Muumimamma

Raskauteni ajan erityisen kovassa käytössä ovat olleet Gina Tricotin hihattomat perustopit sekä Vilan pitkähihaiset peruspaidat. Ne ovat materiaaliltaan mukavan napakoita, mikä antaa kasvavalle vatsalle kaivattua tukea. Lisäksi ne ovat tarvittavan pitkiä! Ne ovat näin 9. kuulle saakka onnistuneet yltämään tarpeeksi alas näyttääkseen siveellisiltä. Täten ehdottomasti luettelen ne luottovaatteiksini myös odotusajallani.

Musta väri antaa ihanan paljon anteeksi, mutta näin kesäkuukausina suosin mielummin vaaleita värejä. Rakastan valkoisen puhtautta ja raikkautta vaatteissa, mutta näin pallomahaisena ei voi kyllä välttyä näyttämästä Muumimammalta! :D

Vielä siis kuljetaan hetki hiljaisuudessa, ennenkuin tämän talouden täyttää aivan uusi elämä. Tosin nyt alkaa olla jo melkoisen epämukavat oltavat… Saisi muumipeikko sieltä ulos jo tupsahtaa! :)

Hiljattain Tigerilta ostamani silkkihousut ovat olleet ahkerassa käytössä. Äärimmäisen mukavat päällä!

white tank top underneath: Gina Tricot, white shirt: Vila, trousers: Tiger of Sweden, scarf: LV, shoes: LV, bag: Gucci, necklace: River Island, sunglasses: Rayban

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *