Verhot

Postauksien lomassa on vilahdellut kuvia verhoistamme.
Muutamat teistä ovat niiden alkuperää kyselleet, joten tässä postaus niistä.

Kaikki verhomme olen hankkinut valmisverhoina Stockmannilta, jotka kuuluvat Villa Stockmann sarjaan. Olohuoneen ikkunoita reunustavat vitivalkoiset silkkiverhot, joiden standardimitta on 133 x 260cm. Verhojen teettäminen on melkoisen kallista (kyllä – tämä rähmäkäpälä on täysin lahjaton käsitöissä, joten verhojen tekeminen itse ei tule kysymykseenkään), joten olin hyvin iloinen kun Stockan valikoimista löytyi juuri sellaisia materiaaleja ja värejä mitä olin etsinytkin.

Lastenhuoneen leikkisän raidalliset verhot ovat Villa Stockmann sarjan Paola-silkkiverhot. Itse pitäydyin beigevalkoisessa maailmassa, mutta samaa raitaa on saatavilla myös esimerkiksi harmaana.

Kaikkiin verhoihin hankin koristeelliset verhotangot. Kyseistä mallia saa myös Stockmannilta, mutta itse hankin omamme Kodin Ykkösestä, missä ne olivat jonkin verran edullisempia.

Makuuhuoneeseen valitsin vielä hiekan väriset Villa Stockmann Paloma-silkkiverhot.

Saadakseni viimeisen silauksen verhoihin, hankin seiniin vielä verhokoukut sekä koristeköydet antamaan ryhtiä. Kuvissa näkyvät koristeköydet ovat kaikki Stockmannilta. Verhokoukut ovat Kodin Ykkösestä sekä Stockmannilta.

Villa Stockamann merkistä löytyy vielä silkkiverhojen kanssa samaa sarjaa olevat koristetyynyt. En voinut vastustaa kiusausta ja hankin viisi kappaletta tyynyjä verhojemme kolmessa eri sävyssä. Kuvissa näkyy tuo ihana Pentikin pupukin, jonka kanssa nukuin kuukauden päivät, jotta tuleva pikkumies saisi sen tutuista tuoksuista (who are we kidding – hajuista :D) turvaa kehtoonsa. Nyt sen vahtiva silmä lepääkin kehdon reunalla meidän sänkymme sijaan <3

Kyseisiä verhoja sekä koristetyynyjä on saatavilla Stockmannin omassa verkkokaupassa, mikäli et paikan päälle pääse kauneuksia ihastelemaan. Yllä näkyvistä linkeistä pääset suoraan tuotesivuille, sillä Stockmann kuuluu affiliate-kumppaneihini.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *