Mökkeilyä

Tuossa jokin aika sitten suuntasimme mieheni, siskoni ja koiriemme kanssa äitini ja isäpuoleni tykö mökille. Ajomatka kestää vain hieman alle tunnin, joten sinne taittui mukavasti nopea päiväreissu luonnonhelmassaa. Säät hellivät meitä mukavasti, joten päivä kului laiturilla maaten, niitä näitä jutellen, koirille veteen keppiä heitellen sekä syöden hyvin.

Kyllä, äidilläni on ollut valtava vaikutus omaan sisustusmakuuni!;)

Lasivaasi: Riviera Maison

Paikkamatot sekä lautasliinat: Hemtex

Viltit: Lexington

Ja tässä mun superhehkeä päivänasu mökillä! :D Hellou lämmin ilma ja turvotus! :D

Viinilasi: Riviera Maison
Lautaset: Villeroy & Boch

Äidin kokkaukset ovat aina niin maittavia. Kylläpä meitä hemmoteltiin! Kiitokset myös grillimestarille! :)

Karvaiset kakarat olivat myös hyvin tyytyväisiä mökkipäivään. Uiminen (ja syöminen ;)) kun on heidän lempipuuhaansa. Kylläpä oli kiva päästä hetkeksi kaupungista pois! Ihanaa viikonloppua kaikille – maalla ja kaupungissa!

Some time ago we took a little day trip to the country. Me, my husband, my sister and our dogs headed over to my mom and my stepdad’s summer cottage for little R&R. Can you see from who I have gotten most of my decorating tips and from? :) Yes, my mom has a lot to do with my sense of style <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *