Tulevan kesän 8 kohokohtaa, mitä innolla odotan

Vappu tuli ja meni ja ollaan melkein kesässä. Toukokuisten pyryjen jälkeen tuntuu, että kevät jäi ikäänkuin välistä tänä vuonna. Me suomalaiset kun joudumme sietämään vuosittain pitkää ja pimeää talvea. On hyvin raastavaa, kun pitkän odotuksen jälkeen se kevät ei millään meinaa saapua. Joten nyt kesää odotetaan kahta kauheammin. Me olemme kesän Suomessa mieheni työn takia (nopeaa minireissua lukuunottamatta), mistä syystä todella toivon lämpimiä ja aurinkoisia säitä. Mutta vaikka säät eivät olisikaan kohdallaan, niin tämä kesä pitää sisällään monia muita odotettuja hetkiä. Tämän iloisen vappuasun rinnalla listaan teille 8 kohokohtaa, mitä odotan tältä kesältä.

blouse GINA TRICOT / saatu
pants H&M
belt AMERICAN APPARELL
bag YSL
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
earrings THOMAS SABO / saatu

1.10-vuotishääpäivä
Kesäkuun alussa minulla ja miehelläni tulee täyteen 10 vuotta naimisissa. Kyllä. 10 vuotta naimissa. Iso merkkipäivä, josta olemme hyvin ylpeitä. Kun silloin 10 vuotta sitten menimme naimisiin mietimme, että sitten kun tulee 10 vuotta täyteen niin juhlitaan taas. Olisin kovasti halunnut järjestää juhlat, missä voisimme tätä matkaa ystävien kesken juhlia, mutta tämänhetkinen elämäntilanteemme on niin hektinen etten yksinkertaisesti ole ehtinyt. Aikani on viimeaikoina ollut todella kortilla. 10-vuotisjuhlat aiomme jossain vaiheessa järjestää, mutta ajankohta on vielä auki. Kahdestaan meillä tosin on jo suunnitelmia. Nimittäin kesäkuun lopussa meillä on:

2.Minimatka Venetsiaan
10 -vuotishääpäivän kunniaksi matkaamme mieheni kanssa minilomalle Venetsiaan! Todella nopeasta pyrähdyksestä on kyse (lapset kun ovat pieniä ja työt eivät salli), mutta todella ihanaa saada kaksi päivää ihan vain toisillemme ja vieläpä noin kauniissa ja romanttisissa maisemissa! Venetsiassa emme ole ennen käyneet, joten kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan!

3.Poikien syntymäpäivät
Heinäkuussa meidän esikoinen täyttää viisi vuotta ja keskimmäinen kolme! :) Nämä ovat aina vuoden kohokohtia. Ihana syy kerätä kaikki rakkaat yhteen.

4.Ulkomailla asuvat suomalaiset ystävät saapuvat Suomeen lomalle
Kesällä moni ulkomailla asuva ystävä lentää Suomeen lomailemaan. Odotan muutamia rakkaita Kaliforniasta Suomeen saapuvaksi heti kesäkuun alussa. Vaikka paljon puhumme arjessa whatsappin ja facetime-puheluiden kautta, niin on toisen läsnäolo siinä vieressä vaan niin kertakaikkisen ihanaa.

5.Perhematka Pohjanmaalle ystäväperheen kanssa
Viime vuonna oltiin rakkaan ystäväperheen kanssa viikko lomailemassa Ähtärissä. Sinne meidän piti mennä uutta vuottakin juhlimaan, mutta ikäväksemme influenssa piti meidän perheen Helsingissä. Tänä vuonna viikkoa emme pysty lomailemaan, mutta yritämme pari päivää jostain kohtaa nipistämään, jotta pääsisimme sinne edes hetkeksi. Odotan kiireetöntä ja välitöntä yhteisoloa kovasti. Hetkiä, kun ei tarvitse mennä mihinkään. Herätä ilman aikataulua, tehdä yhdessä aamupalaa ja ilolla seurata lastemme yhteisiä leikkejä kaikessa rauhassa <3

6.Ulkomaalaiset ystävät saapuvat Helsinkiin
Heinäkuussa Helsinkiin saapuu päiväksi kalifornialainen ystävättäreni, joka on ensimmäistä kertaa Suomessa. Hän on äitinsä kanssa Baltian-risteilyllä, missä yksi etappi on rakas pääkaupunkimme. Olen varannut koko päivän heille ja laatinut mielessäni ohjelmaa, mitä heidän olisi kiva täällä päivän aikana nähdä. Ihanaa päästä näyttämään tätä kaunista kaupunkiamme!
Kesäkuussa saamme ehkä vieraita Ruotsistakin. Rakas ruotsalainen tyttöystäväni yrittää tulla visiitille luoksemme viisihenkisen perheensä kanssa. Yksityiskohdat ovat vielä auki, mutta emme ole nyt kahteen vuoteen nähneet (ja siinä välissä molemmat olemme saaneet yhdet lapset taas lisää…) joten jälleennäkeminen on todella odotettu.

7.Kummitytön syntymä
Yksi suurimpia hetkiä mitä odotan, on rakkaan ystävättäreni esikoisen syntymä. Tulevasta ihmeestä on tuleva minun kummityttöni. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan hänet. <3 Olen tuntenut tämän ystävättäreni koko elämäni. Kyllä. Ihan syntymäpäivästäni asti. Mikä rikkaus, että minulla on tällainen ystävä elämässäni. Hänkin on minun esikoiseni mitä upein kummitäti <3

8.Ulkoilu hyvässä säässä
Ja kuten sanottu: Todella toivon, että säät olisivat sen verran lämpimät, että tämä viisihenkinen perhe selviäisi vähän kevyemmällä pukemisella edes jonkin aikaa!:D Me rakastamme ulkoilua yhdessä perheenä, joten toivon kovasti aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, milloin pääsisimmemme koko perhe pyöräilemään, potkimaan palloa puistossa ja käymään Uimastadikalla polskimassa. Toivon myös, että pääsisin ystävieni kanssa kokeilemaan Löylyssä järjestettävää aamujoogaa! Ja nyt kun tänä kesänä en ole raskaana (viimeksi ollut kesäisessä Helsingissä ilman isoa vatsaa neljä vuotta sitten!:D) toivon voivani varastaa pari iltaa kesän aikana mieheni ja rakkaiden ystävien kesken rantaterassilla auringonlaskua ihaillen, hyvää viiniä siemaillen ja rakkaasta seurasta nauttien. <3

Kuvat / Valoon Photography

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *