Pehmeyttä Helsingissä

Asukuvien parissa taas Helsingin kaduilla. Tuntuupa hyvältä! Melkein vuosi on kulunut edellisistä. Täytyy todeta, että on kyllä ihanaa tehdä näitä hommia taas siskon kanssa. Niin brutaalin suoraa ohjausta, mikä on mahtavaa. Siskon kanssa sitä vaatii niin paljon enemmän, ja näin sitä myös puskee toista parempiin tuloksiin. Kunhan tästä arki todella asettuu aloilleen, saadaan toivottavasti vaikka mitä uutta ja mielenkiintoista sisältöä teille luotoa.

Kuten jo vuoden lopulla asukuvissani mainitsin, olen ihastunut hillityn harmaan sekä klassisen kamelin yhdistelmään. Sittemmin vallitseva ilmasto on vaihtunut merkittävästi, mutta himoni tähän värimaailmaan ei. Nyt ahmin niitä kerroksittain. Pilkahdus beigeä pehmentää hetkessä harmaan arjen.

helsinki winter outfit beige grey-1037title helsinki winter outfit beige grey-1028 helsinki winter outfit beige grey-1064 helsinki winter outfit beige grey-1041 helsinki winter outfit beige grey-1013 helsinki winter outfit beige grey-1059pictures by Kira Kosonen

coat CLUB MONACO
scarf no brand
vest ZARA
knit J.CREW
blouse BANANA REPUBLIC
pants GINA TRICOT
gloves ERIC BOMPARD
shoes STUART WEITZMAN
bag CHLOÉ

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *