Oman Ajan tekijät

ANNA-LIISA HÄMÄLÄINEN

Päätoimittaja Anna-Liisa Hämäläinen on työskennellyt aikakauslehdissä vuodesta 1978. Viimeksi kuluneet 15 vuotta hän oli Koti ja keittiö -lehden päätoimittaja.  OMA AIKA merkitsee paluuta journalistisille juurille: yleisaikakauslehteen. Hämäläinen harrastaa lukemista, taidetta ja liikuntaa. Vuonna 2012 hänet palkittiin Aikakauslehtien Päätoimittajayhdistyksen Julius-palkinnolla ansiokkaasta journalistisesta työstä. Hämäläinen on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta.

 

ANU VIRNES-KARJALAINEN

Toimituspäällikkö Anu Virnes-Karjalainen on työskennellyt viime vuodet Sanoma Magazines Finlandin yritysjulkaisuissa toimituspäällikkönä. Sitä ennen hän oli toimittajana useissa eri sanomalehdissä.  Hyvät tarinat ovat hänen intohimonsa, eivätkä ihmiset ilmiöiden takana lakkaa kiinnostamasta häntä. Kolmen lapsen äiti harrastaa liikunnan lisäksi vapaaehtoistyötä, lukemista ja matkustamista.  Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri ja suorittanut myös alemman korkeakoulututkinnon Yhdysvalloissa.

 

JARMO AALTONEN

Tuottaja Jarmo Aaltonen on työskennellyt ennen Omaa Aikaa Helsingin Sanomissa aluetoimittajana, reportterina sekä politiikan ja talouden toimittajana 27 vuotta. Hän kirjoitti myös koti- ja remonttiaskareita käsitteleviä kolumneja lehden Koti-sivustolle. Aikakauslehtikokemusta hänellä on ennen Sanomia A-lehdistä. Tampereen yliopistossa  psykologiaa pääaineena opiskellut Aaltonen harrastaa lukemista, puutarhanhoitoa, remontointia, mökkeilyä, sienestystä, marjastusta ja silloin tällöin laulamista vetämässään pikku triossa.

 

SAARA TUOMIKOSKI

AD Saara Tuomikoski on toiminut graafikkona ja AD:nä Allerin eri aikakauslehtibrändeissä vuodesta 1993. Ennen OMA AIKA -lehteä hän on vastannut muun muassa Fit-lehden ja Miss Mix -lehden ulkoasusta. Vastapainona työlle hän harrastaa kuntonyrkkeilyä ja pitää ajatusta notkeana lukemisella sekä kielten, tuoreimpana tanskan, opiskelulla. OMA AIKA merkitsee hänelle tervetullutta haastetta aiempaa aikuisemman lukijaryhmän pariin.

 

 

Asiantuntija

ILONA PIIRONEN

Ilona Piironen on oikeustieteiden kandidaatti, varatuomari ja asianajaja. Hän on erikoistunut perhe- ja perintöoikeuteen. Hän kirjoittaa Oma aika –lehdessä perheen lakiasioista, kuten perinnön- ja omaisuudenjaosta, konkreettisesti ja helppotajuisesti.

 

 

 

 

Pin It on Pinterest