”Sulla on kamalat jenkkakahvat!” Lue 7 uskomatonta treffitarinaa

Unelmien prinssi osoittautuu joskus sammakoksi – tai sitten häneltä pääsee sellainen suusta. Aina treffit eivät mene suunnitelmien mukaan. Lue kamalimmat ensitreffikokemukset.

Muistatko omat ensimmäiset treffisi teininä? Onnistuneet ensitreffit jättävät ikuisen jäljen mieleen, samoin kuin treffit, jotka eivät menneet ihan suunnitelmien mukaan. Tässä muutama tarina nuoruudesta:

1. Poika istui kypärä päässä

Karoliina: ”Menin ulos ystäväni tutun kanssa. Kerroin heti alkuun, että joudun kiiruhtamaan töihin tunnin kuluttua. Poika saapui tapaamiseen pyörällä, kypärä  päässä. Kerrottuani, että joudun lähtemään jo tunnin päästä, ei poika riisunut kypäräänsä lainkaan. Hän perusteli päähinevalintaansa sillä, että koska joudun  kuitenkin poistumaan, hän säästää aikaa pitämällä kypärän päässään.”

2. Liian innokas pussailija

Sini: ”Vierastan liian innokkaita pussailijoita, jotka tulevat heti iholle. Mennessäni kaveripoikani kanssa ensimmäistä kertaa oikeasti treffeille, hän työnsi kielen syvälle kurkkuuni ja oli muutenkin kiinni kuin iilimato. Kieli meni niin syvälle kurkkuun, että se sai aikaan oksennusrefleksin. Emme ole puhuneet tapahtuneen jälkeen.”

3. Rehellisyys kunniaan

Suvi: ”Treffit menivät siihen asti hyvin, kunnes menimme pojan kotiin. Halailimme ja hän laittoi kätensä vyötärölleni. Ajattelin, että tässä on mahdollisuuksia todelliseen rakkaustarinaan. No, pojan kommentti ennen pitkää suudelmaa oli: ’Sulla on kamalat jenkkakahvat!’”

4. Mököttäjä iski jälleen

Linda: ”Tapasimme yhteisen kaverimme synttäreillä, ja meillä synkkasi heti. Poika tuntui mukavalta ja hän laittoi minulle treffipyynnön seuraavana päivänä Facebookissa. Saavuin tapaamiseen kymmenisen minuuttia myöhässä, enkä heti ymmärtänyt pojan alkaneen mököttää myöhästymistäni. Poika mökötti lähes koko tapaamisemme ajan, ei kertonut itsestään juuri mitään ja omatkin keskusteluyritykseni kuolivat alkuunsa. Lopuksi hän kysyi, haluaisinko jatkaa hänen luokseen ’juttelemaan’ ja iski silmää. Meistä ei, kumma kyllä, koskaan tullut paria…”

Kyllä tytötkin osaavat!

Luulitko miesten olevan huonoja treffeillä? Ehkä muutat mielesi näiden kommenttien jälkeen…

5. Ei ylipukeutumisen vaaraa

Mikko: ”Jännitettyäni aikani uskalsin vihdoin pyytää ihastukseni kohdetta ulos. Sinä päivänä mietin todella tarkkaan, mitä puen päälleni ja saavuin tytön ovelle jännityksestä täristen. Tarkoituksena oli mennä erääseen vähän hienompaan paikkaan syömään. Tyttö tuli ovelle verkkareissa, tukka likaisena ja meikittä – ja loukkaantui, kun kysyin, onko hän jo valmis.”

6. Treffeillä katujyrän kanssa

Sakari: ”Tiesin jo valmiiksi treffikumppanini olevan kova puhumaan – ja olen itsekin – mutta sellaiseen puhetulvaan en osannut varautua. Hän puhui päälleni, ei kuunnellut ainuttakaan vastaustani ja pilkkasi valintojani. Ehkä jotkut pitävät tuollaista käytöstä viehättävänä, mutta itse tunsin olevani kuin pahanteosta yllätetty eskarilainen.”

7. Yllättävä vastausarsenaali

Sami: ”Tapaaminen alkoi todella hyvin, hymyilyä riitti puolin ja toisin, mutta kaakaot tilattuamme keskustelu päättyi kuin seinään. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiin ’ihan sama’, ’emmä tiiä’ ja ’ehkä’. Lähdimme tapaamisesta kumpikin omaan suuntaamme tunnin jälkeen, kun emme keksineet enää mistään jutun juurta.”

 

Lue myös:

Kannattaako ystävään rakastumisesta kertoa?

Luulitko, että hakatut naiset ovat tyhmiä?

Henrillä on kaksi tyttöystävää: ”Polyamoriaa ei kannata hävetä”

Teksti
Kuva Fotolia
Julkaistu Miss Mixissä 02/2012

Toimitus suosittelee