Kaupunkikissa

*Kaupallisessa yhteistyössä Lidl:n kanssa*

Oli aika milloin en kokenut kissakuosia lainkaan omakseni. Kyseinen printti on kuitenkin klassikko ja vuosien saatossa on silmäni siihen hiljalleen tottunut. Tasaisin väliajoin muoti nostaa kissan pöydälle ja sen myötä karvainen kaveri on hiipinyt minunkin vaatekaappiini. Ihastuksen pehmeä kehräys alkoi asusteista. Leopardikuviolliset avokkaat ja laukku taisivat olla ensimmäiset eläimelliset hankintani. Tämä näyttävä printti toimii loistavasti pienissä yksityiskohdissa, mutta se on myös erittäin toimiva valinta arkiasun säväyttäjäksi. Kokomusta-asu saa helposti ihan uutta särmää kun paritat kokonaisuuteen yhden kissakuosisen vaatekappaleen.

coat ESMARA by HEIDI KLUM / LIDL
top ZARA
pants ESMARA by HEIDI KLUM / LIDL

En ehkä ole se viimeisimpien muotivilitysten perässä juoksija, mutta nautin muodista. Muoti kuuluu kaikille. Se inspiroi ja antaa uusia ideoita oman tyylin päivitykseen. Oma tyylini nojaa klassikoihin, joita maustan omaksi kokemillani hetken trendeillä. Pukeutumisen ilon asialla on myös Lidl, joka tulee tänä syksynä tekemään upean vaatemalliston tyrmäävän Heidi Klumin kanssa. On maltillisia klassikoita ja säväyttävämpiäkin yksilöitä. Yllä olevissa kuvissa pieni kurkistus tulevaan mallistoon, joka julkaistaan ensi kuussa. Pysykää kuulolla, sillä lisää on pian tulossa.

*Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin ma 18.9.2017

Kuvat Kira Kosonen

 • Nelli

  Oho! Eipä tosiaan ensimmäisenä käynyt mielessä, että nuo vaatteet ovat Lidlin mallistoa! Näyttää lupaavalta :) varsinkin, kun takana on huippunimi suunnittelemassa!

  • Hanna

   Voin sanoa, että tämä oli vasta alkua. Nyt on kuule tulossa taas sellainen pläjäys hinta-laatusuhde priimaa että oksat pois. Viimeksi Lidlin kashmirvillaneuleet myytiin tunnissa kaikkialta loppuun!

 • Haidi

  Jotenkin jännä, että Lidlissä on myös vaatteita, itse kun en oikeen koskaan oppinut kauppaa käyttämään edes ruokaostoksille! Edes Irlannissa asuessa :D mutta kieltämättä mallisto kiinnostaa, sillä Heidi Klum on aina yhtä tyylikäs!

  • Hanna

   Minä löysin LIDLn jokin aika sitten. Siellä oli tiettyjä tuotteita mitä kävin erityisesti hakemassa ja osa niistä samoista tuotteista mitä ostin esim läheisestä S-marketista oli huomattavasti edullisempia. Harvemmin vain pääsin käymään kun tykkään käydä kävellen ruokaostoksilla. Nyt kun keskustaan Lönkalle avasi uusi niin olen ollut siitä ihan innoissani!! Ja hei vitsi… Tästä vaatemallistosta on tulossa vielä lisää blogissani. Ihan mieletön hinta-laatusuhde vaatteilla!

 • Iina / MouMou

  Jösses, miten kaunis takki! :)

  • Hanna

   No eikö ole! Näiden hinta-laatusuhde on jotain aivan käsittämätöntä. Suurien tuotantomäärien etu tulee tässä esiiin. Ja istuvuuskin on ihan nappi!

 • Kaimasi

  Olen itse ostanut nyt vuoden-pari vaatteita lidlistä ja ne on tosi jees! Edullisia ja laatu on hyvä. Parempi kuin esim. H&m! Muutkin on tämän huomannut ja jos jonkun tietyn vaatteen meinaa saada pitää olla jo aamulla liikkeellä! Kiva että sinäkin olet ne löytänyt??

  • Hanna

   Siis se LIDL kashmirvillaneulemania ei varmaan monelta mennyt ohitse! Näissä näkyy kyllä isojen tuotantomäärien edut kun hinta-laatusuhde on niin erinomainen. Tämän saralta on blogissa tulossa vielä paljon lisää! ;)

 • Pauliina

  Wau! Tuota takkia pitää varmasti lähteä jonottamaan. Takin vuoressa on hyvä juju, ei pelkkä tavallinen musta.

  • Hanna

   Siis veikkaan että menee tästä mallistosta osa kyllä todela kuumille kiville. Lisäinfoa tästä tulossa vielä blogiini! :)

 • Jenni S. | big mamas home

  Pitääpä pitää silmät auki, kun ruokaostoksilla käydään.

  • Hanna

   Kyllä! Ensikuussa tulee kauppoihin! Tästä yhteistyöstä tulossa minulla vielä myöhemmin paljon lisää – joten ilmoitan täällä kun silmät pitää viimeistään aktivoida! :D

 • Sofie

  Mahtavaa Hanna, että teet yhteistyötä Lidlin kanssa! Olen huomannut, että muutamat vaatekappaleet joita olen sieltä ostanut ovat oikeasti yllättäneet positiivisesti. Mielenkiinnolla odotan siis tätäkin!
  Ja onhan se useiden elintarvikkeidenkin osalta kiistämättä edullisin kauppa. Sen huomasi varsinkin opiskeluaikana.

  Tyyli todellakin kuuluu kaikille, hienoa että näytät esimerkkiä?♥️!

  • Hanna

   Siis itselleni tämä oli ensimmäinen kosketus LIDLn vaatteisiin, mutta olen BLOWN AWAY. Itse kun en ehinyt saamaan omaa LIDL kasmirneuletta. Ne kun menivät kuumille kiville. Ja minä hurahdin tovi sitten LIDLn elintarvikkseisiin totaalisesti. Ja se kun osan samasta tavarasta saa huomattavasti edullisemmalla kuin muualta. WHAT’S NOT TO LIKE?!?!? :D

   • Petra

    Ja hei ne LIDLin PAISTOPISTEEN tuotteet!! Eivät löydä vertaistaan, ainakaan tavan leipälaareista. 100% kaurasydämet, ruisneliöt, sämpylät ja pullat/muffarit jne!! Jestas.

    • Hanna

     Siis näitä ihmiset kehuvat ihan hulluna ja liityn kuotoon! Noita kaurasydämiä en ole vielä kokeillutkaan! <3

 • Oona

  Toi takki on aivan pakko saada! Ihana! Miltä tuntuu päällä materiaali?

  • Hanna

   En voi muuta sanoa kuin että erittäin positiivesti yllätti minut… Istuvuus on huikea! Materiaali ihanan kevyt ja liehuva! Tämän malliston saralta on tulossa vielä paljon lisää. Paljastan myöhemmin lisää kun saan! <3

 • Viivi

  Heii mä muistan ne kengät, ja laukun myös! Mihin tää aika menee, sehän oli ihan vasta kun ne hommasit! :D

  • Hanna

   KYLLÄ! :D Ihanaa, että muistat! :) Aika kyllä menee siivillä!

 • M.

  Lidl on kyllä aika hyvin päässyt eroon aiemmasta kovasta maineestaan! Itsellä vähän tökkii vielä. Muistan vielä, kun jokunen vuosi uutisoitiin, että Lidl:n ruotsalainen myymälä myrkytti poisheitettyä ruokaa, jotta kodittomat eivät pääsisi sitä syömään. Aika natsimeininki, kun pääomistaja on yksi maailman rikkaimpia ihmisiä :( Mutta hyvä, että ovat tuoneet hintakilpailua tänne.

  • Hanna

   Lidl on tuonut minusta erinomaista kilpailua markkinoille ja itsekin välillä ihan varta vasten Lidliin ajanut (joka ei siis ole ihan lähikauppa ollut). Mutta niin iloinen että keskustaan avautui nyt Lönkalle uusi LIDL! Pieni ja kompakti, mitä meidän arjessa tullaan käyttämään.

 • EmmiMariann

  Mahtavaa, että LIDL alkaa myymään myös vaatteita! Odotan kyllä innolla tuota mallistoa!:)
  Me käydään viikottain ostamassa sieltä salaattiaineet ja kanat ja jauhelihat pakkaseen, koska siellä on HALPAA! Joka kerta Lidlin kassalla yllättyy miten halpaa siellä onkaan. Varsinkin jos on lapsiperhe kyseessä niin ruokaan saa menemään ihan järjettömiä summia kuussa… Meillä kahden aikuisen taloudessa menee joskus jopa 400e/kuussa! Aivan hirveetä….

  • Hanna

   No siis se on juuri näin. Meillä ei ole ollut Lidliä lähikauppana mutta jokin aika sitten ihastuin sen valikoimaan ja käsittämättömään edullisuuteen että välillä tulee ihan varta vasten LIDLiin ajettua. Nyt olinkin niin iloinen, että keskustaan aukesi uusi kävelymatkan päähän! :)

 • Aamu

  Aiotko ihan oikeasti arjessasi pitää noita vaatteita, siis näemmekö niitä tämän postauksen jälkeenkin? Sehän olisikin tosi outoa mainostaa ja isosti kehua jotain joka tosiasiassa ei tulisi ikinä jäämään omaan garderobiin. ?

  • Hanna

   Nämä vaatteet eivät ole minun vaan postaus on yhteistyössä toteutettu ja stailausta ja kuvausta varten nämä vaatteet on annettu kuviin kun kyseessä vasta merkin sneak peek. Eli kyseiset vaatekappaleet on jo palautettu LIDLn PR-firmalle, mutta voin kertoa että mallistossa tulee olemaan hurja määrä vaikka mitä tuotteita, jotka todella jäisivät omaan garderoobiin ja käyttöön! Minua vieläkin harmittaa, etten koskaan ehinyt ostamaan omaa LIDLn kashmirvillaneuletta! Ja näiden tuotteiden istuvuus yllätti todella positiivisesti! hinta-laatusuhde tuntuu olevan ihan huikea. Suosittelen kokeilemaan jos vaan pystyt. Voisin luvata, että yllättää sinutkin! :)

 • Maria

  Aiemmista kashmir-neuleista kiinnostaisi kuulla, että ovatko pysyneet hyvinä? Eli miten laadukkaita pidemmän päälle.

  • Hanna

   Minä en ikinä ehinyt ostaa omaani kun meni kuumille kiville! Olen vain muiden päällä hypistellyt! :/

 • saara

  what?! lidlin vaatteita! onpas yllättävää. mutta todella kiva asu! kyllä kiinnostaa tuo mallisto, menee taatusti kuumille kiville. Kiva, että uskaltauduit tähän yhteistyöhän, vaikka ehkä lidl on vähän erihenkinen yhteistyökumppani, kuin mitä olisi tästä blogista odottanut. :)

  • Hanna

   Siis minä olen tämän vuoden aikana hurhtanut LIDLn ruokapuoleen. Niin hyvä HEVI ostasto, tuoreet leivät ja kasa muita tuotteita niin paljon edullisemmin… Tiedän että merkki tarjooa erittäin hyvän hinta-laatusuhteen kaikessa mitä olen sieltä ostanut. Itselläni ei koskaan ole ollut heiltä vaatteita mutta olen enemmän kuin tietoinen LIDLn kasmirvillaneulemaniasta. Itse jäin nuolemaan näppejäni kun ne menivät niin kuumille kiville ja sisko on käyttänyt omaa LIDL-neulettaan ihan älyttömästi. Oman kokemukseni ja kuulemani mukaan minua ei yhtään epäilyttänyt lähteä mukaan vaan enemmänkin suurella mielenkiinnolla halusin olla mukana tuomassa tätä muodin ilosanomaa, joka kuuluu kaikille! :)

 • Paula

  Muoti nostaa kissan pöydälle, pehmeä kehräys ym sanavalintasi aivan ihanaa kielenkäyttöä sopivasti sujuvana blogeissasi!
  Tykkään myös tyylistäsi muutenkin!

  • Hanna

   Kiitos :) IHanaa, että sinä pidät tavastani kirjoittaa <3 Kiitos Paula <3

 • Suvi

  Odotan malttamattomana tätä mallistoa! Lidlistä en ole itselleni ostanut vaatteita mutta vauvalle olen ostanut paljonkin sieltä bodeja, housuja ym. Ja ne ovat todella olleet hyvälaatuisia, värit ja vaatteen malli pysyneet hyvin vaikka pesen niitä tietenkin tosi usein, vauvalla kun ovat. Paljon parempilaatuisia ne ovat olleet kuin esim H&M:n vastaavat, Zarasta nyt puhumattakaan!! Eikä se alhainen hinta ainakaan pahenna asiaa ? Joten todella odotan tätä syyskuun kampanjaa, näyttävät niin hyviltä nämä vaatteet ?

  • Hanna

   Hei itsekin olen kuullut paljon hyvää esimerkiksi LIDL sade / kuravaatteista lapsille! Ja siis hei apua – et ole ainut joka ei ole ZARAn lastenvaatteiden fani! Minulla ihan sama homma! En osta lapsilleni sieltä juuri mitään kun kaikki tuntuu menevän ekassa pesussa ihan kamaliksi :/ Zarasta muuten niin pidän, mutta lasten puoli on ollut minulle aina pettymys! Ja hei minusta LIDL on ihan mahtava kauppa! Etenkin näin viisihenkisen perheen äitinä en voi kun arvostaa sitä hintalaatusuhdetta!

 • sanna / Inspired by love

  Lidl fani ilmoittautuu! :D Olen ollut ruokapuolella jo Lidl-fani pitkään (hei, hyvää tavaraa halvalla, miksi ei!?) ja ostanut sieltä myös jo neljät kengät, jotka osoittautuneet toimiviksi!! Innolla jään odottamaan tätä mallistoa :)

  • Hanna

   Ihan sama homma! Minulla ei vielä löydy kaapista LIDLn vaatteita kun kasmirvillaneuleiden kohdalla jäin nuolemaan näppejäni – mutta esim lasten kuravaatteita on suositeltu useasti ja toivon itsekin pääseväni niitä vielä hypistelemään!

 • Amanda

  Eihän tästä ole aikaakaan kun ruokakorivertailussa oliko Prisma todettiin halvimmaksi, vaikka mukana vertailussa oli myös Lidl. Itse ostan joitakin tuotteita Lidlistä, mutta perheemme viikoruokaostoksia emme siellä tee, sillä sieltä ei saa kaikkea tarvitsemaamme.

  • Hanna

   Se on totta – en minäkään saa ihan kaikkea LIDListä ostettua omien vahvojen mieltymysten takia. esim rakastamani boursin tuorejuuston ostan citymarketista jne. Mutta jotenkin ulkomailla asuessa sitä tottui siihen, että eri paikoista osti eri asiat. Täälläkin ostan tietyistä kaupoista tiettyjä asioita mieltymysten takia. Mutta LIDLissä hienoa on se, että siellä on suuri osa siitä samasta tavarasta mitä löytyy perus cittaristakin ja paljon edullisemmalla! Minä asun ikävä kyllä sellaisessa paikassa että Prisma ei kovin lähellä ole. Lähin taitaa olla autolla 20min ajomatkan päässä.

   • Amanda

    Kluuvissa oli ainakin ennen Prisman kauppakassin noutopiste:) Itse olen totaalisen hullaantunut kauppakassi-palveluun!

    • Hanna

     Hei vitsi kiitos vinkistä! Olen moneen kertaan miettinyt että pitäisi kokeilla näitä kauppakassi palveluita! Toisi varmaan helpotusta tähän meidän arkeen missä aika ei tunnu riittävän mihinkään.

 • Anu

  Pakko rakastaa Lidliä <3
  Me ei ostetan muualta kuin ihan pakolliset ruokatarvikkeet eli esim. kaurajugurtit yms.
  Lidlissä saa viikon ruuat 5-henkiselle perheelle about satasella kun muissa kaupoissa maksaisi varmaan tuplat.
  Ja hei, jos et oo kokeillut niin leipäosastolta sydämen muotoinen luomu kauraleipä. Ah <3

  • Hanna

   Siis tämä edullisuus yllättää lidln kassalla JOKA KERTA. Meilläkin viisihenkisessä perheessä se on ihan valtava plussa. JA EN OLE KOKEILLUT vielä tuota mainitsemaasi leipää! Ostan seuraavalla kauppareissulla – koska tosiaan LIDLn paistopisteen tuotteet ovat huikeita! Ja tosiaan ihan kaikkea en minäkään saa LIDLstä ostettua koska vuosien varrella on kehittynyt tiettyihin tuotteisiin vahvoja mieltymyksiä – mutta juuri sen takia en itseasiassa saa kaikkea mistään supermarketista. Joten mielelläni ostan perusasiat LIDLstä ja sitten tietyt erityiset (esim boursin tuorejuusto :D ) citymarketista.

 • Kristina

  Lidlin vaatteissa on ainoastaan yksi huono puoli… niitä ei nimittäin saa, koska kaikki myydään aina hetkessä loppuun :(

  • Hanna

   Joo minäkin jäin nuolemaan näppejäni niiden kasmirvillapuseroiden osalta! :/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram