Etsinnät voi lopettaa – tällä reseptillä teet maailman parhaan pannukakun!

Tämä pannukakku helppo tehdä ja voittaa mennen tullen monet vaikeatekoiset leivonnaiset.

Pannukakku on helppo ja edullinen jälkiruoka, eikä sen tarvitse olla pelkkä pullan hätävara.

Tässä pannukakussa maistuu voi ja vanilja ja se on niin hyvää, että uppoaa vatsaan myös ilman hilloa ja kermavaahtoa.

Näitä aineksia tarvitset pannukakkuun:

2 dl vehnäjauhoja

4 dl täysmaitoa

0,75 dl sokeria

0,5 tl suolaa

0,5 tl leivinjauhetta

1 muna

75 g voita

muutama tippa vaniljauutetta

pannukakku

Näin valmistat pannukakun:

1. Sekoita kuivat aineet.

2. Lisää maito, munat, vaniljauute ja sulatettu voi kuiviin aineksiin reilusti vatkaten.

3. Anna massan turvota puolisen tuntia.

4. Paista öljytyllä ja uunin kestävällä pannulla (tai kahdella pienellä) 200 asteessa noin 25-35 minuuttia.

Tarjoile mansikkakompotin tai -hillon sekä kermavaahdon kanssa.

Lue myös:

Maailman mehukkain korvapuusti mantelimassalla

Tässä on kesän ehdoton herkkuhitti – tyrmäävän hyvä mansikkakakku!

Sushifanin voileipäkakku

Resepti Markku Kopra
Kuva Inka Ikonen

Toimitus suosittelee