Tulevan kesän 8 kohokohtaa, mitä innolla odotan

Vappu tuli ja meni ja ollaan melkein kesässä. Toukokuisten pyryjen jälkeen tuntuu, että kevät jäi ikäänkuin välistä tänä vuonna. Me suomalaiset kun joudumme sietämään vuosittain pitkää ja pimeää talvea. On hyvin raastavaa, kun pitkän odotuksen jälkeen se kevät ei millään meinaa saapua. Joten nyt kesää odotetaan kahta kauheammin. Me olemme kesän Suomessa mieheni työn takia (nopeaa minireissua lukuunottamatta), mistä syystä todella toivon lämpimiä ja aurinkoisia säitä. Mutta vaikka säät eivät olisikaan kohdallaan, niin tämä kesä pitää sisällään monia muita odotettuja hetkiä. Tämän iloisen vappuasun rinnalla listaan teille 8 kohokohtaa, mitä odotan tältä kesältä.

blouse GINA TRICOT / saatu
pants H&M
belt AMERICAN APPARELL
bag YSL
shoes CHRISTIAN LOUBOUTIN
earrings THOMAS SABO / saatu

1.10-vuotishääpäivä
Kesäkuun alussa minulla ja miehelläni tulee täyteen 10 vuotta naimisissa. Kyllä. 10 vuotta naimissa. Iso merkkipäivä, josta olemme hyvin ylpeitä. Kun silloin 10 vuotta sitten menimme naimisiin mietimme, että sitten kun tulee 10 vuotta täyteen niin juhlitaan taas. Olisin kovasti halunnut järjestää juhlat, missä voisimme tätä matkaa ystävien kesken juhlia, mutta tämänhetkinen elämäntilanteemme on niin hektinen etten yksinkertaisesti ole ehtinyt. Aikani on viimeaikoina ollut todella kortilla. 10-vuotisjuhlat aiomme jossain vaiheessa järjestää, mutta ajankohta on vielä auki. Kahdestaan meillä tosin on jo suunnitelmia. Nimittäin kesäkuun lopussa meillä on:

2.Minimatka Venetsiaan
10 -vuotishääpäivän kunniaksi matkaamme mieheni kanssa minilomalle Venetsiaan! Todella nopeasta pyrähdyksestä on kyse (lapset kun ovat pieniä ja työt eivät salli), mutta todella ihanaa saada kaksi päivää ihan vain toisillemme ja vieläpä noin kauniissa ja romanttisissa maisemissa! Venetsiassa emme ole ennen käyneet, joten kaikki vinkit otetaan kiitollisina vastaan!

3.Poikien syntymäpäivät
Heinäkuussa meidän esikoinen täyttää viisi vuotta ja keskimmäinen kolme! :) Nämä ovat aina vuoden kohokohtia. Ihana syy kerätä kaikki rakkaat yhteen.

4.Ulkomailla asuvat suomalaiset ystävät saapuvat Suomeen lomalle
Kesällä moni ulkomailla asuva ystävä lentää Suomeen lomailemaan. Odotan muutamia rakkaita Kaliforniasta Suomeen saapuvaksi heti kesäkuun alussa. Vaikka paljon puhumme arjessa whatsappin ja facetime-puheluiden kautta, niin on toisen läsnäolo siinä vieressä vaan niin kertakaikkisen ihanaa.

5.Perhematka Pohjanmaalle ystäväperheen kanssa
Viime vuonna oltiin rakkaan ystäväperheen kanssa viikko lomailemassa Ähtärissä. Sinne meidän piti mennä uutta vuottakin juhlimaan, mutta ikäväksemme influenssa piti meidän perheen Helsingissä. Tänä vuonna viikkoa emme pysty lomailemaan, mutta yritämme pari päivää jostain kohtaa nipistämään, jotta pääsisimme sinne edes hetkeksi. Odotan kiireetöntä ja välitöntä yhteisoloa kovasti. Hetkiä, kun ei tarvitse mennä mihinkään. Herätä ilman aikataulua, tehdä yhdessä aamupalaa ja ilolla seurata lastemme yhteisiä leikkejä kaikessa rauhassa <3

6.Ulkomaalaiset ystävät saapuvat Helsinkiin
Heinäkuussa Helsinkiin saapuu päiväksi kalifornialainen ystävättäreni, joka on ensimmäistä kertaa Suomessa. Hän on äitinsä kanssa Baltian-risteilyllä, missä yksi etappi on rakas pääkaupunkimme. Olen varannut koko päivän heille ja laatinut mielessäni ohjelmaa, mitä heidän olisi kiva täällä päivän aikana nähdä. Ihanaa päästä näyttämään tätä kaunista kaupunkiamme!
Kesäkuussa saamme ehkä vieraita Ruotsistakin. Rakas ruotsalainen tyttöystäväni yrittää tulla visiitille luoksemme viisihenkisen perheensä kanssa. Yksityiskohdat ovat vielä auki, mutta emme ole nyt kahteen vuoteen nähneet (ja siinä välissä molemmat olemme saaneet yhdet lapset taas lisää…) joten jälleennäkeminen on todella odotettu.

7.Kummitytön syntymä
Yksi suurimpia hetkiä mitä odotan, on rakkaan ystävättäreni esikoisen syntymä. Tulevasta ihmeestä on tuleva minun kummityttöni. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan hänet. <3 Olen tuntenut tämän ystävättäreni koko elämäni. Kyllä. Ihan syntymäpäivästäni asti. Mikä rikkaus, että minulla on tällainen ystävä elämässäni. Hänkin on minun esikoiseni mitä upein kummitäti <3

8.Ulkoilu hyvässä säässä
Ja kuten sanottu: Todella toivon, että säät olisivat sen verran lämpimät, että tämä viisihenkinen perhe selviäisi vähän kevyemmällä pukemisella edes jonkin aikaa!:D Me rakastamme ulkoilua yhdessä perheenä, joten toivon kovasti aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, milloin pääsisimmemme koko perhe pyöräilemään, potkimaan palloa puistossa ja käymään Uimastadikalla polskimassa. Toivon myös, että pääsisin ystävieni kanssa kokeilemaan Löylyssä järjestettävää aamujoogaa! Ja nyt kun tänä kesänä en ole raskaana (viimeksi ollut kesäisessä Helsingissä ilman isoa vatsaa neljä vuotta sitten!:D) toivon voivani varastaa pari iltaa kesän aikana mieheni ja rakkaiden ystävien kesken rantaterassilla auringonlaskua ihaillen, hyvää viiniä siemaillen ja rakkaasta seurasta nauttien. <3

Kuvat / Valoon Photography

 • Laura

  Venetsia on kaunis kaupunki, se arkkitehtuuri ja maisemat tms. Menkää ehdottomasti huokausten sillan ali gondolilla. Siihen liittyy uskomus, että pariskunta kun menee siitä ja suutelee , rakkaus kestää ikuisesti! <3 Ehdottomasti haluaisin itse käydä siellä uudelleen. Kaunis paikka :)

  • Hanna

   Hei kiiiitos tästä vinkistä! Sinne ehdottomasti siis! <3 Toivottavasti pääset uudestaan! :)

 • Marianne

  Ihania kesäsuunnitelmia teillä! Tänään onkin luvattu ihanan lämmintä päivää :) onnittelut jo etukäteen 10-vuotishääpäivästä <3

  • Hanna

   Ah niin ihanaa, että lämpöä on saapunut Suomeen! Tätä on odoettu!! :D

 • Ella

  Kannattaa varata Löylyn joogat hyvissä ajoin, ne menevät nopeasti täyteen. Olen ollut joogaamassa siellä niin viime kesänä terassilla kuin talvellakin takkahuoneessa. :)

  • Hanna

   Hei kiitos!!! Tiedätkö mistä ne varataan?!?!?

 • M.N

  No nyt on ihana asu. :) Oikea hyvänmielen pläjäys! Noi housut ei oo mun tyyliset (ei sopis ruumiinrakenteeseeni, nyyh), mutta sulle sopii ku nenä päähän. Ja hei, toi lämpö ulkona. <3

  • Hanna

   Voi kiitos <3 Vähän villimmän puoleinen minulle niin meni vappuasuna! :D Ja nää on itseasiassa monta vuotta vanhat housut! Mutta taas pääsi jalkaan! :) Ja kyllä… toi lämpö! <3

 • Tzinzi

  Ihana kesä teille tulossa, suloisia tapahtumia täynnä!
  Omalta Venetsian matkalta monen vuoden takaa jäi parhaiten mieleen kuuluisat Bellinit Hotel Ciprianin terassilla. Venekuljetus lähtee San Marcosin aukiolta. Upeaa matkaa ja toivokaamme kaikille suomalaisille pitkää ja kuumaa kesää!

  • Hanna

   Hei kiitos ihan huimasti vinkistä! pitää googlettaa! <3

 • Tintti

  Kirjoitat kauniisti ystävistäsi sekä perheestäsi <3

  • Hanna

   Minulla on ihana ystäväpiiri ja perhe <3

 • Mia

  Ihanan hauska asu :) Mistähän yhdessä kuvassa oleva vaaleanpunainen takki on?

  • Hanna

   Se on Gina Tricotin! Tämän vuoden kevätmallisto! :)

 • Elisa

  Heippa, kiitos hyväntuulisesta kirjoituksesta. Venetsia on kaunis paikka, vierailin siellä mieheni kanssa viime kesänä päiväseltään, kun olimme viikon Italiassa pienen matkan päässä Venetsiasta – nähtävää tosin olisi riittänyt useammaksikin päiväksi. Muutama juttu, mistä yllätyin: Ravintoloiden ruokalistojen hinnat eivät sisällä aina veroa, joten moni edulliselta tuntuva ruoka-annos tai viini voi osoittautua maksun hetkellä kalliiksi; Aurinko paahtaa aivan eri tavalla siellä betonisokkelissa, suurten kivitalojen välissä. Itse en ole koskaan palanut auringossa, mutta Gondolikyydin aikana onnistuin polttamaan lähes koko vartaloni jopa vaatteiden läpi! Siitä seurasikin pian huono olo ja ilmeisesti jonkin sortin lämpöhalvaus… Meidän matka sijoittui vieläpä juhannuksen aikaan, jolloin Italiassa kuumuus ei ole vielä huipussaan. Lisäksi turisteja siellä on aina todella suuri määrä, ja vaikka vartiointi on sen mukaista, niin kyllä sinne mahtuu taskuvarkaita ja huijareita. Paljon matkustaneena varmasti tämä on teille ihan tuttua :-) Aurinkoista kesää, onnea hääpäiväänne ja mukavia kesälomamatkoja!

  • Hanna

   Hei kiitos ELisa kovasti kun jaoit kokemuksesi! :) Iso apu kaikki <3 Kiitos niin kovin. Muistetaan siis aurinkorasva, lisätä verot ja ollaan Venetsiassakin valppaina :) ihanaa päivää! :)

 • Haidi

  10-vuotis hääpäivä, wau! Ihan mielettömän taphtumarikas ja ihana kesä tulossa teille <3 omiinkin kesän kohokohtiin listautuu Tanskan reissu, kun pääsee näkemään siellä asuvia ystäviä. Toista kun tulee nähtyä yleensä kerran vuodessa :)

  • Hanna

   Kiitos ihana! Ja voi että, aivan ihanaa Tanskan-matkaa! ystävien näkeminen on aina <3

 • sunshine

  Oih, olimme häämatkalla Ventesiassa juuri avioituneena 10 vuotta sitten ja ihastuimme molemmat paikkaan ihan tosissaan. Tarkoituksena on myös tehdä jokin pidennetty viikonloppureissu 10 vuoden kunniaksi tänä kesänä (me myös kesällä avioiduttu) ja Venetsia oli kyllä listalla, mutta tällä hetkellä vähän turhan kaukana täältä USA:sta. Vitsillä heittelimmekin menevämme sitten Las Vegasin ”Venetsiaan” korvaavana vaihtoehtona :D

  Nauttikaa matkasta ja 10 vuotishääpäivästänne, se jos jokin on juhlimisen arvoinen asia!!!

  • Hanna

   Eikä! Miten ihanaa! Venetsia kuulostaa nyt ihan nappivalinnalta! <3 Ja ahahahha :D Vegasin Venetsia on ehkä vähän erilainen kokemus :D Mutta siis Vegas on IHANA kokea. Olen niin iloinen, että mekin sen reissun sinne aikanaan teimme. Paljon onnea teidän 10 vuoden johdosta myös! <3

 • Jenni

  Hei!
  Kiitos ihanasta blogista!
  Tää on vaan niin paras!
  Olimme Venetsiassa joulukuussa osana häämatkaamme.

  Todella kaunis paikka, me emme kaivanneet muuta kuin toisemme. :)
  Aivan upea ympäristö, josta saa eniten irti mielestäni vain aistimalla tunnelmaa ja nauttimalla oman rakkaan läsnäolosta. Haluaisinkin rohkaista vain nauttimaan ja kokemaan täysillä Venetsian, joka on kuitenkin melko pieni paikka ja kaikki oleellinen tulee nähtyä ihan vahingossakin. Kesällä voi tietty olla ruuhkasempaa.

  Itse nautin suunnattomasti kuljeskella kujalta toiselle ja yllättyä siitä mihin ne milloinkin vievät. Päädyimme todella rauhalliselle ja suloiselle autiolle sisäpihalle tai aukiolle jossa oli pitsiverho kuivumassa. Otimme yhteiskuvia siinä upeassa miljöössä ja saimme mitä ihanimpia kuvia muistoksi. Koko kaupunki on kuin postikortista.

  • Hanna

   Voi että Jenni kiitos niin kovin kun viihdyt blogini seurassa! suuri kunnia <3
   Ja hei aivan ihana! kuulostaa niin täydelliselle! Tuota juuri haluammekin tältä kahdenkeskeiseltä lomalta. Ihan vain nauttia toisistamme ja tuo päämäärättömästi kuljeskelu kuulostaa niin kertakaikkisen mahtavalta!!!! Näin varmasti teemme. Kiitos <3

 • Julia

  Suosittelen Venetsiassa ehdottomasti taide-biennalea. Siellä on osa jutuista aika out there, mutta silti tosi mielenkiintoisia taideprojekteja ympäri maailmaa joista moni on jo kunnianhimonsa ansiosta mielenkiintoisia. Samalla pääsee myös olemaan ulkona kun kävelee paviljongista toiseen. Ja sieltä saa varmasti todella hienoja kuvia otettuja! ;)

  • Hanna

   Kiitos! Laitan tämän listalle! Kuulostaa ihan täydelliseltä tekemiseltä <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram