Neon statement necklace

Piipahtaessani Mattolaiturilla viime viikolla, sain ilon tavata pirteitä ja ystävällisiä Strictly Style-lukijoita! (Kiitos vielä tytöt kun tulitte vetämään hihasta – olitte ihastuttavia!)
Toisella heistä oli yllään statement-kaulakoru, johon ihastuin totaalisesti. Sitä ääneen kehuinkin ja sain kuulla sen olevan H&M:stä. Nyt olen yrittänyt itselleni vastaavaa metsästää – enkä löydä sitä sitten millään! Joten osaisiko joku teistä ystävällisistä auttaa minua eteenpäin? Oletteko viime aikoina kyseistä korua jossain H&M liikkeessä nähnyt?

Kyseessä on siis H&M Trend kaulakoru, joka on ollut tänä kevät/kesäsesonkina myynnissä. Nuo neonkeltaiset pisarat tuovat siihen todellisen wau-efektin. Koru näytti googletuksen perusteella olevan melkoisen suosittu, sillä se vilahteli hyvin monessa blogeissa.

Kunhan vaan taas kauluspaitoihini mahdun, tulisin sitä tällä tavoin käyttämään:

all pics from google search: H&M Trend Neon Necklace

I saw this H&M statement necklace on a delightful girl last week and I have been trying to find one for myself ever since. It’s from H&M’s this seasons collection, but I can’t seem to find it from anywhere. Would any of you have tips where I could find one from the greater Helsinki area?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *