Helppo bataattikeitto

En olisi uskonut, että joku päivä jaan omassa blogissani ruokareseptejä. On ollut ihanaa saada se fiilis takaisin ruoanlaiton suhteen, mikä mulla aikoinaan oli Köksän tunneilla. Ei siihen mennytkään kuin reilut kymmenen vuotta – apua! 😀 Mutta joka tapauksessa, tässä siis erittäin nopean ja hyvän bataattikeiton ohje:

•1 iso bataatti (minulla oli tällä kertaa kaksi pienempää)
•2dl Juustokerma
•2 valkosipulin kynttä
•Puolikas lime
•Sriracha-kastike (oman maun mukaan tulisuus)
•Suola
•Mustapippuri

•Päälle laitoin maustamatonta jogurttia

Kuori ja pilko bataatit. Keitä palat kannen alla kypsiksi (n.25min).

Soseuta bataatit blenderillä ja lisää joukkoon valkosipuli, kerma, mausteet ja lime.

Kuumenna kattilassa kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa vähän kermaa tai hiukan vettä, jos jää liian ”paksuksi”.

Bon Appétit!

xo Sar