Training for warriors

Minusta tuntuu, että olen ollut ikuisuuden raskaana. Ja olenhan minä pitkään ollutkin. Viimeisestä viidestä vuodesta peräti 2 vuotta ja 3 kuukautta on ollut pienokainen matkassa mukana. Siihen päälle vielä synnytyksistä palautuminen sekä imetykset, niin ei ihme, että tuntuu siltä kuin kroppa olisi ollut viimeiset puoli vuosikymmentä ”lainassa”. Kuopukseni täytti hiljattain puolivuotta ja huomaan nyt kaipaavani voimaa takaisin kehooni. Mistään laihdutusprojektista ei ole kyse. Vaan tarvitsen voimaa, jotta jaksaisin paremmin arjessa ja pysyisin poikieni energisessä menossa mukana. Kokonaisvaltainen kehon kiinteytys ja lihasten voimistaminen on avainasemassa. Arkeni on onneksi hyvin hyötyliikuntapainotteista. Vaunulenkit, isompien poikien perässä juokseminen ja päivittäinen pallon potkiminen on pitänyt peruskondista yllä.

Täten olen nyt hitaasti ja varmasti palannut omien liikuntahetkien pariin. Niitä ei nimittäin ihan kauheasti ole viimeisen viiden vuoden aikana ollut. Toiveena olisi päästä taas juoksemisen makuun, sillä ennen poikiani juoksin paljonkin. Muutama kuukausi sitten aloitin viikottaisella redcord tunnilla (siitä lisää myöhemmin) mutta onneksi työni kautta saan myös harrastaa monipuolisesti. Viimeajan trendi on ollut, että monet urheiluun rinnastettavat brändit (vaateketjut, palveluntarjoajat, urheilujuomat) ovat järjestäneet aamuisia treenihetkiä somevaikuttajille. Tästä syystä olen viime aikoina päässyt kokeilemaan yhtä sun toista treenausmuotoa. Yksi hauskimpia oli Peak Performancen ja bloggaavan ystäväni Saran viime viikolla järjestämä treenihetki Training For Warriors salilla Helsingissä.

TFWn tavoitteena on levittää positiivista sanomaa harjoittelusta, liikunnasta, hyvinvoinnista sekä reippaasta elämänasenteesta. Ja siinä kyllä onnistuvatkin. Nauraa sai moneen kertaan ja koko paikasta huokui ihana kannustushenki. Tunnin alussa jakaduimme pareihin ja tehtävänä oli tehdä eriliaset harjoitteet vuorotellen niin täysillä kun vain suinkin pystyi. Kaverin tehtävä oli olla koko ajan rinnalla tsemppaamassa vielä vähän parempaan. Ringissä mm. työnnettiin kelkkaa, paiskattiin kuuden kilon palloja, tehtiin soutuja ja piiskattiin köysiä. Jokaista harjoitetta tehtiin aina minuutti, sitten minuutti kannustettiin paria ja sitten taas harjoitteen vaihto. Täytyy todeta, että tunti oli todella rankka, mutta ai että miten hauska. Meillä oli tuttu blogiporukka treenamassa ja melkein kaikki meistä TFWllä ensimmäistä kertaa. Energia oli katossa ja kannustus ihan omaa luokkaansa. Kiitos omalle ihanalle parilleni Elisalle. En olisi ikinä pystynyt vetämään loppuun asti ilman sun huikeeta kannustusta! Kiitos myös TFWn porukalle, Peak Performancelle ja ihanalle Tickelille. Ihan mahtava aamu, vaikka muusia musta teittekin. Suosittelen kaikille, ketkä haluavat treenata tehokkaasti kaverin kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *