Uudelle tulokkaalle

pikkuvanilja-2895 pikkuvanilja-2892 pikkuvanilja-2887 pikkuvanilja-2902 pikkuvanilja-2898

Yhdeksännellä kuulla mennään, enkä (ainakaan vielä) ole ostanut mitään uudelle tulokkaalle. Kaikki tarvittavat vauvatarvikkeet on ostettu jo ensimmäisen poikani tultua. Viimeistään toisen pojan kohdalla vaatekaappi täyttyi niin monista ihanista potkupuvuista, että nyt olen vain niin älyttömän onnellinen, että ne kaikki saavat vielä käyttöä meidän kolmannen unelman kanssa. Mutta yhden äärimmäisen ilahduttavan vauvalahjan sain hiljattain ihanalta Pikkuvanilja verkkokaupalta: Oma lämpöpussi vauvan turvakaukaloon!

Baby’s Only lämpöpussi on ihan äärimmäisen kätevä tuote, jota minulla ei ole aiemmin ollut. Vanhemmat poikani ovat syntyneet keskellä kuuminta kesää, mutta tämän kolmannen veijarin on määrä saapua muutamaa kuukautta myöhemmin syksyn kynnyksellä. Täten tämä lämpöpussi tulee varmasti olemaan ihan äärimmäisen kätevä! Nyt ei kylmällä säällä tarvitse aina olla vetämässä haalareita päälle, vaan voi kätevästi potkupuvussakin laittaa suoraan turvakaukaloon. Tämä voi pidentää pienen unia (kun välttyy pukemisrumbalta) ja lyhentää äidin tehtävälistaa ennen ovesta ulospääsyä. Jotta pienellä ei tulisi esim. autossa ollessa liian kuuma, voi lämpöpussin peitto-osan myös riisua kokonaan kätevän vetoketjukiinnityksen ansiosta. Meillä turvakaukalo ja siihen kiinnitetty kaunis lämpöpussi odottaa jo h-hetkeään huoneen nurkassa. Tässä ihanan pehmeässä ja lämpimässä pussissaan mini matkaa synnytyssairaalasta vielä kotiin veljiensä luo <3

Valtavat kiitokset tästä upeasta lahjasta Pikkuvanilja -verkkokaupalle! Heidän valikoimansa on täynnä mitä kauneimpia vaaleansävyisiä tuotteita vauvoille ja pienille lapsille ja tämä pehmeän ajaton värimaailma on todella minun makuuni. Ilokseni saan kertoa teille, että Pikkuvanilja haluaa jakaa Strictly Stylen lukijoiden kesken 100€ lahjakortin heidän verkkokauppaansa! Arvontaan osallistut kertomalla kommenttiboksissa suosikkituotteesi Pikkuvaniljalta. Arvonta sulkeutuu 29.8. maanantai-iltana kello 21:00. Arpaonnea teille kaikille! <3

EDIT (30.8. klo 14:00): Osallistuminen arvontaan on sulkeutunut. Kiitos kaikille osallistujille! Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *