High fashion video ads

Vasta hiljattain huomasin, että suurilla muotitaloilla on tapana tehdä mainoksia tai ”in the making of” videoita sesonkinsa kampanjoistaan. Olen tainnut elää täysin kiven alla kun en ole moista ennen hoksannut! Tässä teillekin suurten muotitalojen esimerkkiä kevät/kesä 2012 muodista videoiden muodossa!

Valentino

GucciNäistä merkkitalojen mainoksista kaksi ensimmäistä ovat ehdottomat lempparini. Valentinon videoclipissä on samanlaista pehmeyttä ja koristeellisuutta kun heidän koko ss’12 mallistonsa on. Myös Guccin kultamustamallisto kuvastaa loistavasti 1920-luvun New Yorkia hapsuillaan ja säihkeellään.

Varoitan. Tuo seuraava Lanvinin mainos oli minulle ainakin hieman ahdistava. En edes kyennyt katsomaan loppuun kun kaikki vilkkui niin päämäärättömästi. Pradan mallisto ei ollut niin mieleeni, joten mainoskaan ei oikein purrut. Chanelin mainoksessa oli taas vangittu malliston elegantti ja sivistynyt ilme sekä Michael Korsin video vie meidät kokoelman teeman mukaisesti Afrikkaan.

Lanvin

http://www.youtube.com/watch?v=lmsVLxcTPiA

Prada

Chanel

Michael KorsJa mitä isommat edeltä sitä pienemmät perästä. Kuten trendienkin kanssa, massaketjut ovat nopeita poimimaan vaikutteita suurten muotitalojen lavoilta. Tässä Mango on toiminut samoin, mutta markkinointinsa osalta. Olipas keihtova video heidän kevään kokoelmastaa Kate Mossin esittelemänä! Seasta löytyi monta vaatekappaletta mitä minäkin tahdon päästä hypistelemään!

MangoRecently I came across a few advertising/ in-the-making-of videos of celebrated fashion houses, who have modified their flashy magazine campaigns into video format. I have probably been living under a rock as this is the first time I see these clips and I wasn’t aware of this new trend in their marketing approach. When it comes to trends, high street stores are quick to follow the high-end brands and this apparently also translates into their marketing strategy… Mango has created their own ad campaign for their ss’12 collection and it is looking good! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *