Céline vs. Chanel

Viime vuosina olen suosinut cross body -laukkuja. Vilkas lapsiarki kun vaatii molemmat kädet käyttöön. Koska matkassa on nykyään kolme lasta ja heidän kaikki tarpeensa, olen minimoinut omien tavaroiden kanneskelun. Mukana kulkee enää avaimet, lompakko ja kännykkä. Ehkä joskus harvoin huulikiilto tai -puna. Täten laukun ei tarvitse olla kovinkaan suuri. Suurempi laukku on jo oikeastaan tiellä – ellei sinne mahdu kaikki lastenkin tarvikkeet. Viimeisien vuosien aikana olen huomannut suosivani neljää laukkuani: mustaa ja valkoista YSL:n Cassandrea kultaisilla yksityiskohdilla, harmaata Chloé Drewta ja mustaa pikku-Chaneliani hopeilla yksityiskohdilla. Koska pukeutumisessa käytän paljon neutraaleja sävyjä, olen alkanut kaivata jotain pientä väriläiskää. Vaikka vaaleanpunainenkin houkuttaa, niin olen päätynyt siihen tulokseen että tulenpunainen pikkulaukku olisi klassikko. Tästä syystä olen haaveillut punaisesta pitkähihnaisesta laukusta, jota voisi helposti kanniskella arjessakin. Olen ihastunut kahteen eri malliin joita puntaroin: Célinen Box Bag tai Chanelin 2.55 kultaisilla metalliyksityiskohdilla.

Vaikka Célinen box bag myös ihastuttaa, niin uskoisin Chanelin kestävän aikaa paremmin. Harkinnassa olisi Chanel kultaisilla metalliyksityiskohdilla, missä kantohihna on niin pitkä, että sen saa vaivatta kropan yli. Laukku ei kuitenkaan saa olla liian iso, jotta se ei olisi tönkkö. Chanelin Boy-malli on omaan makuuni liian maskuliininen ja 2.55 -mallissakin pidän enemmän single flapin keveydestä. Kumpaa sinä suosisit? Chanelia vai Célineä? Tällä hetkellä olen kallistumassa Chanelin puoleen.

Chanel pictures sources on my red Chanel bag Pinterest board
Céline picture sources on my Céline box bag Pinterest board

 • Pi

  Celine, koska laukun muoto miellyttää enemmän minua ja pinta vaikuttaa iskunkestävältä, kun taas Chanelista olen kuullut ettei varsinkaan lampaannahkainen kestä yhtähyvin.

  • Hanna

   Joo chanelin lampaannahkainen on ihan älyttömän arka. Mulla löytyy chanel-laukkuja niin lampaannahassa kuin caviarissa ja ero kestävyydellä on kuin päivällä ja yöllä. Caviaria se olla pitää jos kestävyyttä haluaa… Ja itseasissa muutamalta Celine box bagin omistajalta olen kuullut, että naarmuuntuu helposti. Tosin pienet kulumat minusta nyt kuuluvat käyttöön.

 • Iina

  Ehdottomasti Chanel! En usko että tulet katumaan :)

 • Jaana

  Chanel on kyllä ikoninen, mutta kyllä oma valintani tässä olisi tuo Celine. Jotenkin näen, että Celine menee monipuolisemmin arjessa. En osaa esim. kuvitella tuota Chanelia parkatakin kaverina, kun taas tuo Celine menee kyllä sporttisempienkin vaatteiden kanssa, kuin myös tyllihameen kaverina. On kyllä ihana tämä Celine ? Taisin vähän ihastua ja nyt on pakko alkaa itekki googlettaa ja tutustua lähemmin, haha ?

  • Hanna

   Ihan älyttömän hyvä pointti! Se on kyllä totta… Ehkä monipuolisempi arjessa? Tosin minä en käytä parkatakkeja kovasti ja yritän nyt miettiä omaa vaatekaappia ja sen takkeja ja kumpi olisi parempi. EHkä omassa tyylissä molemmat toimii yhtä hyvin, mutta jotenkin uskoisin pitäväni tuosta Chanelista vielä vuosikymmenenkin päästä? Celinen pelkään taas olevan liian moderni? APua, en tiedä. Onhan tuo celine nimittäin vaan niin puhdaslinjaisen kaunis!

 • Ilona

  Omaa silmää tuo celine miellyttää enemmän :) En tiedä miksi, mutta minulle tulee aina noista laukkujen tikkauspinnoista hieman mummohtava fiilis :D Mutta toki chanelkin on hieno ja varsinkin tuossa punaisessa värissä!

  • Hanna

   Se on tosi yleistä, että monille tulee tikkauksista tuo fiilis ja ymmärrän hyvin. Itse jotenkin pidän siitä ja uskon taas, että on klassinen ja mummo-Hannakin sitten vuosien päästä tykkää kun pistää kaupungilla menemään pienen punaisen chanelinsa kanssa :D

 • Riia

  Celine on kuin laukkuna sulle tehty, mut hei, Chanel on aina Chanel! :D Ja onhan se nyt pirun makee punasena…

  • Hanna

   :D I like the way you think! :D Joo mä pidän kovin molemmista. Molemmissa puolensa… Valinnanvaikeus!

 • Aura

  Oon nyt ihan lähiaikoina ihastunu tohon Célinen Box Bagiin, mutta mustana. Malli jotenkin näyttää aavistuksen paremmalta siinä värissä, mutta on toi punanenkin ihana! Silti mun ikuinen laukku goal on ehdottomasti Chanel 2.55 ?

  • Hanna

   Luet kuule nyt tänä keväänä itsesi sisään ja sitten palkitset itsesi… <3

 • Inni

  Celine <3 puhdaslinjaisempi

 • Have an Ice Day

  Minä ottaisin Chanelin ja Caviar nahalla, jottei tarvitse varoa käyttöä. Celinen tasainen nahka varmaan kerää/ näyttää kaikki naarmut selvemmin, tosin hintakin huomattavasti halvempi.

  • Hanna

   Mä olen sun kanssa tässä ihan samaa mieltä. Selkeesti alkaa mulle selkeytyy kumpi on suosikki…

 • Iina

  Celineä-syy jos tulee likaa se ei ainakaan jää poimujen väliin ;) (Nimim.jos lapsi oksentaa päälle tms…)

  • Hanna

   Itse taas lapsiarjessa ehkä uskoisin, että Celinen nahka olisi arempi arjen kolhuille kuin Chanel – jos caviarina.

 • Eeva

  Itse valitsisin näistä kahdesta Célinen, se on jotenkin omaan makuuni nuorekkaampi ja modernimpi :)

  • Hanna

   Se on ehdottomasti juurikin tuota. Nuorempi ja modernimpi. Mutta kun kyseessä olisi klassikko jota haluaisin käyttää hamaan tulevaisuuteen niin olisiko siksi sittenkin klassisempi Chanel parempi…? Ihania ongelmia :D

 • Venla K.

  Kannatan Chanelia, ajaton ja klassinen valinta!

  • Hanna

   Minäkin kallistun sen puoleen…

 • Anne-Mari

  Molemmat ovat todella kauniita laukkuja! :) Vaikka Celinen box bagia oon ihastellut monesti itsekin, ehkä Chanelin 2.55 vie hieman pidemmän korren. Se näyttää punaisena kullanvärisin metalliosin aivan erityisen hyvältä.

  • Hanna

   Olen sinun kanssasi kyllä kallistumassa sen Chanelin puoleen. Mutta eipä täällä noita laukkuja Suomessa kovin myydä niin on aikaa vielä mielen muuttua! :D

 • Saara

  Molemmat hienoja! Näistä valitsisin kuitenkin celinen, koska punainen väri on itsessään jo niin näyttävä, että chanelin koristeellisuus on tarpeetonta. Itsekin kaipailin monta vuotta kirkkaanpunaista laukkua, mutta arkailin sen hankintaa, koska ajattelin sen saavan niin vähön käyttöä. Ostin lopulta karen millenin kirkkaanpunaisen nahka cross bodyn -50% hinnalla. Laukku on saanut paljon käyttöä, omalla kokemuksella siis nyt uskaltaisinkin suositella punaiseen laukkuun panostamista. Se on klassikko ja tuo tosiaan kivaa piristystä muuten neutraaleihin asuihin. Voin jo nähdä sinulla punaisen laukun yhdistyen loubutinien punaisiin pohjiin! ?

  • Hanna

   Hei kiitos Saara kovin mielipiteestäsi ja tosi hyvästä pointista. Jotenkin itse silti taivun vielä enemmän Chanelin puoleen, mutta on se kyllä hilkulla… Ja kyllä. Olen ihan varma siitä, että tulenpunainen sen olla pitää! :)

 • Iida

  Celine ehdottomasti!!! Varsinkin, kun sulta löytyy Chanel mustana. Celinen punainen laukku on jotenkin selkeämpi ja siistimpi, ei tuu niin rokahtava viba.

  • Hanna

   Kiitos kovin avustasi! :)

 • Milla

  Chanel ehdottomasti! Itselläni on ollut molemmat, mutta palautin ton Celinen box-bagin. Siinä noi hihnan metallit rikkoivat sen nahkan heti ensimmäisellä käyttökerralla.
  Chanelista kannattaa ottaa lehmännahkasta tehty jos löydät sellaisen, koska se kestää menossa paremmin.

  • Hanna

   Hei kiitos huimasti tästä vinkistä! Todella tarpeellinen huomio! Ja joo ehdottomasti caviar. Multa löytyy kaapista lampaannahkaisia ja lehmännahkaisia ja lehmä on vaan BY FAR kestänyt paremmin käyttöä. Ero kuin päivällä ja yöllä!

  • Veera

   Ihania ja klassisia kaunottaria molemmat, mutta olen kuullut ja lukenut juuri tuosta Celinen laukun nahan herkkyydestä.. ja punaisessa naarmut näkyisivät varmaan aika hyvin! Eli lapsiperheen arjen menoihin Chanelin laukku parempi vaihtoehto :) Ihanaa pääsiäistä!

   • Hanna

    Kiitos Veera huimasti tästä vinkistä! Koska itse olen juurikin miettinyt tuota kulumisasiaa sekä hihnaa. Muutenkin ulkonäöllisesti tuo metallinen viehättää minua enemmän.

  • Milla

   Vielä sellainen huomio, että noi Celinen hihnan metallit myös raapi mun kaulaa tosi pahasti kun pidin sitä cross bodyna ja käänsin sen takaa eteen. Se hihna on myös tosi tönkkö.
   Lisäksi se laukun lukko tuntui tosi huonolaatuiselta – se toimii sellaisella metallilankavirityksellä, joka ei vakuuttanut.
   Chanel on laadukkuudessaan ihan eri luokkaa. Ja toi Chanelin mini square on lisäksi aika paljon halvempi kun toi Celine. Musta 3k tosta Celinestä on aivan liian suolainen hinta, ottaen huomioon sen laadun.

   • Hanna

    Kiitos paljon tästä huomiosta. Hyvä kuulla. Todella kiitollinen olen kun jaoit kokemuksesi ja autat minua taas vähän harkitumman ostopäätöksen kanssa! Ja apua? Oikeastiko? Mä olin ihan varma, että Chanel olisi kalliimpi?! Nyt pitää vähän googletella uudestaan, koska jos tämä case niin mitä todennäköisimmin päätökseni on tehty…

    • Milla

     Toi Chanel mini square (yksi noista sun kuvista) maksaa täällä vajaat 2500 frangia kun taas toi box bag on sen 3000. Toi Chanel on tosin hieman pienempi, mutta sinne mahtuu puhelin, pieni lompakko, avaimet ja huulipuna ihan hyvin. Jos mieliit classic flap bagia niin sen hinta onkin sitten jo enemmän ja se on isompi.
     Tsemppiä päätöksen tekoon ja laukun löytöön!

     • Hanna

      Hei Milla kiitos huimasti tästä infosta. En ole ehtinyt edes lähteä tuon tarkemmin googlettelemaan hintoja, joten tämä tieto oli hyvä! Tosiaan olen kallistumassa tuon mini squaren suuntaan koska siinä olisi tarpeeksi pitkä hihna ja laukun saisi silloin myös kestävämmällä caviarnahkana. Minulta löytyy mustana chanelin classic single flap bag ja se minun kokoni vähän liian iso siihen, mitä kaipailen… Pitää päästä liikkeeseen, jotta pääsee konkreettisesti katsomaan kokoja ja hihnan pituutta. Kiitos kovasti avustasi. Arvosta suuresti <3

 • Pia

  Hei,
  seurailen tyylikasta blogiasi taalta Italian Rivieralta kasin.
  Olen aina ollut vannoutunut Chanel-fani,mutta talla kertaa Celine on enemman makuuni,johtuen varista ja tulevasta kayttotarkoituksesta lapsiarjessa
  Oikein hyvaa paasiaista

  • Hanna

   Hei Pia! Kiitos niin kovin seurastasi ja kauniista sanoista! Minäkin pidän molemmista kovin, mutta yritän miettiä pidemmälle vaikka tässä tuleekin lapsiarkikäyttöön. Luulisin, että Chanel olisi ajattomampi? Katsotaan… Vielä pohdin. Kiitos avustasi ja ihanaa pääsiäistä! :)

 • Paula

  Ehdottimasti noista kahdesta Chanel. Se on vaan niin paljon noista kauniimpi ja toisekseen, kuten sanoitkin, kestää aikaa vuosikymmeniä. Jotenkin tuo Celinen Box on nimensä mukaan kovin laatikkomainen eikä miellytä omaa silmää läheskään samalla lailla kuin klassikko Chanel :) Toisekseen oman kokemuksen mukaan jotkut Celinen nahkat ovat kovin arkoja naarmuille :/

  • Hanna

   Mä olen kyllä ehkä kallistumassa ihan samaan kuin sinäkin…

 • Sara

  Minä tykkään Celinén yksinkertaisesta muodosta. Chanelin tikkaus ei ole oikein mieleen. Väri on molemmissa upea, ja tuo kyllä kivaa lisää asuun kuin asuun. ?

  • Hanna

   Minäkin, mutta jotenkin luulen että vielä vuosikymmenen päästä pitäisin ehkä Chanelin ulkomuodosta enemmän. Nuo tikkaukset voisivat sitten joskus olla vielä Hanna-mummonkin mieleen :D

 • salla

  Ehdottomasti Céline! Tosin Chanel ei iske muhun yhtään missään muodossa/värissä, joten ehkä mun mielipide on tässä huono… Mutta tykkään kyllä tuosta punaisesta väristä, mitä himoitset!

  • Hanna

   Kiitos kovin avustasi! :) Joo minullakin se on ehdottoman selvää että tulenpunainen pitää olla, mutta laukkua vielä pohdin…

 • Iines

  Hei Hanna!
  Olet varmaan ihan oikea henkilö vastaamaan tällaiseen kysymykseen, eli: olen jo pidempään harkinnut Chloen laukkuun (Drew, Faye tai Lexa) satsaamista (tulen aina jälkijunassa näissä asioissa), mutta tuo suunnittelijan vaihdos mietityttää… eli mitä mieltä olet, kannattaako Chloen laukun hankkiminen uutena tässä vaiheessa, kun ei vielä tiedetä miten suunnittelijan vaihtuminen vaikuttaa merkin suosioon ja sitä kautta mahdolliseen jälleenmyyntiarvoon?

  Toinen vaihtoehto mulla olisi Celinen laukuista esim. tuo kuvissa esiintyvä, tai sitten Trotteur. Tykkään klassisista ja ajattomista laukuista, jotka (sinua lainatakseni) kestää aikaa, eli tältä pohjalta mietin tätä. Chanel varmaan olisi paras valinta tässä mielessä, mutta noissa nykyisissä malleissa on jotakin, mitä en koe omakseni (uusi Gabrielle miellyttää silmää paljon enemmän, mutta en ole varma, olenko valmis siihenkään sijoittamaan siihen useampia tuhansia).

  Kiitos tuhannesti, jos ehdit vastata tähän! :)

  PS. Meidän lapset on samassa päiväkodissa, mutta ollaan aina vähän eri aikaan viemässä ja hakemassa heitä, niin ei ole tullut tilaisuutta kysyä tätä sulta livenä. ?

  • Hanna

   Moikka! Hei voi että! Harmi ettei olla törmätty! Minä tosiaan haen lapset jo puoliltapäivin ja mies yleensä aamulla vie, joten harmi että ei vielä olla tavattu! Ehkä viimeistään kevätjuhlissa! :)

   Mutta itse en ihan suoraan sanottuna mieti näissä jälleenmyyntiarvoa. Ostan laukun aina itselleni toivoen, että käytän sitä hamaan tulevaisuuteen. Ostan laukun vain, jos uskon rakastavani sitä myös vuosikymmenen päästä. Joten sanoisin, että jos todella laukusta pidät, niin osta! Chloen Drew on minusta kerrassaan ihana ja mielelläni haalisin sitä monessakin eri värissä.

   Ja hei tosiaan tuo Trotteur on oikein käypä vaihtoehto myös! Kiitos. Ja itsekin uskoisin, että Chanelin ulkomuoto on vain sellainen, että se viehättää vielä vuosikymmenenkin päästä. Lisäksi pidän kovasti Chanelin koristeellisesta hihnasta – en ehkä niin paljon välitä tuosta Celinen hihnasta taas.

   Mutta toivottavasti tästä oli jotain apua ja törmäämme pian! :)

   • Iines

    Kiitos vastauksesta Hanna! :) Juuri noinhan se pitäisikin ajatella, laukkuasioissa ja muissakin hankinnoissa, että itseä varten niitä tehdään. Mun ongelma on lähinnä se, etten ole aina niin varma omasta maustani, joten teen joskus hankintoja, joita kadun myöhemmin… :D Siksi mietin nykyään kaiken varalta noita jälleenmyyntikysymyksiä.

    Olen vasta viime aikoina havahtunut siihen, miten loistava apu tällaiset blogit (kuten sinun) ovat oman tyylin löytämiseen/päivittämiseen ym. liittyvissä kysymyksissä! Eli kiitos vielä kerran laukku-inspiraatiosta ja toivottavasti näemme viimeistään kevätjuhlassa! :)

    Mukavaa pääsiäistä sulle ja pojille!

    • Hanna

     Aaah! Ymmärrän! Siinä tapauksessa hyvin järkevää! Ja aivan mahtavaa, jos blogit ovat auttaneet! :) Kiitos itsellesi ja nähdään pian! :)

 • Toffeetiikeri

  Celine olisi mun mielestä ajattomampi malliltaan. :)

  • Hanna

   Kiitos paljon mielipiteestäsi! :)

 • Laura

  Celine ehdottomasti! Celine on paljon raikkaampi ja nuorekkaampi. Punainen Chanel on mun silmissä vähän täti ?

  • Hanna

   Joo ymmärrän, että Chanel on muutenkin monelle vähän täti-laukku. Tikkauksen viimeistään varmaan tekee sen? Mutta näin kun mietin, että mikä kestäisiä aikaa ja miellyttäisi mahdollisesti Hanna-mummoakin niin ehkä siksi silti tuo täti-laukku olisi aikaa kestävämpi? :D

 • Oona

  Mulla on itse asiassa molemmat laukut (mustana tosin) ja oon todennut että Chanelin hihna painaa mulla ikävästi kun taas Celine tuntuu mukavammalta kantaa paksumman ja ei metallisen hihnan takia. Molemmat kyllä todella kauniita, mutta Celine tuntuu ergonomisemmalta.

  • Hanna

   Kiitos ihan hurjasti asiantuntevasta avustasi! <3 Mietin tiedätkö ihan samaa, että kesällä kun on kevyemmät topit niin Chanelin hihna painaa enemmän metalliensa takia kun Celine taas pehmeämpi. Mutta taas kun on niin pieni laukku kyseessä niin ei varmaan painasi Chanelkaan kovasti ja jotenkin taas ulkonäöllisesti niin Chanelin hihna viehättää enemmän? :/

 • Nimetön

  Ehdottomasti näistä Celine. Upea, ajaton klassikko ja todella näyttävä punaisessa värissä. Chanelissa taas on vähän liikaa kaikkea, ei toimi minusta punaisena.

  • Hanna

   Celine on ehdottomasti yksinkertaisempi. Mutta jotenkin Chanelin ajattomuus kiinnostaa… Pidän enemmän sen hihnasta.

 • tara

  harva äitiyslomalainen miettii tuollaisia ökylaukkuja. No helppo elämä…

  • Hanna

   Niin no itsehän en ole koskaan ollut äitiyslomalla, vaan kaikkien lapsieni kanssa olen koko ajan tehnyt töitä. Mutta olen onnekkaassa tilanteessa, että voin tehdä molempia! Unelma ollut minulla sekin, että voi tehdä kaikkea samanaikaisesti <3

 • Mari / Marin silmin

  Itsekin pähkäilin tovi sitten että olisiko tuo Celinen box bag omaan makuun oleva (tosin harmaana ja hopeisilla metalleilla). Päädyin sitten Chaneliin ja (taas) uuteen Boyhin, kun löytyi upea special edition. Eli kääntyisin kyllä Chanelin puoleen, koska onhan ne klassikoita ja kestävät aikaa ja näyttävät minkä tahansa kanssa hyvältä (Chanel hullu täällä hei!! ;) )

  Minä ottaisin kyllä sen Chanelin lampaannahkaisena, koska en tykkää yhtään caviarista (liian muovisen oloinen omaan makuuni), mutta nämä on toki makuasioita. Minulla lampaannahkaiset laukkuni ovat säilyneet erittäin siistinä kovasta käytöstä huolimatta ja Boyt ovat välillä saaneet melkoista kyytiä esim. festareilla ja edelleen hyvässä kunnossa.

  Eli eikun Chanelin metsästykseen :)

  Ihanaa pääsiäistä Hanna.

  • Hanna

   Olen sinun kanssa muuten aivan samaa mieltä, mutta minun on kallistuttava kyllä caviarin puoleen. Minulla löytyy mustat chanel 2.55 caviarina ja lampaannahkaisena ja se lampaannahkainen on kyllä kulunut huomattavasti enemmän kuin caviar.Mutta tosiaan Boysta olen kuullutn käytössä paljon hyvää, mutta jotenkin sen maskuliinisuus ei omaa silmää miellytä. Ei jotenkin istu niin omaan tyyliin, vaikka toki muilla upeuksia ihailen. Kiitos ja aivan ihanaa pääsiäistä sinulle Mari! <3

 • Mek

  Entä Hermesin Constance? Jos mieli muuttuu Hermesin saat myytyä eteenpäin samalla hinnalla :)Ja muutenkin parempi ”sijoitus” mielessä. Chanelin flapbag aivan ihana mutta arka materiltaan ja ei käy aina kaikkien arkisten vaatteiden kanssa. Vaikea! En malta odottaa mihin päätökseen tulet.

  • Hanna

   Tiedätkö heitit nyt todella hyvän vaihtiksen! En edes ollut miettinyt tätä! Ehdottomasti menee harkintaan, koska tuo hihna on aavistuksen sirompi taas kun celinessä ja minua nimenomaan ehkä se paksumpi olkahihna arveluttaa tyylillisesti. Chanelissa ehdottomasti päätyisin caviariin jos kyseistä pikkuversiota siinä saisi, mutta apua – nyt kyllä keksit minulle kolmannen punaisen pikkulaukun joka menee noiden rinnalle vaihtoehdoksi! Kiitos ja damn you! :D Tästä tuli taas hitusen vaikeampi päätös! :D Noh – aika ihanaa jos joskus saa tällaisia asioita miettiä.

  • Mari / Marin silmin

   Hermesin Constance on huikean kaunis laukku, tosin sen saatavuus on tällä hetkellä todella huono. Lisäksi esim. 24 cm koon hinnat ovat sitten jo aivan eri luokkaa, lähellä Birkinin hintoja (riippuen toki nahasta ja koosta). Mutta ehdottomasti yksi kauneimpia laukkuja mitä tiedän.

   • Hanna

    Kiitos taas Mari huikeasti asiantuntevasta avustasi! <3 Ja tosiaan en halua mitään kovin isoa laukkua… Pitääpä seuraavalla Pariisin reissulla serkkujen luona käydä kurkkaamassa.

 • Jenni

  Kaikista maailman punaisista laukuista valitsisin ehdottomasti Chanelin. Minä käytän omaani sujuvasti niin pikkumustan kuin farkkujen, tennareiden ja kevyt toppatakin kanssa. Tosin pieleen et varmasti mene valitset kumman tahansa :)

  • Hanna

   Voi kiitos paljon. Niin minäkin uskoisin, että käyttäisin täysin suvereenisti laukkua farkkujen ja tennareidenkin kanssa :)

 • Anna___

  Minulla on kaksi Boxia ja molemmat on säilyneet tosi hyvänä ahkerasta käytöstä huolimatta, metalli ei ole rikkonut hihnaa ja naarmuiltakin olen välttynyt.

  Noista kuvien laukuista valitsisin Celinen, punainen, kulta ja tikkaukset ovat omaan makuuni liikaa.

  Ihailin muuten eilen punaista Boyta liikkeessä, se oli upea! Boy on myös ehdottomasti parhaita laukkuja käytössä, nahkahihna on tarpeeksi leveä ja kannettaessa juuri sopivan pituinen.

  • Hanna

   Mukava kuulla, että sinulla on säilynyt hyvin! Olen kuullut jo muutamalta että pinta tosi herkkä ja itse kun en ikävä kyllä käsittele laukkuani arjessa silkkihansikkain vaan ne tosiaan ovat käyttötavaraa, niin toivoisin mahdollisimman lujaa ja hyvää tekoa. Boyta taas ihailen muilla, mutta omaan tyyliini se ei oikein istu – vähän liian maskuliininen. Ehkä me ollaan siis juuri piirun verran erilaisia tyyliltämme, että siksi kuolailen onnessani punaista laukkua kultaisine yksityiskohtineen ja tikkauksineen! :D

 • Carita

  Céline, niin yksinkertainen ja tyylikäs!

  • Hanna

   Se on kaunis, mutta jokin siinä vähän arveluttaa tuon paksun kantohihnan takia?

 • Viivi

  Mun silmää miellyttää enemmän tuo Celine. Chanel on toki ajaton ja klassinen, mutta Celine on tavallansa myös ajaton. Mun mielestä tuo Chanel ei toimi punaisessa värissä yhtä hyvin kuin esim. mustana. Se ei näytä ehkä ihan yhtä ”arvokkaalta” toisin kun tuo Celine. Mielestäni tuo punainen Celine on äärettömän kaunis ja punainen väri korostuu kauniisti kun laukussa ei ole niin monia eri yksityiskohtia. Mun silmää Chanelissa tuo eri yksityiskohtien määrä juuri häiritseekin ja mielestäni siinä on liikaa meneillään yhtäaikaa.
  Mutta jos sinusta tuntuu, että Chanel on juuri sinulle se parempi valinta ja sopii paremmin muiden vaatteiden kanssa, niin ehdottamasti se! Vain sinä tiedät ja osaat parhaiten sanoa mikä on se juuri sinua kutsuva laukku :)

  • Hanna

   Voi kiitos Viivi. erinomaisia perusteluja! Minua tosiaan molemmat viehättää suuresti, mutta jotenkin tuo Chanelin malli tuntuu enemmän omalta? Mummo-Hanna kiittää :D :D Mutta vielä tosiaan pohdinnan alla. Pitää päästä kokeilemaan ja mallailemaan paikan päällä niin varmaan selkeytyy… Kiitos vielä avustasi! :)

 • Elina

  Minä valitsisin näin 18 vuotiaana Célinen, mutta Chanel on aina Chanel! Eiköhän valinta selkene kun pääset sovittamaan laukkuja paikan päälle :) Minä olen viime aikoina alkanut himoitsemaan YSL:n pikkulaukkua!

  • Hanna

   Kiitos avustasi! :) No näin minä toivon, ja oli valinta mikä tahansa niin huonoa ei ole! :D Ja hei tuo YSLn cassandre on ihana! käytän sitä koko ajan…

 • Elina

  Minä valitsisin näin 18 vuotiaana Célinen, mutta Chanel on aina Chanel! Eiköhän valinta selkene kun pääset sovittamaan laukkuja paikan päälle :) Minä olen viime aikoina alkanut himoitsemaan YSL:n pikkulaukkua!

 • Nimetön

  Hermes Constancessa olis sun nimikirjainkin…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Toimitus suosittelee

Instagram