Lapland

Kaupallisessa yhteistyössä: Luin Spa

Olin elämäni ensimmäistä kertaa Lapissa. Varma ”En ole koskaan”-pelin Lappikortti on vienyt minut monesti johtoon. Nyt en enää koskaan voi käyttää sitä. Uskon, että tein isomman voiton kuitenkin, kun vastasin pommin varman kyllä Luin Span Marin kysymykseen lähdenkö heidän mukaansa Levin igluihin yhdeksi yöksi.

Meillä on kotona käynnissä keittiöremontti. Olemme muuttaneet Keravalle (kirjoitan tästä muutosta lähitulevaisuudessa) ja kun saimme Puustellin Kimiltä (aivan mahtava asiakaspalvelija btw!) tiedon, että remontti on juuri kyseisellä viikolla milloin minulla on yksi yö Levillä, päätimme, että lähdemme koko perheen voimin sinne samalla vähän pidemmäksi aikaa. Alkuperäinen suunnitelma oli siis se, että lähden yksin Luin Span vieraaksi, mutta saimme hienosti yhdistettyä loistavan loman niin Iglujen kuin Luinspan puolelta tulleen jouston vuoksi.

Saavuimme Igluille maantai-iltana. Paikalla oli jo pimeää, mutta tunnelma oli täydellinen. Respan takkatuli, jouluvalot, kynttilät ja aidon Lapin tunnelma lämpimän henkilökunnan vastaanottaessa meidät tuli tunne, että tämä on sitä mitä rakastan. Rakastan tunnelmaa, iloisia ihmisiä ja kaunista luontoa. Tietysti rakastan myös treenaamista ja niimpä lähdimme aika nopeasti testaamaan paikallista treenimestaa. Kysyimme respasta lähintä salia ja eksyimme samantien Bossladyn eli Laura Peipon mestoille: Levi Wellness Clubin osastolle Basement. Lapsiparkin nainen oli kuin olisi tuntenut Jaxin aina ja niimpä saimme tehtyä porukalla kunnon crossfit-tyyppisen treenin. Kolmen ruokalajin illallinen lasikattoisessa Iglujen Aurora-ravintolassa kruunasi ensimmäisen illan.

Täytyy myöntää, että minulla oli hieman ennakkoluuloja igluista. Mietin millaiset vessat niissä on, onkohan helppo säilöä Jaxin ruokia saati lämmittää, miten ylipäätään lämmitys toimii igluissa, onkohan niissä todella kylmä. Mietin, että viihdymmekö lasikopeissa neljä kokonaista päivää. Todella lämmin iglu puhtaine laseineen, siisteine vessoineen, kivalla uudella pikkukeittiöllä varustettuna oli todella positiivinen yllätys. Se, että iglujen tarkoitus on nähdä taivaalle sängyllä makaessa on hienoa, mutta tuo korkealla tunturissa oleva paikka avaa täydelliset maisemat myös eteenpäin.

Tiistai vierähti Luin Span vieraana. Olen tehnyt aiemmin yhteistyötä Luin Span kanssa (meillä on heidän kaikki pyyhkeet, kylpytakit, vessojen matot, hiuspyyhkeet, vessapaperikorit yms.) ja oli kiva päästä kuulemaan mitä uutta he olivat keksineet. Ihania juttuja tulossa keväällä! Kiitos upeista järjestelyistä koko Luin Span jengille: saimme poreilla revontulien tanssiessa taivaalla, juoda kodassa lämmintä kaakaota, syödä vatsamme täyteen ja tutustua uusiin ihmisiin. Koko neljän päivän reissu oli mieletön. Teen vielä toisen postauksen, jossa kerron muista Levin paikoista missä kävimme.

Rakastuin Lappiin ja Leviin. Haluan käydä monissa eri paikoissa meillä Suomessa, missä on yhtä ihanaa. Tietenkin pistin riman korkealle, kun aloitin jokaisen bucket listillä olevista igluista. Suositelkaa upeita Suomen paikkoja!

<3:Nanna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*