Vilauta reittä

Olen viime viikkoina selaillut Pinterestistä kuvia ylipolvensaappaista ja niiden ympärille luoduista asuista. Suosikkini voit kurkistaa Over The Knee -pinterest kansiosta. Mitä enemmän niitä tuijotan, sitä vahvemmin olen sitä mieltä, että ne näyttävät parhaalta jos uskaltaa vilauttaa vähän reittä. Kauneimmat kokonaisuudet ovat minusta niitä, missä ylipolvensaappaat on yhdistetty sortsien, hameiden tai mekkojen kanssa. Mutta jos vilautat säärtä, kannattaa liiat Pretty Woman-vibat välttää tasapainottamalla asu peittävemmillä vaatekappaleilla. Joten lyhyen hameen tai sortsien pariksi valitse vaikka muhkea neule. Mekossa plussaa on pitkät hihat ja löysähkö istuvuus. Leikittele mittasuhteilla ja parita lyhyen helman kanssa pitkä villakangastakki. Helsingissä asteet liikkuvat nyt nollan molemmin puolin, joten ylipolvensaappaiden käyttö sortsien ja neulemekkojen kanssa on mahdollista, jos ulkona ei tarvitse pidempiä matkoja kipitellä. Ehkäpä kokeilen vielä rohkeaa olettamustani, ja puen leutoon talvisäähän sortsit, läpinäkyvät sukkahousut, muhkean jättineuleen ja pitkän villakangastakin ylipolvensaappaiden kanssa.

kameliliivi musta asu long beach-5709title musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5686 musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5662 musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5702 kameliliivi musta asu long beach-5736 musta asu kameli liivi ylipolvensaappaat-5640 kameliliivi musta asu long beach-5728 kameliliivi musta asu long beach-5735 kameliliivi musta asu long beach-5731 kameliliivi musta asu long beach-5710photos by Marika Valdez

vest ZARA
knit BANANA REPUBLIC
shorts GINA TRICOT
shoes STUART WEITZMAN
bag YSL
bracelets HERMÈS

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *