No peplum

Pari postausta takaperin ihastelin teille Kim Kardashianin valkoista peplum-toppia ja kyselin teiltä vastaavien perään. Te mahtavat autoitte minua eteenpäin ja muutaman päivän päästä löysinkin itseni Lindexistä sovittamasta tätä toppia:

Harmikseni kyseinen versio ei vain millään minulle istunut. Minun pitkällä selälläni tuo lanneröyhelö alkoi liian alkaisin, saaden minut näyttämään hölmöltä. Muutenkin malli oli hieman liian väljä. Sovittamani koko oli S, mutta silti se roikkui liikaa rintojen alta. Tosin tämä hetkellinen suurennus kuppikoossani vaikeuttaa paitojen istuvuutta.

Näin jäi paita ostamatta. Pitänee vielä pitää silmällä jos löytäisin jostain muualta tyköistuvamman kappaleen. Meillä vietetään pian ristiäisiä ja olisin halunnut liittää tämän peplum-paidan osaksi asukokonaisuuttani. Nyt menivät siis vaatetussuunnitelmat kokonaan uusiksi. Yritin etsiä mustaa vartalonmyötäistä peplum-mekkoakin, mutta heikolla tuloksella. Yhden olkaimettoman version löysin Zarasta, mutta sen helma oli niin lyhyt, että kirkossa saatettaisiin kuulla sanat Oh my God ihan vääristä syistä :/ Täten turvaudun jo vaatekaapistani löytyvään jokanaisen luottovaatteeseen: tavalliseen pikkumustaan. Keksin jo hauskan tavan stailata sen ristiäisiä varten. Siitä tulossa postaus kun olen saanut visioni toteutettua.

Mutta enhän minä Lindexiltä siltikään tyhjin käsin lähtenyt. Ystävättäreni kanssa ostettiin samanlaiset korukaulukset kun olivat niin nätit ja sopivan näyttävät. Juuri tällaista korua olinkin etsinyt klassisen seiloripaitani seuraksi. Oli muuten Zarassakin loistava valikoima erilaisia statement-kaulakoruja. Ne ovat selvästi tulevan sesongin it-koru.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *