Last outfits of summer

Kun sen pienen hetken saimme helteistä nauttia, sain puettua taas sortsit päälle. Yläosien kanssa tosiaan joutuu nykyään pohtimaan, että saanhan rinnan esiin imetystä varten mahdollisimman nopeasti ja kätevästi. Joistakin paidoista sen kaivaminen kun tuntuu siltä, että poika ehtii aloittaa jo koulun ja muuttaa omilleen ennenkuin saan vihdoin ja viimein ruoan suuhun ;) Mutta tällainen napitettava kauluspaita ydistettynä tuubitoppiin toimii loistavasti! Ripeää ja tuo mukavasti suojaakin.

Pahoitteluni näistä sisällä otetuista kuvista. Itseäni alkaa ne jo harmittamaan. Toivottavasti saan pian taas ulkoilmassa otettua mielenkiintoisempia kuvia kun alkaa tuo meidän eteinen käymään kaikille jo vähän liian tutuksi.

Eilen sain muuten pitkästä aikaa taas pukea korkkarit päälle! Mahtavaa! Siitäkin tulossa kuvia myöhemmin. Blogini kanssa tykkään puuhata hiljaisina hetkinä ja se onkin ihanaa omaa aikaa. Tosin tällä hetkellä en pursua ideoita, joten jos teillä on joitain postaustoiveita niin pistäkää niitä kommenttiboksiin! :) Pian kuitenkin tulossa vaikka millä mitalla postauksia syksyn trendeistä!

shirt: Abercrombie & Fitch, white top: Gina Tricot, shorts: H&M, bag: Chanel, sandals: Friis&Company (saatu Footwaylta), necklace: WeStyle.fi (saatu)

Tarvitsisin muuten kipeästi lisää tuubitoppeja. Ihan vain mustia ja valkoisia sekä tarpeeksi pitkiä sellaisia. Olisiko kellään vinkkejä, mistä vastaavia perusyksilöitä olisi nyt saatavailla?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *