Huikea löytö alennusmyynneistä

Alennusmyynneissä kannattaa pitää pää kylmänä ja silmä klassikoissa. Hutiostoksia tulee helpommin kun korkeat alennusprosentit pistävät järjen hyllylle niiden sähkönsinisten ylipolvensaappaiden kanssa. Tästä syystä harvemmin löydän alennusmyynneistä mitään mainitsemisen arvoista. Parhaat viedään yleensä päältä kauan ennen aleja. Mutta pari viikkoa sitten nappasi. Olen tasaisin väliajoin miettinyt, että harmaa tekoturkisliivini kaipaisi kokomustan kaverin vaatekaappiin. BCBG Max Azrian juuri alkaneista alennusmyynneistä löysin tämän yksilön -70% alennuksella. Loppuhinta oli niin houkutteleva, että se lähti siltä seisomalta mukaan kevät- ja syyspäiviäni lämmittämään. Oli kyllä niin älyttömän hyvä löytö, että shoppausseurana ollut ystäväni Metti, nappasi saman ihanuuden myös itselleen.

karvaliivi ja nahkahousut-4774text karvaliivi ja nahkahousut-4779 karvaliivi ja nahkahousut-4787 karvaliivi ja nahkahousut-4900 karvaliivi ja nahkahousut-4750 karvaliivi ja nahkahousut-4791 karvaliivi ja nahkahousut-4756pictures by Marika Valdez

vest BCBG MAX AZRIA
knit BANANA REPUBLIC
leather pants SUPERTRASH
shoes AF KLINGBERG
bag CHLOÉ

BCBG Max Azrian tuotteita Suomeen toimittaa mm. Zalandon verkkokauppa. Kannattaa sieltä kurkkia, jos voisi vaikka tehdä saman löydön!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *