Kun unelma toteutuu

Blogia pitkään seuranneet ja postauksiani lukeneet tietävät varmasti, että meillä on aina ollut haave kolmesta lapsesta. Lapsia kun ei vain tehdä, niitä suodaan. Täten kolme lasta on ollut vain minun ja mieheni harras sekä varovainen toive. Vaikka kahden kanssa on ollut tekemistä enemmän kuin tarpeeksi, silti meillä on aina ollut tunne, että meidän perhe ei vielä ole tässä. Unelma suurperheestä pysyi, vaikka unet ovat jääneetkin viime vuosina vähälle. Mutta sitten, juuri ennen muuttoa takaisin Suomeen, sain tietää tuovani kotiin mitä mielettömimmän tuliaisen ikimuistoiselta ja upealta Amerikan vuodelta. Meidän perhe nimittäin täydentyy kolmannella lapsella alkusyksystä! <3

newbabyontheway-0396ab

Meno ei siis tule tässä taloudessa vähään aikaan rauhoittumaan! :D Mutta vaikka seuraavatkin vuodet tulevat menemään kutakuinkin sumussa, en voi muuta kuin hymyillä ja todeta, että meidän pitkäaikainen unelma on käymässä toteen. Mikäs sen parempaa kuin se, että oma unelma pitää kiireisenä. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *