Céline vs. Chanel

Viime vuosina olen suosinut cross body -laukkuja. Vilkas lapsiarki kun vaatii molemmat kädet käyttöön. Koska matkassa on nykyään kolme lasta ja heidän kaikki tarpeensa, olen minimoinut omien tavaroiden kanneskelun. Mukana kulkee enää avaimet, lompakko ja kännykkä. Ehkä joskus harvoin huulikiilto tai -puna. Täten laukun ei tarvitse olla kovinkaan suuri. Suurempi laukku on jo oikeastaan tiellä – ellei sinne mahdu kaikki lastenkin tarvikkeet. Viimeisien vuosien aikana olen huomannut suosivani neljää laukkuani: mustaa ja valkoista YSL:n Cassandrea kultaisilla yksityiskohdilla, harmaata Chloé Drewta ja mustaa pikku-Chaneliani hopeilla yksityiskohdilla. Koska pukeutumisessa käytän paljon neutraaleja sävyjä, olen alkanut kaivata jotain pientä väriläiskää. Vaikka vaaleanpunainenkin houkuttaa, niin olen päätynyt siihen tulokseen että tulenpunainen pikkulaukku olisi klassikko. Tästä syystä olen haaveillut punaisesta pitkähihnaisesta laukusta, jota voisi helposti kanniskella arjessakin. Olen ihastunut kahteen eri malliin joita puntaroin: Célinen Box Bag tai Chanelin 2.55 kultaisilla metalliyksityiskohdilla.

Vaikka Célinen box bag myös ihastuttaa, niin uskoisin Chanelin kestävän aikaa paremmin. Harkinnassa olisi Chanel kultaisilla metalliyksityiskohdilla, missä kantohihna on niin pitkä, että sen saa vaivatta kropan yli. Laukku ei kuitenkaan saa olla liian iso, jotta se ei olisi tönkkö. Chanelin Boy-malli on omaan makuuni liian maskuliininen ja 2.55 -mallissakin pidän enemmän single flapin keveydestä. Kumpaa sinä suosisit? Chanelia vai Célineä? Tällä hetkellä olen kallistumassa Chanelin puoleen.

Chanel pictures sources on my red Chanel bag Pinterest board
Céline picture sources on my Céline box bag Pinterest board

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *