Kinder-kakku

Pääsiäinen on taas täällä. Tosin eilen ulkona oli niin valkoista, ettei tiennyt toivottaako ihmisille ympärille hyvää joulua vai pääsiäistä. Onneksi lumi suli nopeammin kuin tuli ja kevään fiilis leijailee taas ilmassa. Meidän pääsiäinen tulee kulumaan perheen ja ystävien kesken hyvin syöden. Viime vuonna järjestin pääsiäispäivällisen meillä, mutta tänä vuonna suuntaamme isäni ja äitipuoleni tykö. Viime vuodesta ehkä teistä jotkut muistavatkin tuon huikean Kinder-kakun, jonka minä ja siskoni teimme yhdessä. Kakku onnistui hienosti yli odotustemme, mutta parasta siinä oli nimenomaan se yhdessä tekeminen. Joten jos teillä on vielä pääsiäisen jälkiruoka mietinnän alla, käyhän Makeaa-leivontablogista katsomassa sen ohjeet. Oli todella hyvää, mutta erityisesti suosittelen leipomista yhdessä tekemisen hauskuuden takia. Aivan ihanaa viikonloppupuuhaa lapsiperheelle. Mukavaa, leppoisaa ja maistuvaa pääsiäistä teille kaikille! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *