Ski Day

Olen jo kuukausien päivät ikävöinut lunta ja haikaillut pulkkamäen perään. Kun sain kutsun osallistua Peak Performancen ja Vitamin Wellin järjestämään laskettelupäivään Talmassa, päätin hoitaa aikatauluni niin, että sinne pääsisin. Nuoruudessa olen lasketellut paljon. Vietimme monia talvilomia perheen kanssa Rukalla ja Levillä. Nyt en kuitenkaan ole yli kymmeneen vuoteen ollut suksilla. Tämä pitkälti senkin takia, että mieheni ei aiemmin ole työnsä takia voinut lasketella. Laskettelu ja lautailu koetaan niin onnettomuusaltiiksi lajeiksi, että ne usein kielletään urheilijan ja seuran välisessä sopimuksessa. Tästä syystä viimeisen kymmenen vuoden aikana emme ole talvilomillamme lähteneet kohti hiihtokeskuksia. Kovasti jännitti, että muistaisiko kroppa vielä tämän vanhan taidon. Miten ihanaa olikaan huomata, että siellä se kaikki oli edelleen selkäytimessä. Vähän sama kuin pyörällä ajo. Sen kun kerran oppii niin se on lihasmuistissa. Ihana taito ja mahtava urheilulaji, jonka parissa on ihana viettää aikaa ystävien ja koko perheen voimin.

beanie MADEWELL
ski outfit PEAK PERFORMANCE / laina

Eilinen oli yksi kivoimpia päiviä pitkään aikaan. Yritin ennättää laskea mäen niin monesti kuin suinkaan vain ehdin. Niin kivaa se on! Sytyin vanhalle harrastukselle palavasti uudestaan ja tahdon päästä mäkeen vielä koko perheeni voimin. Nuorimman pitää vähän vielä kasvaa, mutta ajattelin viedä 5- ja 3-vuotiaat poikani laskettelutunnille vielä tämän talven aikana. Olisi ihana viettää talvilomia rinteessä perheen kanssa. Laskettelutaidon oppii pienenä helposti ja siitä on iloa lopun elämää.

Talma Skissä oli myös huikeat pulkkamäet sekä hommaa helpottava pulkkahissi! Alas sekä ylös pääsee nopeasti, mikä maksimoi hauskan. Tänne pitää ehdottomasti tulla lasten kanssa viettämään talvipäiviä. Helsingin keskustasta ajoi vain n.40minuuttia Talmaan, missä on kaikille halukkaille myös vuokratarvikkeet saatavilla. Osa teistä näkikin pätkiä eilisestä Instagram-storyni puolella. Tallensin hiihtoreissun vielä profiilini kohokohtiin, joten voitte halutessanne vielä seuraavien päivien ajan käydä hakemassa laskuintoa sieltä.

Valtavan iso kiitos tästä päivästä Saralle, Peak Performancelle, Vitamin Wellille ja Talma Skille. En ennen eilistä tajunnutkaan kuinka paljon tätä kaipasin.

Kuvat: Kira & Sara & minä