Broileritäytteiset wraprullat

Liha ja lintu
30-60 minuuttia
Melko helppo
5-10 euroa

Kipakat broileritäytteiset wraprullat on rentoa syötävää.

12 kpl

1 pkt (6 kpl) tortillalettuja

400 g broilerin rintafileitä

1 rkl öljyä

suolaa

1–2 rkl chipotle-chilitahnaa (esim. Poppamies)

noin 100 g punakaalia

1 ruukku korianteria

yhden limetin mehu

(jalapenoja)

Näin valmistat herkulliset wraprullat:

1. Paista broilerfileet pannulla öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Mausta suolalla ja chilitahnalla. Anna jäähtyä ja leikkaa suikaleiksi.

2. Suikaloi punakaali ja revi korianteri. Sekoita ne keskenään ja mausta limemehulla.

3. Leivitä wrapeille punakaali-korianteriseosta ja broilerinpaloja. Lisää halutessasi jalapenoja. Kääri wrapit rullalle. Lado vuokaan vieri viereen ja anna maustua jääkaapissa kelmulla peitettynä ennen tarjoilua.

4. Leikkaa rullat keskeltä vinottain kahtia ja tarjoile.

Viinisuositus: Aromaattinen, hedelmäinen ja mausteinen Yali Wetland Reserva Gewürztraminer, Chile, 
9,99 e.

Katso myös nämä herkulliset reseptit:

Broileri-avokadoquesadillat

Tonnikalalla täytetyt pitaleivät

Nyhtökanatacot

Teksti
Kuvaussuunnittelu ja tyyli Milla Kuusinen
Kuvat Kirsi-Marja Savola
Viinisuositukset Sari Sirén

Toimitus suosittelee