Miksi Manhattan Beach

Me vietämme parhaillaan kuukautta Kaliforniassa ja päädyimme varaamaan majoituksen koko ajaksi Manhattan Beachiltä. Suurin syy sijainnin valikoitumiseen on tietenkin se, että Manhattan Beach on vanha kotikaupunkimme. Täällä me asuimme vuoden, täällä on paljon kavereita ja alue on meille hyvin tuttu.

Suomalaiset matkaavat Losiin ilmeisen paljon, sillä saan todella usein kyselyitä siitä missä täällä kannattaa perheenä majoittua. Alue kun on valtava ja etäisyydet useimmiten autoa edellyttäviä. Aion tehdä vielä ytimekkään kartoituksen hyvistä naapurustoista, mutta tässä ensiksi yhteenveto siitä miksi itse rakastan Manhattan Beachia ja miksi suosittelisin tätä paikkana kaikille.

1.Ranta
Kalifornian auringonlaskut ja nousut ovat maagisia. Meille tämän loman parhaita hetkiä ovat aikaiset aamureippailut pitkin Manhattan Beachin näyttävää ja siistiä Strand-rantakatua sekä ilta-auringon värittämät leikkihetket hiekkarannalla. Kaliforniafiilis on taattu katselemalla hyviä aaltoja metsästäviä surffaajia, joita kaupunki on täynnä.

2.Turvallisuus
Suurkaupungeissa on aina paljon rikollisuuttakin, mutta Manhattan Beach on Losin yksi turvallisimpia alueita. Rikollisuustilastot ovat alhaisia ja alueella kävellessä on aina turvallinen olo.

3.Pikkukaupunkifiilis
Ehkä eniten rakastan Manhattan Beachin pikkukaupunkifiilistä. Yleinen tunnelma on hyvin rauhallinen ja lämmin. Ei ole kertaa kaupungilla liikkuessa ettemme olisi jääneet paikallisten kanssa juttelemaan niitä näitä. Samoihin kasvoihin törmää useasti uudestaan ja on kiva vaihtaa kuulumiset seuraavanakin päivänä.

4.Perheystävällisyys
MB on hyvin perheystävällinen alue. Täällä asuu paljon lapsiperheitä ja alueen ravintolatkin ovat sen mukaisia. Paljon hyvää ruokaa mutta erittäin lapsiystävällisellä ilmapiirillä.

5.Aktiivisuus
Los Angelesissa kaikki liikkuvat kaikkialle autolla. Manhattan Beachilla on ihanaa pystyä laittaa lapset suoraan vaunuihin / antaa pyörät alle ja lähteä kävelemään (varsinkin kun asuu vain korttelin päässä rannasta). Täällä ihmiset ovat hyvin aktiivisia ja se näkyy. Urheileminen ja liikkuminen ei ole suorittamista, vaan iloinen elämäntapa. On surffaajia, lenkkeilijöitä, pyöräilijöitä ja leikkipuistoja täynnä elämää.

6.Rentous
Losista puhuessa monilla mieleen piirtyy kirurgien viimeistelemät vartalot, aina huolitellut meikit ja asut viimeistelevät korkeat korot. Manhattan Beach on kaikkea muuta. Täällä kukaan ei käytä korkokenkiä tai pyyhellä menemään ylitällättynä. Täällä kaikki kulevat lenkkareissa, joogahousuissa, rennossa t-paidassa ja lippalakissa. Manhattan Beach on ihana ja pieni rantakaupunki, jonka elämä on ihanan huoltentonta ja rentoa. Ketään ei kiinnosta miltä näytät vaan kaikki tuntuvat keskittyvän hetken ihanuuteen ja sen kauneuteen.

7.Kaunis ja siisti
Manhattan Beach ei ole kovin tunnettu paikka turistien keskuudessa, minkä takia se onkin niin ihanan rauhallinen ja aito paikka. Harvemmin täällä 00edes turisteihin törmää. Muut Losissa asuvat puhuvat Manhattanista aina ylistävään sävyyn ja pitävät sitä yhtenä Losin kivoimmista alueista. Kadut ovat hyvin siistejä, kaupungin oma laituri Manhattan Beach Pier on kaunis ja rantakatua reunustavat palmut luovat jokapäivästä lomafiilistä.

Kyllä. Manhattan Beach on aivan ihana paikka. Jos koskaan voitte täällä käydä – suosittelen sitä suurella lämmöllä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *