Valkoisten kenkien puhdistusvinkki

Pääsiäinen on tuonut mukanaan kevään. Puut alkavat olla hiirenkorvalla, linnut laulavat ja aurinko lämmittää erittäin mukavasti. Ulkona on taas ihana olla! Sen myötä uskalsin korkata kevään kenkätrendin: valkoiset korkokengät.

Valkoiset korkokengät näyttävät minun mielestäni erityisen hyviltä vaaleiden revittyjen farkkujen kanssa. Ennen kuin näytän oman asukuvani tästä trendistä, jaan kanssanne helpon kenkienhoitovinkin. Monet teistä myös ihastelivat valkoisia kenkiä, mutta ette mielellänne sellaisia hankkisi niiden aran värin takia. Ymmärrän hyvin. Itsekin olen mestari samaan käytössä valkoisesta väristä nopeasti mustan, mutta pienellä hoidolla saat ainakin valkoisista kengistä taiottua lian pois. Tässä nopea äidiltäni oppima konsti saada valkoista nahkaa / keinonahkaa olevat kengät kevään kynnyksellä taas valkoisiksi: Kynsilakanpoistoainetta ja muutama vanulappu.

valkoisten kenkien puhdistus (2 of 5)title

Oletko koskaan kokeillut ihan perinteisesti vedellä ja saippualla? Se on ihan mahdotonta hommaa. Lika ei irtoa voimakkaallakaan jynssäyksellä. Mutta kynsilakanpoistoaineella lika häviää hetkessä! Sileät pinnat voi kutakuinkin vain pyyhkäistä puhtaiksi, kun taas niissä röpelöisimmässä kohdissa saa hetken rapsutella.

Tässä esimerkkinä poikani valkoiset lenkkarit.

valkoisten kenkien puhdistus (1 of 5)before valkoisten kenkien puhdistus (3 of 5)vertaus valkoisten kenkien puhdistus (4 of 5) after

Et voilá!
Ero on huomattava. Ihan vain kynsilakanpoistoaineen avulla.
Löytyykö muilta toimivia niksejä valkoisten vaatteiden tai kenkien puhtaana pitämiseen?

Aurinkoista ja raikkaan puhdasta pääsiäistä kaikille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *