Rakkauden kasvava huone

Lapsemme ei ole vielä edes kuukauttakaan, mutta tavaraa hänen huoneeseensa on ehtinyt kertyä jo pienen elämän edestä. Tahdoin pitää huoneen sisustukseltaan hyvin neutraaleissa sävyissä, sillä lelut, pienet sisustustekstiilit ja muut toisivat varmasti sitten väriä koko sateenkaaren kirjon edestä. Jo nyt huoneen beigen, tummanpuun ja valkoisen sävyt ovat saaneet kirkastetta monista muista kauniista väreistä. Kun lapsemme tuosta vain kasvaa niin huone tulee varmasti muuttamaan muotoaan vielä monta kertaa kun hän alkaa oppia ilmaisemaan mielipiteitänsä… ;)

Tässä hieman kuvia vauvanhuoneesta kun se vasta odotti tulokastaan.

Huone hakee muotoaan edelleen ja lisäyksiä tulee sitä mukaa. Hyllyt alkavat jo kuitenkin notkua mitä ihanimpia pehmo- ja muita leluja, millä läheisemme ovat pientä prinssiämme muistaneet.

Tämäkin seinä vaatii vielä mietintää. TV on nyt valkoiselta senkiltä poistettu, joka toimii tällä hetkellä erittäin toimivana vaihtopöytänä. Korista löytyy vaipat, kosteuspyyhkeet ja muita tarvittavia puhdistusvälineitä vaipanvaihtoon. Edelleen hakusessa olisi se täydellinen pyöreänuppinen naulakko tuohon Ikean seinähyllyn alle. Siihen olisi mukava ripustaa muutama eniten käytetty vauvanvaate. Huonekaluliike Cobellosta olen ostanut tuon vaihtopöytämme, joka on oikeasti ihan tavallinen leveämpi senkki. Sen päällä olevan vaihtoalustan olen ostanut Disney-merkin valikoimasta Englannista Babys R Us -liikkeestä. Vasemmalta löytyy Stockalta osteetu Brabantian 30 litrainen roskapönttö, jonne saa likaiset vaipat ripeästi. Onnistuneet muotoilun ansiosta, pönttö pitää kaikki hajut sisällään.

Tuohon vaihtopöydän vasemmalle puolelle mietimme matalempaa TV-tasoa, jonka alle mahtuisi DVD-laite ja rivi Disney-piirrettyjä kauniiseen riviin. Siskoni nimittäin osti pikkupojallemme upean Disney DVD-kokoelman Leijonakuninkaineen kaikkineen! <3 Meidän lapsuudessamme Disney oli vahvasti mukana ja näin taitaa siis perinne jatkua…

Vaihtopöydän oikealle puolellle seinälle ajattlin kehystää ison kuvan pienestä prinssistämme. Ihana Niki Strbian oli ottamassa kuvat vastasyntyneestä ihmeestämme ja nyt vain malttamattomasti odottelen hänen taianomaisia kuviaan.

Olisiko muilla hauskoja/toimivia ehdotuksia millä tuota tilaa voisi vielä ehostaa?

Ikea-hyllyn Pentik-puput ovat saaneet paljon seuraa sitten viime näkemänne. Bukowskin kaunis ensinalle katselee sieltä myös huoneen asukkia ja paljon muutakin sisustuselementtiä on hyllylle eksynyt.

Ne äitini The White Companyltä tilaamat vauvaviltit saapuivat ja voi että miten ihania ne olivat joka ikinen! Tuovat lisää pehmeyttä kärryihin, kehtoon ja sisustukseen. Niin pehmoisia ja kauniita.

Kauniita nalleja on kertynyt huoneeseen enemmänkin. Kiitos rakkaiden ystävien.

Muuttomme yhteydessä löysin hyllyltäni kaksi Gantin valkopohjaista tähtityynyliinaa, jotka olen kaiken härdellin keskellä täysin unohtanut. Vaihdoin ne nyt tuohon sohvalle niiden ruskeapohjaisten sijaan (näkyvät tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa), sillä minusta tuo vaaleampi väri raikastaa huonetta ja sohvaa entisestään. Ruskeapohjaiset tyynyt päätyivät taas parvekesohvallemme.

Tuo kaunis beigevalkoraidallinen sohvamme on ostettu Kodin Ykkösestä. Onneksemme heillä oli silloin meneillään 20% ale sohvista, joten oikein mukavaan hintaan saimme tuon kauneuden kotiutettua. Se käy pituutensa ja mukavuutensa ansiosta loistavasti jopa sänkynä tarvittaessa.

Sohvan sivupöydän lamppu on Pentikin pallojalka-lamppu. Itse sivupöytä on ostettu vuosia sitten silloisesta asuinmaastamme. Tuo sininen tähtipeitto on valkoisen koristetyynyn lailla Gantilta. Kauniissa valkoisissa Stockmann Villa-kehyksissä on rakkaiden edesmenneiden isovanhempieni hääkuva, jotka myös pitävät huolehtivan silmänsä alla jälkeläistään

Väriä ja tavaraa on kerännyt Cobellon kaappikin sitten viime näkemän.

Kaapin vieressä odottaa kasa valokuvakehyksiä, joiden on määrä päätyä sohvan ylle. Kaikki kuvat ovat Niki Strbianin ottamia odotusajan kuviamme ja nyt odottelen vielä tuloksia pienokaisemme kuvauksista, jotta saan sommiteltua loputkin kuvat.

Muistatteko kun kovasti pohdin, mitä kauniita mietelauseita rakkaudesta keksisin lisätä noiden rakkauden täyttämien kuvien lomaan? Se valkeni minulle eräänä päivä selkeänä kuin poutapäivä. Seassa on nyt muutama kehys, joissa on otteita Kärleksvisan-laulusta. Tämä laulu kun tuo minulle välittömästi isovanhempani mieleen sekä sen kauniit ja koskettavat sanat tuntuvat ketovan heidän tarinansa suuresta rakkaudesta, jota ei kuolemakaan sammuta <3 Mikä siis sopisikaan paremmin kuvaamaan meidän valtavia tunteitamme ihmettämme kohtaan.Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när du är svag.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *