Pidä mokastas kiinni!

Viime viikkoina olen esitellyt joitakin kauden uusia trendituulia. Kuten maskuliiniset bomberit, sirot korukerrokset ja silkkiset pyjamat, joita käytetään nyt kotiolojen ulkopuolellakin. Uusien hittien lisäksi myös muutama pitkään pinnalla ollut trendi pitää vahvasti paikkansa muotikansan sydämissä. Näistä voimakkaimpana sinnittelee 1970-luku kaikkine hienouksineen. Hapsut ja leveät lahkeet are still very much stayin’ alive ja niin on kyseisen aikakauden hittimateriaali mokkakin. Minä olen tästä iloinen, sillä viime vuonna Kaliforniassa hurahdin mokkaan oikein kunnolla. Tuli hankittua mokkaisia kenkiä, hapsuinen mokkahame, Pokahontaksen mokkainen pikkumekko ja nyt viimeisimpänä tuo kuvissa näkyvä takki… Joten kun teet kevätsiivousta vaatekaapissasi, pidähän mokkaisista ihanuuksistasi lujasti kiinni. Nille on vielä käyttöä pitkäksi aikaa.

asu mokkatakki ja farkut-0403text asu mokkatakki ja farkut-0415 asu mokkatakki ja farkut-0407asu mokkatakki ja farkut-0405aasu mokkatakki ja farkut-0425aasu mokkatakki ja farkut-0396apictures by Kira Kosonen

suede jacket H&M
knit BANANA REPUBLIC
pants H&M
shoes AF KLINGBERG
bag CHLOÉ
bracelets HERMÈS
sunnies CÉLINE
necklace THOMAS SABO

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *