Feeling the flow(ers)

coat H&M
dress ZARA
bag YSL
shoes FLATTRED / saatu
sunnies CÉLINE

Flow-viikonloppu. Oma Instagram-feedi on täyttynyt kukkamekoista, keltaisista trendilaseista, tapahtuma-alueen maistuvista ruoka-annoksista, iloisesta festarikansasta ja Flown värikkäistä valoista. Minulla sattui viime hetken muutos aikatuluihin enkä aiemmista suunnitelmista huolimatta mennytkään Flowhun. Tämä viikonloppu on sen sijaan kulunut Seinäjoella rakkaiden ystävien luona. Instagram-tarinani puolella onkin voinut nähdä palasia esikoiseni riemukkaista leikeistä parhaan ystävänsä kanssa. Joten vaikka festareilla en nyt fiilistelekään, olen elänyt hengessä mukana oman kukkamekon hulmutessa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat Metti Forssell

  • Haidi

    Ihana kukka mekko! Ja teidän tämän vklopun meiningit on näyttänyt varsin vauhdikkailta :) täälläkin some feedit on täynnä flowta, mutta oman nenän edessä on mökkimaisemat <3

    • Hanna

      Kyllä – flow on vahvasti ollut läsnä vaikka minäkin olin satojen kilometrien päässä :D

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

>