Suomalainen mies osaa arjen romantiikan: ”Ihanaa, kun mies laittaa ruokaa ja näkee vaivaa”

Arkiromantiikka kukkii, siirappisuus ei iske. Julkkisnaiset paljastivat Idealistalle, kuinka romanttisia heidän miehensä ovat ja miten he sen osoittavat.

 

”Ihaninta on se, kun mies laittaa ruokaa ja näkee sen eteen vaivaa. Niin arjessa kuin juhlassakin. Ruoanlaitto on säännöllisesti toistuvaa ja tappotylsää hommaa, ja minulta loppuu mielikuvitus kesken. Sitten joutuu kaivamaan kaapin pohjalta jotain paskaa. Jos on lämmin ruoka odottamassa, on se rakkauden teko”, näyttelijä Karoliina Blackburn kiittelee.

”Minulla on maailman ihanin ja arkiromanttisin mies, joka vilpittömästi tekee joka päivä jotain ihanaa. Sanoo vähintään jotain kaunista tai rapsuttaa minua, jos pyydän. Hän myös tuo kukkia, mikä ihmetyttää pitkän suhteen jälkeen”, näyttelijä Pihla Penttinen kertoo.

Lue myös: Putous-voittaja Pilvi Hämäläinen: ”Sketsihahmoni auttoi minua ajattelemaan myönteisemmin”

”Olin juuri alkanut seurustella mieheni kanssa, ja hän omisti minulle yhden laulun keikalla. Kappale oli George Harrisonin Something. Se oli uskomattoman romanttista”, televisiosta tuttu kokki Pipsa Hurmerinta paljastaa.

Lue myös: Pipsa Hurmerinnan herkullinen papumuhennos

Jaakko on aika romanttinen mies. Saan kukkia ainakin joka toinen viikko. Kosinta oli ihanan maanläheinen, ei mitään ilotulituksia. Hyperventiloin, koska se oli niin romanttista. Hän haki minulle paperipussin, ja joimme kylmät kaljat rannalla”,  televisiosta tuttu kokki Meri-Tuuli Väntsi kertoo.

”Se, miten elinkumppanini huomioi minut arjessa niin ihanasti. Kokonaisvaltaisesti”, näyttelijä Kiti Kokkonen kiittelee.

”Kun äitienpäivänä saa kahvit ja kukat sänkyyn, on se aika hyvä. Joskus on tullut pieni sormus tai jotain”, Riitta Väisänen sanoo.

”Kumppanini piirsi kerran kartan, ja se johdatti aarteen luokse”, toimittaja Ina Mikkola paljastaa.

Lue myös:

Johannan ja Reijon romanttinen kohtaaminen

Personoidut äitienpäivälahjat mummulle ja mummille

Tällä reseptillä luot helposti romanttisen illan kahdelle

 

Teksti
Kuvat Ari Lahti, Pasi Murto, Fotolia

Toimitus suosittelee