Life goes on

Haluan kirjoittaa hyvin surullisen asian tänne blogiini, jotta saan tehdä sen omin sanoin ilman asioiden ylimääräistä spekulointia osaltani. Asia on hyvin henkilökohtainen, josta en haluaisi julkisesti kirjoittaa, mutta tiedän tämän auttavan minua ja poikaani asian käsittelyssä tulevaisuudessa.

Me eroamme Jeren kanssa. Teimme päätöksen yhdessä eikä asiaan liity draamaa. Uskon, että molemmat meistä sekä Jax olemme onnellisempia tästä ratkaisusta kuin siitä, että olisimme kaikki kolme saman katon alla. Silloin kun yhteiset unelmat eivät kohtaa, on parempi laittaa pillit pussiin ja antaa uusien ovien avautua. Me olemme oppineet toisiltamme paljon ja käänsimme kaikki kortit ennen lopullista päätöstä.

Tulemme kasvattamaan lapsen yhdessä. Välitän Jerestä ja kunnioitan häntä. Tulemme jättämään avioerohakemuksen pian.

Kiitos tuestanne tänä rikkonaisena aikana ja medialle kiitos, että annatte meidän olla <3 Emme tule kommentoimaan tätä asiaa enää myöhemmin.

“Sydäntäsi et voi paeta. On siis parempi kuunnella, mitä sillä on asiaa.” – Paulo Coelho

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*