Usva

jumpsuit HÁLO
shoes FLATTERED / saatu

Miten kaunis usvan täyteinen aamu täällä Helsingissä. Täydellinen hetki jakaa nämä kuvat, jotka nappasimme eilen ystäväni Martan kanssa. Päälläni näkyvä haalari on suomalaisen Hálo-merkin, josta kerroin aiemmin tässä postauksessa. Hempeän vaaleanpunainen pesty silkkihaalari kuuluu merkin USVA -sarjaan, joka saa inspiraationsa aamukasteesta ja sumun verhoamista pelloista. Hetkistä, milloin päivän ja yön raja on häilyvä. Rakastan tuon haalarin vaaleanpunaista sävyä. Kauniin hempeä olematta liian makea. Kuin taivaanranta illan muuttuessa yöksi, tai yön kääntyessä aamuksi. Kyseistä haalaria saa myös utuisen mustana. Materiaalina pesty silkki on tunnultaan rouhean samettinen ja on valmistettu Ranskassa. USVA – sarjaan kuuluu monikäyttöisen haalarin lisäksi kaunis maksimekko, siistin rennot housut, sortsit sekä kauniita silkkitoppeja. Sopivat kaikki loistavasti niin juhlaan, kuin arkeen. En voi kyllin painottaa sitä miten hienoa, että tämä merkki on suomalainen. Loistavaa työtä Marta ja Jukka. <3

Kuvat Marta Valtovirta

TallennaTallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *