Home outfit

Leijonaosa ajastani kuluu tätä nykyä kotona maitobaaria pitäen ja lastenlauluja onnellisena höperönä lauleskellen. Halukkaita vierailijoita on riittänyt iloksemme ihan jonoksi asti ja vielä kolmen viikon jälkeenkään eivät kaikki halukkaat ole päässeet uutta tulokasta tervehtimään. Me kun olemme halunneet pitää käynnit hyvin rauhallisina ja pienissä määrissä, vain vähän uusia ihmisiä kerrallaan. On tämä kyllä niin ihana saada olla kotimaassa perheen sekä ystävien turvallisen verkon ja rakkauden ympäröimänä näin suuren elämänmuutoksen kynnyksellä.

Mutta kun suuren osan ajastani vietän kotona, niin millaisia asuja todella käytän? Tässä nyt kaunistelematon totuus… Tältä näytän pääsääntöisesti kotona, mistä tyylikkyys on kaukana. Kovassa käytössä ovat edelleen Vilan perustopit sekä nyt kuumemmilla ilmoilla jalassani on ollut väljät shortsit. Myös mukavat Juicyn verrahousut ovat saanet valtavan määrän käyttöaikaa.

Hiukseni ovat pitkälti vapaana tai tarpeen tullen ponnarilla. Meikkiäkin on harvakseltaan, mutta suuren avun antaa käyttämäni ripsienpidennykset.

top: Vila, shorts: D&G

Onnekseni raskaus kohteli tätä ensisynnyttäjää armollisesti. Synnärille jäi lähestulkoon kaikki raskauden aikana tulleet kilot ja nyt jäljellä on enää yksi vaivainen kilo aloituspainosta, mikä sinnikkäästi pitää pintansa tuossa keskivartaloni seudulla. Taitaa osa olla myös eksynyt noihin kivirekiin, joita joskus kutsuin rinnoiksi. Jösses. Kun se maito pamahtaa niin se maito pahmataa :D Auts! Pahimmillani näytin siltä, että olisin käynyt lahden toisella puolen ottamassa mauttoman isot ja raudan kovat silikonirinnat. Trust me – it wasn’t a pretty sight :/ Onneksi olen rasvannut kehoani (erityisesti vatsaa ja rintoja) alkuraskaudestani lähtien, eikä mitään arpia koskaan tullut.

Mitään laihdutusta en ole edes ajatellutkaan näin synnytyksen jälkeen, enkä koe siihen mitään tarvettakaan. Ainut toiveeni on saada vahvistettua lantiopohjan lihakseni takaisin kuntoon, jotta pääsisin taas juoksemaan jossain vaiheessa. Haluaisin vain juosta mukavia lenkkejä silloin tällöin haukkujeni kanssa, että sitä voisi hyvin fyysisestikin.  Ilman mitään sen kummoisempaa agendaa kuin hyvinvoinnin ylläpito.

Tässä siis kaunistelematon kotityylini. Kylläpä siitä saakin sitten ihanasti lisäenergiaa kun suuntaa kärräilemään kaupungille ja voi pukea jotain kivaa päälle!

As I am now spending most of my time home working as a full time dairy factory, here’s a real peek what my outfits mostly are. Basic tops, shorts or sweatpants – that’s my most common outfit these days. At home I just want to be as comfortable as possible, as I just endlessly stare at my amazingly cute baby boy. But when I head to town with my boy in his comfy and practical Bugaboo strollers, I love to dress up a bit and feel like a woman as well as a mother too. It gives great extra energy – at least for me :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *