Tällä kampaajien ykköstuotteella saat paksummat ja tuuheammat hiukset!

NIOXIN-hoidon avulla Martina Aitolehti pääsi eroon hiustenpidennyksistä ja sai tilalle upeat, hyväkuntoiset ja tuuheat hiukset.

Kenelläpä meistä ei olisi haaveena pitkät, paksut ja tuuheana hulmuavat hiukset? Niin ihanat kuin hiustenpidennykset ovatkin, saattavat ne väärin laitettuina ja huollettuina rasittaa omia hiuksia – saaden ne jopa katkeamaan. Idealistan bloggaaja Martina Aitolehti sai Nioxin-hoidosta apua omien hiusten vahvistamiseen ja kasvattamiseen.

hiukset nioxin

Kaikki lähtee hiuspohjasta

Vaikka kiinnitämme herkästi huomiota ihonhoitoon, valitettavan usein unohdamme hiuspohjan kaipaavan samanlaista huolenpitoa. Aivan kuten kasvit tarvitsevat kukkiakseen ravinteikkaan mullan, vaativat hiukset kasvupinnakseen terveen päänahan. Nioxin-hiustenhoitosarja on kehitetty vahvistamaan, ravitsemaan ja korjaamaan hiuksia niiden alkulähteiltä eli hiuspohjasta saakka. Sen teho perustuu ammatilaisten konsultaatiossa valittuihin, hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaisiin tuotteisiin.

– Nioxinissa on kuusi tuotelinjaa kuudelle erityyppiselle hiukselle. Oikean tuotenumeron saa selville Nioxin-konsultaatiolla, joko Nioxin-jälleenmyyjän luona tai Nioxin No1. Expert -kampaamoissa, joissa on saatavilla myös hiuspohjan perusteellisemmin analysoiva Nioscope 2.0 -kameratutkimus, Nioxin Suomen pääkouluttaja Joni Justander kertoo.

”Sama rutiini, jolla hoidamme kasvojemme ihoa pitäisi toistua myös hiuspohjamme iholla.”
hiukset

Paksummat hiukset – huimia tuloksia jo neljässä viikossa!

Konsultaation jälkeen Nioxin-hoito jatkuu kotona. Nioxin Hair System Kit -kotihoitosarjaan kuuluu hiuspohjaa ja hiuksia puhdistava shampoo, hiuksille kimmoisuutta antava ja niiden kosteustasapainoa säätelevä hoitoaine sekä hiuksia paksummaksi ja tuuheammaksi tekevä seerumi.

Neljän viikon kotihoidon jälkeen 89 prosenttia Nioxin -käyttäjistä tunsi saaneensa paksummat ja tuuheammat hiukset. Hoito onkin ratkaisu varsinkin ohuen hiuslaadun kanssa kamppaileville. Tulos on niin hyvä, että Wella on laittanut tuotteelle tyytyväisyystakuun: mikäli asiakas ei ole tyytyväinen Nioxin -hoidon tuloksiin, rahat saa takaisin.

hiukset nioxin

Martina vaihtoi hiustenpidennykset Nioxin-hoitoon

Martinan hoitoon sisältyi kampaamossa tehtävä konsultaatio, hiuspohjan analysointi, neljä viikkoa kestävä kotihoito sekä sen jälkeen Wellan studiolla tehdyt hiuspohjan hedelmähappokuorinta ja kosteuttava syvähoito. Nioxin-hoito täytti kaikki Martinan odotukset.

– Nyt hoitoa takana kohta 8 viikkoa ja hiukset tuntuvat upeilta. Muutos on selkeä ja hiukset ovat huomattavasti vahvemmat, paksummat ja elinvoimaisemmat kuin ennen käsittelyä. Projektin aikana vaaditaan malttia, mutta se on ehdottomasti kaiken vaivan arvoista. Olen jo pitkään haaveillut hiuksista, joissa ei olisi pidennyksiä ja jotka liikkuisivat luonnollisesti ja kauniisti sekä tuntuisivat hyvälle. Nyt olen saanut sellaiset ja hiustenpidennyskierre on historiaa, Martina iloitsee.

Tiesitkö?

Nioxin on voittanut vuodesta 2001 lähtien 16 kertaa peräkkäin Stylist Choice -palkinnon parhaasta ohuille ja oheneville hiuksille tarkoitetusta hiustuotteesta. Palkinto on vuosia jatkuneen sinnikkään laboratoriotyön tulos. Tänä vuonna juhlistetaan Nioxinin 30-vuotispäivää markkinoilla.

Lue myös:

Hyvästi hiustenpidennykset ja tervetuloa NIOXIN

Toimitus suosittelee