My grey skinny jeans

Unohdin mainita housujen kulmakivipostauksessa, että kaikista housuistani käytän harmaita skinny-mallisia farkkujani eniten. Käytän niitä huomattavasti enemmän kuin sinisiä tai mustia housuja! Tälle ei ole mitään sen erikoisempaa syytä kuin tykästymiseni kyseiseen väriin ja malliin. Harmaa kun sopii lähes kaiken kanssa.

Omani olen ostanut Vilasta muutama vuosi takaperin. Viimeksi eilen oli samaiset housut päällä, sillä saan ne jalkaan loistokeksintö bellybeltin avulla… Siitä muuten pitääkin tehdä postaus!

Kun katselee näitä kuvia niin onneksi olen ruvennut ottamaan kuvia enemmän ulkona. Rajoittuupahan näiden täysin urpojen poseerauksien ja asentojen määrä.

Huom! Vähentyy! Ei varmastikaan lopu :D

Osa kuvista on monia vuosia vanhoja. Muutamassa näkyy hyvin ruskeat piilolinssit, joita käytin kausiluontoisesti ennen paljonkin. Nyt en ole vuoteen niitä käyttänyt. Taisin vain kyllästyä niihin. Usein kuulee monen suuntaavan kampaajalle heidän kaivatessaan erilaista ilmettä ja ”jotain uutta”. Itse en ole koskaan värjännyt hiuksiani muuta kuin ruskean eri sävyillä (nekin värjäyskerrat laskettavissa yhden käden sormilla), mutta värillisiä piilolinssejä kokeilemalla olen saanut helposti ja turvallisesti ihan uutta ja erilaista ilmettä.

Mitä housuväriä sinä suosit?

When I wrote about pants in my previous wardrobe cornerstones serie, I forgot to mention that grey skinny jeans are my absolute favourites. I don’t know why, but somehow I always seem to pick them out of the closet and combine them with the rest of my ensemble. They seem to go with everything!

Which are your favourite pants and what colour are they?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *