Butcher’s Daughter: Ei hypetyksen arvoinen

Monet ovat varmasti törmänneet sosiaalisen median kautta kahvilaan nimeltä Butcher’s Daughter. Kyseessä on kasvipohjainen ravintola / kahvila, joka on erityisen tunnettu näyttävästä aamupalavalikoimastaan. Los Angelesista ja New Yorkista löytyvä Butcher’s Daughter-kahvila on erittäin ”Instagram-ystävällinen” kohde, jonka sisustus ja ruokalista saavat kuolan valumaan jo pelkän kuvan voimalla. Itsekin olen kuullut ja nähnyt paljon hypetystä paikasta. Koska oman hotellimme aamupala oli hyvin suppea – päädyimme tänne nauttimaan runsaan brunssin bloggaavan ystäväporukkamme kera.

coat ZARA
shorts MANGO
top ZARA
shoes FLATTERED
bag YSL
sunnies GUCCI / Solaris / saatu

En tiedä koituiko suuret odotukset kohtaloksi, mutta meidän koko pöytäseure pettyi paikkaan. Ruoassa ei ollut juurikaan makua ja paikan smoothiet ja mehut maistuivat lähinnä jäämurskalle. Lämmin matcha lattenikin oli vetinen ja kitkerä. Voi olla, että satuimme paikalle huonona päivänä. Ehkä yritän vielä joskus Losissa kokeilla paikan uudestaan, mutta nyt tällä kertaa jäi paikasta huono maku. Meidän kohdallamme paikka ei todellakaan ollut hypetyksensä arvoinen. Harmi! Mutta jos etsit hyviä ruokapaikkoja New Yorkista suosittelen katsomaan siskoni kattavat vinkit! Oma visiitti Nykiin oli niin lyhykäinen etten ehtinyt monessakaan paikkaa käydä, mutta siskolle tämä reissu taisi olla jopa kuudes lähivuosien aikana. Hänen vinkkinsä aion itse laittaa muistiin seuraavaa Nykin-matkaa ajatellen.

Pictures by Me, Kira and Metti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *