Mokkatakki

Viime kuussa purettiin viimeisetkin jenkkivuoden muuttokuormasta. Kaiken sen tavaramäärän keskellä nousi moneen kertaan ahdistus. Tästä syystä en seuraavina kuukausina tule hirmuisesti mitään ostoksia tekemään. Pakko pistää lähiaikoina pystyyn kirppari (ehkä instagramin avulla?), missä karsin vaatekaapista kovalla kädellä ne kappaleet, joille ei ole enää tarpeeksi käyttöä.

Muutama viikko sitten jouduin kuitenkin piipahtamaan Hennesillä, kun esikoinen tarvitsi joitakin perusvaatteita kasvettuaan edellisistä ulos. Jo sisäänkäynnillä minua tervehti takki, joka seireenien lailla kutsua minua luokseen. Kaunis vaalea mokkanahan tuntuinen (ei oikeasti mokkaa, vaan polyesteria) takki, jossa oli vielä upeat kultaiset yksityiskohdatkin. Eikä sitä ollut hinnallakaa pilattu. Reilu 50e oli merkitty hintalappuun. Viime vuonna mokkaan kertaheitolla hurahtaneelle se oli niin vastustamaton, että oli pakko kokeilla päälle. Ja hyvinhän se sopi myös naiselle, jolla on näemmä nallekarkin selkäranka. Juurihan tavaramäärää päivittelin, mutta silti tämä kantautui kassalle ja kotiin asti. Tässä siis minun ainokainen ostos helmikuulta…

hmsuedetakki-9695 hmsuedetakki-9696 hmsuedetakki-9701 hmsuedetakki-9697

Takki on ollut minulla jo moneen otteeseen päällä. Viimeksi puin sen Lumenen kosmetiikkakuvauksen workshopiin. Päällä oli kokomustaa, sekä se äitini vanha Dior-huivi, joka alla olevan kuvan ajan on näemmä ollut laukun uumenissa. Mutta erityisen hyvältä takki näyttää kun säät alkavat hieman lämmetä. Ulkona liikkuessa se on ollut vielä pitkän villatakin uumenissa. Kun aurinko paistaa ja linnut laulaa (ja sehän tapahtuu aikaisin tänä keväänä, vai mitä? *fingers crossed*) aion pukea takkia kokovalkoisen sekä vaaleansinisten farkkujen parina.

lumene asu-9587photo by Kira Kosonen

jacket H&M
blouse BANANA REPUBLIC
jeans H&M
shoes AF KLINGBERG
bag CÉLINE

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *