Näihin matkakohteisiin julkkisnaiset jättivät sydämensä: ”Ehkä huikein kaupunki, jossa olen käynyt”

Suomalaiset tähdet paljastavat, mitkä matkakohteet ovatolleet niitä kaikista ikimuistoisimpia. Oletko sinä käynyt näissä matkakohteissa?

 

”Kreikka ikuisesti. Rakastan kreikkalaista ruokaa ja kulttuuria. Olin Italiassa vaihto-oppilaana, koska en Kreikkaan päässyt”, näyttelijä Linda Wiklund kertoo.

Lue myös: Hyppää Kreikan saarille

”New York. Siellä on ollut käyntiä ja varmasti tulen käymään jatkossakin”, Salattujen elämien luottonäyttelijä ja omaa blogiaan pitävä Sara Parikka sanoo.

Lue myös: Ruokamatkailijoiden paratiisi – Göteborg on nautiskelijoiden lomakohde

”Mieltymykset ovat muuttuneet luontomatkailun suuntaan. Rakasta suunnattomasti vesistöjä, vuoria, jäätä ja lunta”, näyttelijä Karoliina Blackburn kertoo.

Lue myös: Ihana kohde syksylle – lähde ruskamatkalle Ruotsin Lappiin

”Juuri nyt minua kiinnostaisi Portugali, en ole siellä ennen käynyt. Lissaboniin lähtisin todella mielelläni”, näyttelijä Pihla Penttinen toivoo.

”Dubaissa olen käynyt muutamia kertoja, ja se on ihana paikka. Olen juuri lähdössä Thaimaahan ensimmäistä kertaa. Olen kuullut siitä paljon hyvää ja veikkaan, ettei se jää viimeseksi kerraksi”, entinen miss Suomi Heidi Sohlberg sanoo.

”Oli nyt ensimmäistä kertaa Brasiliassa São Paulossa, ja sinne haluaisin palata uudestaan. Toisaalta Los Angeles on minulle vähän niin kuin toinen koti. Peru kiinnostaisi, toimittaja Ina Mikkola kertoo.

Lue myös: Trooppista Rio de Janeiroa leimaavat hulppeat maisemat ja brasilialainen rentous

”Olen käynyt Marbellassa varmaan 50 kertaa. Nyt Kanarian saarilla. Helpoin on tällä hetkellä ehkä Fuengirola”, mediapersoona Riitta Väisänen kertoo.

”Espanja. Olemme perheen kanssa käyneet siellä säännöllisesti”, näyttelijä Kiti Kokkonen sanoo.

”Meksiko on sellainen paikka, jota ei kannata missään mielessä missata. Mexico City on mielestäni ehkä huikein kaupunki, jossa olen käynyt”, Samassa liemessä -kokkiohjelmaa luotsaava kokki Meri-Tuuli Väntsi sanoo.

”Meidän pitää tehdä Meri-Tuulin kanssa matkaohjelma, niin moni paikka kiinnostaa. Matkustaminen on iso inspiraation lähde meille. Minä matkustan paljon Aasiassa ja Meri-Tuuli Amerikassa. Meksikoa rakastavalle Meri-Tuulille muotivinkki: Ota Mexico Cityyn luotiliivit messiin, Samassa liemessä -ohjelman toinen kokki Pipsa Hurmerinta puolestaan kuvailee.

Lue myös:

9 vinkkiä sujuvampaan matkustamiseen pienten lasten kanssa

Matkalta palautumista ja arkeen palaamista

Miten yhdistää matkustaminen ja dieetti?

Teksti
Kuvat Fotolia

Toimitus suosittelee