Valkoinen hellemekko

dress ZARA
shoes CHANEL
bag YSL

Vaikka todistammekin historiallisen kylmää heinäkuuta, on viimepäivät onneksi olleet aurinkoisia ja lämpimiä. Ihanaa kun voi vihdoin pukea päälle jotain vähän kesäisempää. Tänään on sen verran lämmin, että ulkona tarkenisi jopa tuossa valkoisessa hellemekossa, joka oli päälläni Venetsian-matkalla. Ostin mekon viime vuonna, koska sinne mahtui kasvava vauvavatsani (vanha asupostaus täällä). Usein vaatteet joita käyttää raskausaikana jäävät kaappin perukoille lapsen synnyttyä. Jotenkin ne mieltää helposti ”niiksi raskausajan teltoiksi”. Mutta tämä yksinkertainen ja klassisen kaunis perus kesämekko saa minulta varmasti käyttöä ilman isoa vatsaakin. Kunhan säät sen sallivat!

Olen viime päivinä ehtinyt heikosti blogiin. Pojat ovat sen verran villissä vaiheessa, että päiväni menevät pitkälti siihen, että urheilun ja ulkona tekemisen voimalla yritän saada heistä energiat purettua. Koska apua – sitä energiaa nyt riittää! Instatarinoideni puolella olettekin palasia siitä saaneet. Blogin puolella minulla on työn alla muutama pidempi postaus. Niitä työstän päivittäin eteenpäin, mutta yhden päivän aikana en yksinkertaisesti ehdi saamaan kaikkea valmiiksi. Kaikki hetket kun pojat nukkuvat, teen blogia. Tosin niitä hetkiä ei ihan hirveästi ole! :D Päivien päätteeksi olen myös niin väsynyt, että ajatus tuskin kulkee. Tosin nyt heinäkuun ajan porukka lomailee ja itsekin olen päättänyt ottaa paljon rennommin. Joten olivat säät mitkä tahansa, täällä nautitaan perheen kanssa kesästä ja yhdessä tekemisestä, mikä näkyy blogissa hetkeksi hiljentyneenä postaustahtina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *