Lastenhuoneen suunnittelua

Aikoinaan pohdin kanssanne tulevan ”vierashuoneemme” tapetteja. Todellisuudessa kyseinen huone tehdäänkin nyt lastenhuoneeksi <3 Värimaailmaltaan siellä tulee toistumaan kotimme sävyt (valkoista, beigeä sekä tummaa ruskeaa), mutta halusin kovasti lisätä sinne jotain leikkisämpää, kuten raidallista tapettia. Koska mieheni ei millään innostunut kuviollisesta tapetista,  keksimme lisätä raitaa tilaan muilla keinoilla. Siitä lisää myöhemmin.

nursery

Toisaiseksi olemme saaneet hankittua huoneeseen jo valkoisen senkin, valkoisen korkean avokaapin leluille ja lastenkirjoille sekä verhot. Vielä pohdimme parin eri pinnasängyn välillä (sellainen pyöreä Stokke-malli himottaisi kovasti – arvosteluja otetaan vastaan!) ja koska huone onkin paljon suurempi todellisuudessa kun kuvittelimme, mietimme vielä tulisiko huoneeseen lisätä mukava leveämpi loveseat-sohva imetystuoliksi vai jopa vuodesohva, jolle tarpeen tullen voisi majoittaa yöpyviä vieraita. Mutta suurinta päänvaivaa huoneessa aiheuttaa niinkin pieni ja yksinkertainen asia kuin valkoinen naulakko! Visiossani haluaisin lisätä valkoisen senkin yläpuolelle valkoisen hyllyn, minne voisin lisätä joitakin pehmoleluja / sisustuselementtejä. Haluamani löysinkin jo Ikeasta. Suoraan hyllyn alle haluaisin hillitysti koristellun vaatenaulakon valkoisilla pyöreillä nupeilla. Ikeasta löytyy valkoisia seinänaulakoita hyvissä määrin, mutta tahtoisin nimenomaan pehmeät pyöreät napit siihen pidikkeiksi! Alla olevassa kuvassa on kuva haluamastani tyylistä.

nursery1

Olisiko kellään vinkata paikkaa, mistä voisin moisen pika pikaa kotiuttaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *