Nämä merkit paljastavat jos kumppanisi on aikeissa jättää sinut!

Onko sinulla tunne, että seurustelukumppanisi on nostamassa kytkintä? Näistä merkeistä huomaat sen ajoissa.

Jokaisessa suhteessa on joskus hetkiä, jolloin yhteisen sävelen löytäminen tuntuu vaikealta. Pidempään jatkuessa se saa miettimään, onko toinen mahdollisesti jo asettanut toisen jalan ulos suhteesta. Tuskin on, mutta sitäkin mahdollisuutta kannattaa pohtia, jotta asialle voi vielä tehdä jotain ennen totaalista eroa. Tässä muutama merkki, jotka kertovat seurustelukumppanin salaisista suunnitelmista:

1. Kumppani ei halua tehdä suunnitelmia pitkäksi ajaksi eteenpäin.

Tuottaako yhteisen kesäloman suunnitteleminen kumppanillesi vaikeuksia? Tai vielä pahempaa: eikö hän halua sopia enää mitään edes muutamaksi viikoksi eteenpäin? Jos seurustelukumppanisi jatkuvasti lykkää asioita myöhemmäksi, saattaa hänellä olla muut mielessä.

2. Hän ei vastaa puheluihisi.

Vastaako seurustelukumppanisi nykyään harvoin puheluihisi, eikä vaivaudu edes soittamaan takaisin? Aina ei pysty vastaamaan sillä hetkellä, mutta takaisin tulisi aina pyustyä soittamaan. Jos kuitenkin hyvänyön tekstariinkin vastaaminen käy ylivoimaiseksi, ei hän ole enää täysillä mukana suhteessa.

3. Hän ei ole enää kiinnostunut kahdenkeskisestä ajasta.

Muistatko suhteenne alkuvaiheen, kun halusitte viettää joka ikisen minuutin yhdessä ja erossaolo toisesta tuntui maailmanlopulta? Viettääkö hän nykyään mieluummin kaikki illat kavereidensa kuin sinun kanssasi? Alkuhuuma laskee toki aina jossakin vaiheessa, mutta jos toinen ei ole enää yhtään kiinnostunut yhteisestä ajastanne, saattaa ero olla hyvinkin edessä.

4. Hänellä on aina kiire.

Kun vietätte yhteistä aikaa, onko hänellä aina kiire jonnekin muualle? Kuulostaako tutulta: ”Sovin kavereiden kanssa jo sählytreeneistä, nyt täytyykin jo lähteä.” Jos hän todella haluasi viettää aikaa kanssasi, hän ei aina sopisi jotain muuta pakokeinoksi samalle päivälle.

5. Yhteinen hellyys vähenee.

Eikö hän koskettele sinua enää samalla tavalla kuin ennen? Eikö hän pidä enää kädestäsi kiinni julkisilla paikoilla? Entä antaako hän enää ohimennen sinulle pikkupusuja, niin kuin rakastuneet yleensä toisilleen arjen pikkutilanteissa? Täytyykö asiaa sen enempää selitellä?

6. Hän ei halua näyttäytyä seurassasi.

Voit jo vakavasti huolestua suhteesi tilasta, jos kumppanisi ei kutsu sinua mukaan juhliin ja tapahtumiin. Jos hän ei halua näyttäytyä kanssasi julkisilla paikoilla tai tulla yhdistetyksi sinuun, on hän ehdottomasti nostamassa kytkintä.

7. Hän pälyilee puhelintaan jatkuvasti

Mikä seurustelukumppanisi puhelimessa mahtaa olla niin kiinnostavaa, että sitä tulee tuijottaa joka toinen minuutti? Luuletko hänen lukevan uutisia 24/7 vai mahtaako hänen Tinderinsä pukkaa uutta matchia? Toki hän voi olla peliriippuvainenkin, mutta sekin kissa kannattaa nostaa pöydälle hyvissä ajoin.

Älä hätätiköi!

Kaikki ei ole aina sitä, miltä se näyttää. Kaikissa suhteissa on hyviä ja välillä vaikeampia kausia. Jos esimerkiksi toinen suhteen osapuoli elää todella kiireistä tai stressaavaa aikaa elämässään, voi se vaikuttaa negatiivisesti parisuhteeseen. Tärkeintä on, että puhutte toisillenne ongelmista ja pysytte molemmat kartalla, missä mennään. Tämänkin jutun kohdista moni ratkeaisi puhumalla ongelmasta ajoissa. Jos parisuhteenne on molemmille tärkeä, pienet mutkat matkassa eivät sitä kaada!

Lue myös:

Puolisoitaan pettänyt Raimo: ”Pettäminen kuului työnkuvaan”

”En kadu romanssiani työkaverini kanssa”

Taas uusi pettymys – näin pääset siitä yli

Teksti Mimosa Hedberg
Kuva Fotolia
Julkaistu Miss Mixissä 10/2011

Toimitus suosittelee