Viikko juhannukseen

dress DRYLAKE
flower crown INBLOOM

Vihdoin saapui se kauan kaivattu kesäinen sää! Ja vielä lämpimämpiä säitä odotettavissa nyt viikonlopulle! Kesän aloitus on ollut niin tavattoman viileä, että josko sitä nyt uskaltaisi elätellä toivetta, että juhannus hemmottelisi suomalaisia kauniilla ja aurinkoisella säällä läpi maan? Juhannus on kuitenkin jo viikon päästä. Keskikesän juhla. Josko loppukesä olisi kaiken tämän odotuksen arvoinen…

Tänä juhannuksena meidän perhe suuntaa taas äitini ja isäpuoleni luokse Sammattiin mökkeilemään isomman suvun voimin. Luvassa paljon pallon potkimista mökin pikkuvihreiöllä, äitini maistuvinta kotiruokaa, tasaisen lämpimpiä löylyjä mökkisaunassa, virkistiäviä pulahduksia järvessä ja yhteisiä juttuhetkiä nuotiotulen äärellä. Näin kauniina kesäpäivänä sitä ehkä uskaltaa toivoa, että tästä juhannuksesta tulisi myös lämmin!

Kuvat Alexa Dagmar

TallennaTallenna

 • Veera

  Hmm, ettei sattuisi naapuriin juhannuksena? ;)

  • Hanna

   AI tekin sammatissa päin? :)

   • Veera

    Lihavajärven rannalla (tuo nimi jaksaa naurattaa) on pieni tönö, jossa vietetään aina pari päivää juhannuksena ?

 • Haidi

  Jälleen kerran niin upeat kuvat! Ihana kesä tunnelma ja mekko sopii sulle mielettömän hyvin :) juhannus suunnitelmannekin kuulostavat ihanalta! Täälläkin päästään juhannuksena mökille ystävien kanssa <3 tiedossa siis hyvää ruokaa, viiniä ja tyttöjen juttuja savon suunnalla järven rannalla!

  • Hanna

   Kiitos Haidi kovasti! JA voi vitsi – ihanaa kaverijuhannusta! Voi että meilläkin on niistä lämpimät ja riehakkaat muistot! :D Nauttikaa! :)

 • Jenni/big mamas home

  Nämä säät ovat olleet kyllä ihania. Pari sadepäivää ei haittaa kyllä yhtään, kun molemmin puolin on hyviä säitä. Mekin vietämme perhejuhannusta vanhempieni kotona. Grillailua ja ulkoilua. <3

  • Hanna

   Ihan sama juttu. Kunhan edes välillä saa sitä auringonpaistetta niin mielelläni pompin sadesäällä sitten niissä lätäköissäkin! :) Ihanaa juhannusta teille!

 • -H

  Näytät uskomattoman upealta näissä kuvissa ja näistä välittyy juurikin se juhannusfiilis, vaikka useammilla se juhannus taitaakin mennä verkkarit jalassa ;)

  • Hanna

   Voi kiitos paljon -H! Ja kyllä – menee meilläkin juhannus pitkälti vaan ne verkkarit jalassa! :D

 • liisa

  en ole ennen blogiisi kommentoinut, mutta nyt on kyllä ihan pakko. näissä kuvissa on jotenkin todella ihana tunnelma, ja olet todella kaunis näissä kuvissa. on vaikea uskoa, että olet synnyttänyt kolme lasta! oot huikean kaunis <3

  • Hanna

   Voi kiitos liisa ja ihanaa kun jätit ensimmäisen kommenttisi! :) Kiitos! Meillä oli tosi kiva näitä kuvia Alexan kanssa ottaa ja itse inspiroiduin jotenkin hurjasti luonnon helmassa kuvaamisesta. Aion tehdä sitä tänä kesänä hurjasti lisää <3 Ja voih – kiitos. Olen vartalolleni kiitollinen, että se on kolme kantanut, mutta kyllä kehoni sanoo että ei se kyllä enää jaksaisi :D Ja kiitos niin kauniista kommentista – sinustahan se eniten kertoo <3

 • Henna

  Ääää kuinka upeita kuvia!! :) Ja ihana toi mekko kyllä!

  • Hanna

   Kiiokset kuvista menee Alexalle! :) Ai että odotan että Alexa julkaisee omat kuvat tuolta lammassaaresta! Alexa oli taas niin kauniin miss kesäheinänä niissä! <3 Ja kiitos – mekko on tosiaan drylake-merkin. Ystävättäreni tuo sitä Suomeen! :)

 • Anneli

  Aivan mielettömiä kuvia! <3

  • Hanna

   Kiitos! :) Minustakin näissä oli jotain ihanaa rauhaa ja suomalaista taikaa <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram