Parhaat välineet pataruokien valmistamiseen

Talvella maistuvat pitkään haudutetut, lämpimät pataruoat. Valitsimme 11 parasta välinettä, joilla pataruokien valmistus onnistuu takuulla!

Jotta pataruoka onnistuu, ei ole yhdentekevää millaisessa padassa ruoan valmistat. Kunnon pata estää ruoan tarttumisen ja sopii moneen uuniin. Lisäksi tarvitset muun muassa hyvän kokkiveitsen ja pannunaluset.

1. Heirol Pro -kokkiveitsi on taottu laadukkaasta korroosionkestävästä saksalaisesta veitsiteräksestä. Terän tyven ergonominen muotoilu suojaa sormia, 53 e, Heirol.

2. Ferm Livingin Asymmetric-leikkuulauta on tammea. Soveltuu paitsi pilkkomisalustoiksi, myös esimerkiksi hedelmien, juustojen ja alkupalojen tarjoiluun, 40 e, Finnish Design Shop.

3. Eva Solon moderni Nordic Kitchen -pata on alumiinia. Nelikerroksinen Slip-Let®-pinnoite estää ruoan tarttumisen. Soveltuu kaikille liesityypeille, 4,5 l, 199,90 e, Finnish Design Shop.

4. Användbar-savipataa voidaan käyttää sekä aterian valmistamiseen että tarjoiluun, alk. 14,99 e, Ikea.

5. Olki-pannunalunen 100 % villahuopaa, design Ilona Ukkonen, Ø 21 cm 14,50 e, Verso Design.

6. Menun Bottle-maustemyllyjen kuminen pinta on helppo pitää puhtaana. Jauha suolan ja pippurin lisäksi vaikka pähkinöitä tai kuivattuja marjoja, 69,90 e, Finnish Design Shop.

7. Nordalin Olive-kauhan silikoninen pää ei raavi astioita, 8 e, KitchenTime.

8. Bastian-patakauha kirsikkapuuta 6 e, Kitchentime.

9. Valurautapata 4,5 l soveltuu kaikille liesille, myös induktiolle. Teräsnupin ansiosta pata soveltuu myös sähkö- ja leivinuuniin, 108 e, Heirol.

10. Basket-patakinnas 22 e, Marimekko.

11. Tiiliskivi-patalappu 11,90 e, Marimekko.

Lue myös:

Broileripata ruusunmarjojen ja bulgurin kera

Intialainen bataatti-kikhernepata

Pataleipä

Tyyli Tea Honkasalo
Kuvat Valmistajat

Toimitus suosittelee

Pin It on Pinterest