Life goes on

Haluan kirjoittaa hyvin surullisen asian tänne blogiini, jotta saan tehdä sen omin sanoin ilman asioiden ylimääräistä spekulointia osaltani. Asia on hyvin henkilökohtainen, josta en haluaisi julkisesti kirjoittaa, mutta tiedän tämän auttavan minua ja poikaani asian käsittelyssä tulevaisuudessa.

Me eroamme Jeren kanssa. Teimme päätöksen yhdessä eikä asiaan liity draamaa. Uskon, että molemmat meistä sekä Jax olemme onnellisempia tästä ratkaisusta kuin siitä, että olisimme kaikki kolme saman katon alla. Silloin kun yhteiset unelmat eivät kohtaa, on parempi laittaa pillit pussiin ja antaa uusien ovien avautua. Me olemme oppineet toisiltamme paljon ja käänsimme kaikki kortit ennen lopullista päätöstä.

Tulemme kasvattamaan lapsen yhdessä. Välitän Jerestä ja kunnioitan häntä. Tulemme jättämään avioerohakemuksen pian.

Kiitos tuestanne tänä rikkonaisena aikana ja medialle kiitos, että annatte meidän olla <3 Emme tule kommentoimaan tätä asiaa enää myöhemmin.

“Sydäntäsi et voi paeta. On siis parempi kuunnella, mitä sillä on asiaa.” – Paulo Coelho

 • Päivi

  Ymmärrän hyvin sinua ja tiedän, jonkin verran ainakin, mitä mahdollisesti käytte läpi. Itsellä ollut tosi haastavaa parisuhteessa, erityisesti lasten myötä, mutta edelleen ollaan yhdessä.
  Monet ihmiset tuntevat katumusta eron jälkeen, mutta en todellakaan halua neuvoa. Uskon, että tiedätte itse mikä on teille paras ratkaisu.
  Omasta kokemuksesta voin vain sanoa, että “kaikki kivet kannattaa käntää”.
  Tsemppiä!

  • Km

   Tsemppiä! Olen itse myös eroamassa ja muutamme lasten kanssa piakkoin. Kyllä elämällä on aina jotain annettavaa, kaikki ajallaan.

 • Carita

  <3

 • Ei voi ko ihmetellä

  Ohho. Menipä kyllä maku. Saahan sitä tieteski nyt ruokkoja sitte ja varmaan vähä muutaki rahaa erossa. (Y)

  • Henna

   Eikö voisi asiattomat kommentit jättää vaikka kirjoittamatta..
   Voimia Nanna!

 • Kevät-neito

  ?

 • Sari

  Tsemppiä ja valoa elämääsi. Olet ihanan positiivinen ihminen ☀️
  Kiitos tähänastisesta mahtavasta Hero-matkasta ?
  Elämä tuo välillä eteen vaikeita asioita mutta yllättäen ihminen niistä vaan selviää ja oma asenne ratkaisee paljon. Voimia ❤️

 • Virpi

  Hienoa että rohkenit kertoa asiasta…ei ole niitä helpoimpia,mutta jo asian tuominen julki auttaa kaiken keskellä.Oli sitten julkisuuden henkilö tai ei.
  Olen itsekin samassa tilanteessa .
  Tsemppiä tulevaan❤

 • Miia

  Tällaista ei varmaan ole helppoa käydä julkisuudessa läpi, joten toivotan teille molemmille paljon voimia ja hyvää energiaa!

 • henna

  Hienoa että ero osataan tehdä sovussa ja kunnioitus toista kohtaan säilyy edelleen, tsemppiä jatkoon <3

  • emma

   Täysin samaa mieltä! Tsemppiä!

 • SuperSeppo

  Karalahti taitaa olla muslimi tämä nainen taisi olla 3 jalkavaimo. Ei muuta kun suur moskeijaa rakentamaan tsemppistä.

  • Aaml

   Jaaha, vaatii aikamoista taitoa saada tähänkin keskusteluun maahanmuttokortti mukaan. Jaa logiikkasi toki meillekin, miten löysit yhteyden Nannan ja Jeren avioeron, sekä suurmoskeijan välillä?

 • Aulikki

  Jaksamista suureen päätökseen <3

 • Anna

  Tsemppiä. Olen pahoillani puolestasi, mutta monesti ero on parempi kuin yhdessäolo. Tiedän että meille se olisi, mutta olen pelännyt sen askeleen ottamista. Ehkä tämä antaa minulle rohkeutta erota myös.

 • Leena

  Voimia sinulle! Olen itse läpikäynyt saman vuosi sitten ja rankkoja aikoja on sinulla varmasti edessä päin ja joudut vielä kaiken lisäksi kestämään julkisuuden tuomat lisäpaineet asian osalta. Mutta ajan myötä kaikki helpottuu ja lapsenne on onnellinen kun hänellä on kaksi onnellista vanhempaa vaikkakin eri kodeissa.

 • Kikka

  Surullista kuultavaa? tiedän että pärjäätte❤ olet Vahva Nainen!!! Jaksamista teille kaikille❤❤

 • Heidi

  <3 Olen pitänyt teitä unelmaparina ja vaikutitte niin onnellisilta yhdessä, joten tämä uutinen oli aikamoinen pommi. Voimia ja kaikkea hyvää teille molemmille <3.

 • Sirpa

  Voimia Nanna

 • Life goes on

  Voi Harmi!’ Olitte jotenkin niin hyva pari ja on ollut mukava seurata teidan elamaa.
  Elaman kaanteille ei vaan voi joskus mitaan.
  Voimia eroon ja erosta eheytymiseen.
  Olet upea nainen.

 • Niina

  Voimia Nanna! <3 Edessä on melkoinen polku, jossa on tarpomista todella — ihanan ja positiivisen luonteesi voimalla selviät ja kasvat vielä(kin) vahvemmaksi! Sivullisten ilkeät sanat satuttavat, älä välitä niistä sillä vain katkera kieli sivaltaa, kaunis kieli kannustaa! Itsekin eron polun aikoinaan taaperrelleena samaistun tilanteeseesi ja sydämeni pohjasta toivon Sinulle ja Jaxille kaikkea hyvää!

 • Ninnu

  Enpäs olisi uskonut, näytitte niin onnellisilta somen perusteella mitä olen seurannut! Tsemppiä!!

 • Hippu

  Jotenkin olet aina antanut ymmärtää, että teillä on kaikki hyvin. Jotenkin tuollainen kertakäyttöelämä surettaa. Kaikki tuo julkisuudessa psistattelu suureellisine häineen vie maun. Ehkei olisi kannattanut haukkua ex- kumppania julkisuudessa. Olet kolmas nainen Jeren elari-listalla ja tuskin viimeinen. Tsemppiä kuitenkin!

  • Herkku

   Olen aivan samaa mieltä kanssasi

   • Kaisa

    Samoin. Eroaminen on varmasti ihan hemmetin raskasta ja ikävää, täytyy toivoa, että siihen ei päädytty yhtä heppoisin perustein kuin mitä avioliittoon (sen lyhytaikaisuudesta päätellen). Eihän kukaan ulkopuolinen voi tietenkään todellisia syitä tietää, eikä tarvitsekaan, mutta kyllä melko kertakäyttöiseltä elämänne tosiaan vaikuttaa. Tsemppiä kuitenkin jatkoon!

  • Sonja

   On se hienoa käydä täällä kirjottelemassa nimimerkin takana noin mauttomia asioita, toivottavasti löydät Hippu joskus onnen itse :)

   Nanna käsittelee tän vaiheen niinkuin itse kokee sopivaksi, ja sen jälkeen jatkaa elämää :) meitä kaikkia koettelee elämän kolhut, se ei todellakaan oo mikään häpeä-päinvastoin!

   Voimia sinulle Nanna, nää on rankkoja juttuja toki mutta et sä mikään heikko tyyppi oo muutenkaan!
   Haleja ja pusuja <3

 • Maria

  ?

  • Titta

   Rohkeasti vaan eteenpäin? kyllä elämä kantaa? ja voimaa näihin keväisiin päiviin?

 • -H-

  Käsittämätön kuinka provosoivan viestin kehtaa joku tässä tilanteessa laittaa! En voi ymmärtää.

  Haluan yhtyä tuohon kuinka positiivisen kuvan olet itsestäsi antanut. Pärjäät varmasti jatkossa. Tilanteita ei voi ikinä verrata toisiinsa. Mutta itse vastaeronneena ja vuoden ikäisen pikkuprinsessan kanssa kaksin jääneenä voin ehkä hieman samaistua tuntemuksiisi kun se pilvilinna ei kasvanutkaan perusteita pidemmälle. Mutta tämä on elämää ja kaikesta huolimatta kaunista sellaista. <3

  Tottahan sekin että vauvavuosi on sellainen vuoristorata monilla ja hakee omaa paikkaansa. Itse kuitenkin tiedät parhaiten kannattaako siihen jäädä vai hypätä kyydistä pois. Jollakin tavalla tilannettasi seuranneena, olen saanut siitä myös itse vertaistukea. Seurannut miten positiivisella asenteella olet vauvavuotta elänyt. Ihailtavaa. :)

  Toivottavasti tämä viesti tavoittaa sinut.

  • nannakaralahti

   tavoitti. Kiitos ihanasta viestistäsi <3

   • -H-

    <3 Mukava että tavoitti. Senkin vielä haluan sanoa että sinulla on oikeus olla onnellinen. Oikeus oli vuosi sittenkin perheenä ja oikeus olla nytkin mitä tulevaisuus ikinä eteen tuokaan. Kukaan ei voi tietää mitä käyt ja mitä käytte läpi tällä hetkellä, eikä se kenellekään kuulukaan. Kuten huomaa, voisin asiasta kirjoittaa varmaankin useammankin sivun. :) Mutta harmittaa niin muiden ihmisten spekulaatiot, mitä täälläkin näkyy. Toivottavasti et anna niille painoarvoa, vaan siirrät keskittymisen kaikkeen siihen mikä on sinulle tärkeää. :)

 • Jasmin N

  Voimia teille kaikille kolmelle?

 • Marjut

  Ikävät viestit kertovat kirjoittajistaan, eivät sinusta tai teistä. Sen varmasti tiesitkin. Halusin silti muistuttaa.

  Ja tuskin kukaan kertoo koko elämästään julkisesti kaikkea, eikä se kenestäkään tee silti kiiltokuvaelämän esittäjää. Asia vain on niin, että meistä jokainen valitsee ne asiat, jotka muille jakaa.

  Toivottavasti saatte rauhassa käsitellä ne asiat, jotka vain teille perheenä kuuluvat.

  Hurjasti tsemppiä! <3

 • Tiitu

  Voimia Nanna!

 • Maikki

  Isoja asioita ja henkilökohtaisia sellaisia. Onneksi typerät kommentit voi samantien unohtaa.
  Sä oot niin positiivinen ja eneginen, ihana nainen ja selviät kyllä tästäkin elämäntilanteesta! Aurinkoa ja voimia päiviisi <3

 • Tanja

  Aika puskista tämä tuli, jaksamista kaikille osapuolille, ei nämä koskaan ole helppoja asioita.

  Luulisi ihmisillä olevan sen verran käytöstapoja että jos ei mitään hyvää sanottavaa niin pysyisi hiljaa, mutta ei näköjään…

  Kyllä se siitä, voimia ♥

 • Sarppa

  Voimia , kaikille teille !
  Elätte raskaita aikoja mutta ei niin pahaa ettei myös hyvääkin <3 tod näk tämä vain vahvistaa teitä , toivottavasti!
  Elämä kantaa , vaikka nyt ei välttämättä siltä tunnukkaan :) Tzemppiä!!!

 • Kunnia kaikille

  Voimia Nanna olet todella upea nainen /äiti.
  Media antakaa kerrankin heille rauha älkääkä alkako ruotia asia puolin eikä toisin.
  Nuo ilkeä mieliset kommentit ovat kyllä syvältä.Joskus toivoisi heille saman kohtalon.

 • Fanny

  Super paljon tsemppiä sulle❤️

 • Saana

  Tsemppiä!

 • Annukka

  Tsemppiä Nanna! ❤

 • tom

  Suomen Leijona kuninigas ja Suometar sopivat hyvin yhteen. Välillä on vaikeampaa….Riidat kuuluvat elämään..

 • Britta 60v

  Vaatii rohkeutta erota, kun välit ovat vielä kohtalaiset. Voimia Sinulle Nanna ja Jerelle! Teille on luvassa vielä paljon hyvää ja kaunista!!

 • Kaikkea hyvää ja tsemppiä

  Voi ei, tulipa shokkina! Itseänikin pelottaa nyt enemmän. Jos et sinä Nanna saa vauvavuotta toimimaan, niin kuka? Meilläkin sana ero mainittu useasti, mutta en halua katua myöhemmin liian nopeasti tehtyä päätöstä, haluan katsoa muutaman vuoden. Toivottavasti kumppani jaksaa myös odottaa, että löydämme parisuhteemme uudestaan tässä uudessa elämäntilanteessa. Vastuun jakaminen perheestä on todella suuri mullistus, kun ennen lapsia ollaan vaan kaksi tyyppiä, jotka tykkäävät toisistaan. Sitten ollaankin “yrityskumppaneita”, mutta samalla pitäisi olla myös ne kaksi tyyppiä niin kuin kaiken alussa.

 • Tea

  Erosin itse ensimmäisestä avioliitossani alle kolmekymppisenä ja menimme siis naimisiin elokuulla ja toukokuussa syntyi heti vauva. Erotessamme lapsi oli vajaan vuoden, lyhyeksi jäi liittoni, mutta eteenpäin päätin mennä ja eroa ei voinut välttää. Elämä vei minut ulkomaille lopulta, uusi parisuhde tuli aiemmin elämääni kuin olisin ikinä arvannut, mutta annoin sen kuitenkin tulla ja olemme pysyneet yhdessä jo yli kaksikymmentä vuotta! Onneksi sain vahvuutta käydä läpi asioita, esikoisestani kasvoi kaunis nuori nainen. Tätä julkista tarinaa lukiessani palasin miettimään oman elämäni tapahtumia yli kahdenkymmenen vuoden taakse, voin hyvin samaistua tuohon tilanteeseen. Sinä selviät kyllä! Elämä kantaa! Rohkeasti eteenpäin ja uusia haasteita kohti! Toivon sinulle myötätuulta elämääsi ja uskon, että on paljon asioita taustalla, mitkä eivät ole muiden tiedossa eivätkä muille kuulu. Kun erosin itse ensimmäisestä aviomiehestäni, vain minä itse tiesin mikä oli minulle oikea ratkaisu ja miksi. Sydäntä kuunnellen elämä kuljettaa kohti seuraavaa etappia. Tsemppiä ihan tosi paljon ja toivon, että ajatukseni sinut tavoittivat!

  • Sofia

   Ihana kommentti! Näitä lukiessa tuli vähän sellainen fiilis että voiko kukaan koskaan selvitä vauvavuodesta (ehkä joskus tulossa), mutta toisaalta kaipa siihen elämään uskaltaa kumminkin luottaa :)

   • Nimetön

    Moni on selvinnyt. Kaikki eivät selviä. Jos Nanna ja Jere eivät selvinneet, ei se tarkoita ettet sinä selviäisi :)

 • Mira

  Paljon voimia Nanna. Itse koin saman vuosi sitten ja jäin pienen pojan kanssa kaksin. On kauheaa kun unelmat sortuvat ja tulevaisuuden haaveet pyyhkäistään kertaheitolla romukoppaan. Edessä on rankkaa aikaa mutta siitä selviää, vaikka välillä tuntuu ettei todellakaan selviä. Päivä kerrallaan❤

 • Joanna

  Minä uskon, Nanna, että ero tietää sinulle ja Jaxille vain parempia aikoja. Vaikutat fiksulta, kun näin sinua Maria Veitolan yökylä-ohjelmassa. Älä pidä kynttilääsi vakan alla sillä saralla. Sinulla on paljon tunneälyä ja sydämen sivistystä.

 • Salla

  Ikävää kuulla..ei voi oikeen muuta sanoo..

 • M

  Tsemppiä! Oot huikee mimmi <3!!!!

 • Johanna

  Voimia teille kaikille! Eroaminen vaatii todella paljon rohkeutta vaikka osa ihmisistä ei sitä tunnu tajuavan, lässytetään miten pitäisi ikuisesti pysyä yhdessä vaikka hampaat irvessä. Lapsella tulee kuitenkin olemaan kaksi rakastavaa vanhempaa elämässään, ja varmasti te tiedätte parhaiten mikä on teidän perheelle paras ratkaisu, ei Mirkku Kauhajoelta! Tsemppiä vielä ja hyvää kevättä! <3

 • Satu

  En tiedä miksi tämä kosketti niin vaikken teitä tunnekaan. Jaksamista sinulle ja pojallesi ❤

  En tietenkään tiedä tilannettanne, mutta jotenkin voin ymmärtää haastavan parisuhteen ja menevähkön miehen ( itse olen sellaisesta eronnut muutama vuosi sitten kun ei oma pää enää kestänyt pettymisiä, ja jäin myös silloin poikani kanssa kahdestaan)

  Ja hei nyt kun eksyin tänne blogiisi, tämähän on ihan minua varten, nyt kun elämässäni on uusi vauva niin alankin heti lukemaan imetyksestä ja ravintolisistä.

  Hyvää kevättä ?

 • Satu

  Hei tuossa äskeisessä viestissäni oli väärin s.posti

  T.Satu ?

 • Hellu

 • Eeva H.

  Voi Nanna..vai näin sitten kävi? :( No mutta life goes on. Kaikkea hyvää sulle. ♡♡

 • Katjuska

  Näille jotka tuntuvat syyttävän naista…onko tullut mieleen että syy voisi olla miehessä…? Kyllä eroon tarvitaan aina se toinenkin osapuoli. Mutta sen enempää pohtimatta voimia! <3

 • maria

  Surullista kaikkien kannalta.

 • Temppelin Emäntä

  Voimia Sinulle Nanna! On harmillista jos unelmat parisuhteessa eivät kohtaa. Omista unelmista tulee pitää kiinni, hieman niitä voi pyörtää muttei kokonaan muuttaa, edes sen rakkaimman vuoksi. Olet vahva nainen, ihailen rohkeuttasi. Elämme kuitenkin vain kerran. <3 Be strong! <3

 • Ihmettelevä

  “Asia on hyvin henkilökohtainen, josta en haluaisi julkisesti kirjoittaa, mutta tiedän tämän auttavan minua ja poikaani asian käsittelyssä tulevaisuudessa.” Älä kirjoita! Asia on todella henkilökohtainen ja sen puiminen millään tasolla julkisuudessa on lapsellista puuhaa eikä todella auta ketään, vähiten lasta.

  Jos oikeasti haluat lasta ajatella, vetäydyt julkisuudesta kokonaan.

  • Ninnukka

   No just. Muistettakoomme että Nannan työ on julkinen joten varmasti hieman vaikeaa olla “vetäytymättä” julkisuudesta kokonaan, eikä pidäkään, sillä Nanna on ihana!
   Eri asia on olla puhumatta kovin henkilökohtaisista asioista julkisesti mutta jos tätä ei olisi kirjoitettu niin siitäpä vasta spekulaatiot olisi lehtien palstoilla alkanut. Huoh.

   Tsemppiä Nanna, olet upea ja vahva nainen! Vaikutat fiksulta naiselta ja elämä kuljettaa :)

   • Ninnukka

    Siis olisi vetäytyä julkisuudesta :) Senat sakaisin :D

 • Kriztiina

  Tsemppiä Nanna! Vaikeuksista huolimatta kohti kesää, lämpöä ja uusia kokemuksia :)

 • REM76

  Ero on aina surullinen asia.
  Voimaa ja paljon tukea läheisiltä.
  Aika parantaa ??

 • Makkara

  Mitähän sitä tekis ilman iltapäivälehtiä jotka kertovat tärkeiden ihmisten asioita.

 • Anne

  Surullista. Itse viiden lapsen äitinä (kolme poikaa ja kaksostytöt) olen sitä mieltä, että vauvavuosina ei saisi ero päätöstä tehdä. Vaikka se tuntuisi juuri sillä hetkellä oikealta, huomaa itse ajan kuluessa, että omat tunteet ja elämä on kovin erilaista vauva vuotena, etenkin esikoisen. Tsemppiä ja onnea tuleviin vuosiin <3

  • Hmm...

   Ajattelin aivan samaa! Me erosimme kun lapsemme oli 13kk ja palasimme puolentoista vuoden jälkeen takaisin yhteen. Nyt kun ajattelee, niin ei oikeastaan ollut tarpeeksi painavaa syytä erota. Se vain TUNTUI siltä silloin. Nyt kaduttaa/harmittaa koko juttu. Tietenkin, jos tässä ei ole mistään vauvavuodesta kysymys, vaan jostain ihan muusta, niin he itse tietävät parhaiten. Pääasia, että pitävät yhdessä lapsestaan huolen.

 • hanna kisonen

  Tsemppiä sinulle tulevaan,olet vahva ja ihana nainen,pärjäät kyllä ☺??

 • kokenut

  Taas nähtiin se, että kun mennään ensihuumassa naimisiin ja tehdään heti lapsi. Tyhmien ihmisten touhua. Karalahden ukon varsinkin olisi pitänyt tietää, mutta kiimoissaan astuu aina samaan ansaan.

  Tuo touhu on yksi surullinen esimerkki avioliiton alasajosta. Kun mennään naimisiin heti ja halutaan kaikki heti.
  Sitten ei kestetä arkea, kun ei ole tutustuttu toisiin kuin seksin huumassa ja pelkkä seksi ei pitkälle kanna, huuma haihtuu kun lapsi kitisee makuuhuoneen nurkassa.

  • jax

   Juuri näin! Menisivät peilin eteen! Lapsellekin annettu ihan pelle nimi lol

  • -H-

   Ja tuo kommenttisi on surullinen, mutta hyvä esimerkki miksi ulkopuolisten mielipiteille ei kannata antaa arvoa.

 • -

  Emmeköhän pian lue jostain Iltalehdestä tai Me Naisista haastattelusi, kuinka ero teki sinusta vahvemman. Kun julkisuudessa on pysyttävä ja rahat jostain tienattava. Tsemppiä joka tapauksessa.

 • juu,

  Juu, taas nähtiin, että vaikka olisi kuinka blondattu tukka, 2 cm tekoripset ja käy kuntosalilla monta kertaa treenamassa, että ei vain peppu roiku niin eipä se autta eikä noilla tyhjänpäiväisillä asioilla ole mitään tekemistä kestävän avioliiton kanssa.

  • jax

   Hah juurikin näin!

 • nainen58

  Tulipa yllätyksenä. Voi miten surullista. Mutta parempi varmaan näin kuten asian ilmaisit. Ero on raskas koettelemus. Onneksi voitte yhdessä kasvattaa ja keskustella Jaxin hoidosta. Toivon sinulle voimia ja onnea elämääsi.

 • Pauliina

  Paljon tsemppiä tulevaisuuteen ❤! Mieluummin tosiaan kaksi onnellista kotia kuin yksi onneton.

 • West

  Vihdoin Jere älysi mikä olet naisiaan. Hyvä Jere!!

 • Tarja

  Voiko surullisempaa uutista olla :( Pieni lapsi ei ole eroon syyllinen, vaan usein vetää vanhempien välit kireäksi, kun vaatii niin paljon. Itsekkyydestä joutuu luopumaan, jotta pieni pääsee elämään kiinni. Valitettavasti se on useammin äiti kuin isä joka tajuaa tämän. Voimia sinulle ja viisaita tukijoukkoja!

 • Wagner

  Mitä tämä <3 merkki tarkoittaa?

  • Teija

   Sydäntä

 • Johanna

  Tulipa tämä yllätyksenä! Paljon voimia Nanna ja onnea tulevaan! :)

 • Leena

  Voi ei, olitte niin ihana pari, hyviä tuulia ja rakkautta eteenpäin teille kaikille!!!

 • Susanna

  Seiskasta saamme varmaan lukea koko tarinan vaikka emme halua julkisuutta!!! Naurettavaa…
  Ensin kehutaan ja nautiskellaan joka lehdessä kuinka on kivaa mutta sitten vain positiivinen palaute otetaan vastaan.

 • sevoks

  Paljon voimia ja jaksamista arkeen. Olen saanut susta somen kautta erittäin fiksun ja hyvällä asenteella varustetun tahtonaisen. Paljon tsemppiä tulevaan ja älä välitä ilkeistä somekommenteista, ne kertoo vaan lähettäjän säälittävyydestä. Kevättä kohti ja jonkun asian loppu on aina uuden alku.

 • Lilli

  Voi hyvin itsesi ja poikasi vuoksi ❤ Te pärjäätte! ? On ollut otsikoissa joskus Jeren reissut, huumejutut… Joten jos täatä vieläkin kyse, niin täysin oikea päätös. Lapselle tuollainen ympäristö ei sovi! Eikä sinun pidäkkään sitä jaksaa. Uskon että pikkusista syistä et eroa halua! Voimia!

 • Camilla

  Itse kolmekymppisenä vasta ymmärsin, miten suuri merkitys kumppanin lapsuuden kodilla, vanhempien mallilla ja taustoilla on, ja miten se vaikuttaa ihmisenä oloon parisuhteessa. Ihmiset toistaa usein samoja virheitä, toista ei lopulta voi muuttaa. Itseäkin niin kovin vähän. Kumppanissa arvostaa niin eri ominaisuuksia 20, 30 tai 40-vuotiaana. Onhan ihminenkin usein kokenut eri tilanteita ja toivottavasti kehittynyt. Voimia.

  • nannakaralahti

   <3

  • Nina

   Camilla kiteytti täysin ajatukseni.
   Ja jos on elänyt ikänsä valheessa, on totuuden kanssa taiteilu todellinen haaste.
   Voimia Nanna, muista että elämä kantaa. Aina. <3

  • Krista

   Viisaita sanoja.

   Voimia Nanna!

 • Eronnut

  Sellaista se on. Joskus ihmiset eivät vain sovi saman katon alle.

 • Heini

  Voimia tulevaan. Olen seurannut elämääsi sosiaalisessamediassa enemmänkin,kun Jax syntyi,koska oma poikani syntyi pari viikkoa aikaisemmin. Lasteni isä jäi kiinni valheistaan poikamme ollessa vain 3kk. Päätin jäädä yksin. Pitkä oli talvi, henkisesti raskas. Vieläkin joskus ajattelen,että kunpa kaikki olisikin vain pahaa unta. Ihminen ei muutu kuin omasta tahdostaan ja arvojärjestyksen ollessa väärä on pakko antaa toisen vain mennä ja rakastaa itseään. On tärkeää antaa lapselle rauhallinen ja rakastava koti. Raskasta on jäädä yksin,mutta vielä raskaampaa on olla suhteessa,joka ei tee itseä onnelliseksi. Unelmat hajoavat,mutta myöhemmin tulee uusia unelmia. Vain aika auttaa ja puhuminen. Puhu suru pois ja muista rakastaa ja nauttia lapsestasi. ?

 • Mia

  Voit sanoa mitä haluat,
  se ei tunnu se ei kosketa
  mene vaan mene vaan
  tivolitkaan ei saa mua nauramaan
  eikä sirkus tai sata hattaraa
  mene vaan mene vaan
  en kävele vastaan
  Toinen toistansa täällä jumaloi
  ketään täysin ei silti saada voi
  älä järjetön enää kapinoi
  mene vaan!
  Lumi on syönyt kaiken
  routa raiskaa tämän maan
  Joutsenetkin jäätyy kiinni jaloistaan
  unelmat vaihtuu toisiin
  valuen vuosiin vihaisiin
  lähtisin mut se vaan ei mee enää niin
  ei mee enää niin
  ei mikään mee enää niin
  aina kovaa ei ikinä pehmeää
  enkeleitä ei meille riitäkkään
  mene vaan mä voin kääntää pään
  vaikeaa selittää ja ymmärtää
  miten toisesta aina jälki jää
  mene vaan
  sitä mitä koitin sussa koskettaa
  tajusin ei oo olemassakaan
  aika kuole ei tappamallakaan
  mene vaan
  lumi on syönyt kaiken
  routa raiskaa tämän maan
  joutsenetkin jäätyy kiinni jaloistaan
  unelmat vaihtuu toisiin
  valuen vuosiin vihaisiin
  lähtisin mut se vaan ei mee enää niin
  sä et ehdi juosta enää
  junaan viimeiseen
  et ehdi enää
  jos et jo mee
  Lumi on syönyt kaiken
  routa raiskaa tämän maan
  joutsenetkin jäätyy kiinni jaloistaan
  unelmat vaihtuu toisiin
  valuen vuosiin vihaisiin
  lähtisin mut se vaan ei mee enää niin
  ei mee enää niin
  se ei mee enää niin
  ei mee enää niin
  ei mikään mee enää niin… voimia Nanna <3

 • Heidi

  Nanna! Olet kaunis ja viisas nainen, elä anna näiden ilkeiden kommenttien satuttaa.Ne ovat lähtöisin ihmisiltä,joilla on vaikeaa olla itsensä kanssa,syystä tai toisesta! Aurinkoa päiviisi ja isosti tsemppiä ❤

 • Maruska50

  Eroon liittyy aina draamaa. On naiivia kuvitella jotain muuta. Erityisesti silloin, kun eron yhtenä osapuolena on lapsia. Todella surullista myös Jeren vanhimman lapsen kannalta, koska hänenkin elämänsä muuttuu jälleen kerran.

  Olen itsekin eronnut enkä kadu sitä. Erosin positiivisin mielin, mutta eron jälkeinen elämä on ollut yllätyksiä täynnä ja aika moni niistä negatiivisia. Erotessa on hyvä muistaa, ettei kummankaan osapuolen elämä pydähdy eroamiseen. Tulee uusia suhteita ja uusia eroja, mahdollisesti muuttoja uusiin koteihin, kaupunkeihin ja jopa maihin. Jos avioliiton aikana on pyritty jonkinlaiseen kohtuullisuuteen ja kompromisseihin päätöksenteossa, avioeron jälkeen kumpikin on vapaa ja itsenäinen eikä ratkaisuissa oteta entisiä puolisoita huomioon. Ei tarvitse eikä välttämättä pystykään, koska kuvioihin tulee uusia ihmisiä.

  Vaikeat ajat edessä, mutta emmeköhän pian saa lukea iltapäivälehdistä uudesta onnesta, uusista häistä ja lapsista. Kuinka kaikki on paremmin myös lasten kannalta, vaikkei heidän mielipidettään kukaan kysykään eikä sillä ole mitään väliä.

 • kia

  Lievästi läpinäkyvää touhua, Nanna! No, sait mitä halusit; rahaa Jereltä kun sitä vielä oli. Elatusmaksut varmaan hoituu kuitenkin, kun naimisissakin on oltu sekuntti.
  Äkkiä vaan uutta jääkiekkoilijaa metsästämään sitten!
  Hohhoijaa.

 • Onnex olin niin oikeassa

  Menikin sitten hiukka pidempään kuin ajattelitte olla naimisissa?????
  Mitä voi tulla kahdesta täysin pers..aukisesta entisestä jostain fit yms. ei mistään saati pelottavasta huumehörhöstä. Tuhoon tuomittu homma alusta alkaen.
  Josko tästä maksetaan niin ok. Ehkä juoruilu ja esillepano jatkuu rahan toivossa kuten tapaus Heidi Sohlberg. Onnex omat tuvat/rahat ja jonkin asteinen viisaus.. Nyt varmaan kuulemme/luemme seuraavat 6 kk missä mennään, kas kun rahaa tarvis jostain tulla. Terveisiä vaan nim. Charille, joka näitä MAHTI blogeja värvää ja toimittaa ????? I love my life

  • Tanja

   ‘I love my life’?

   Ei kyllä ihan kuulosta siltä…
   Terapia auttaa myös katkeruuteen ja kateellisuuteen, ei ole häpeä hakea apua, just sayin’

 • Rakkautta

  Kun julkisuudessa aletaan riepottelemaan asioitanne ja kunihmiset kirjoittavat törkeitä kommenttejaan, muista että tärkeintä on että itse tiedätte asioiden todellisen laidan, itsetiedätte että olette käyneet kaikki vaihtoehdot läpi ennen tätä päätöstä. Älkää välittäkö juoruista tai törkykirjoituksista.. Keskittykää itse selviytymiseen ja lapsistanne huolta pitämiseen. Sulkekaa korvanne ja silmänne kaikelta muulta. Tilanne on varmasti äärimmäisen raskas. Toivon teille koko perheelle ja kaikille läheisillenne voimia vaikeana aikana. Toivottavasti media ja ihmiset ymmärtävät antaa teille rauhan. asian käsittelyyn. Voimia teille❤️

 • Maikku

  Voi teitä pyrkyreitä, ei haluta julkisuutta mutta silti ollaan lehdissä/tv:ssä.. olen arvostanut Nanna sinua mutta nyt jotenki maku meni teihin molempiin. Katotaan vaan ni parin viikon päästä molemmat tilittää jossain lehdessä eroanne.. voi hah hah! Toivottavasti pieni Jax selviää ilman julkisuutta, ettekä rahasta hänellä.

 • Naimisissa 40 vuotta onnellisesti

  Tämä on tyypillistäkin tyypillisin esimerkki julkkisten kertakäyttö avioliitosta. Ensin hypetystä joka lehdessä miten juuri nyt on se oikea suuri elämän rakkaus ja vuoden päästä erotaan. Luulisi sillä hypetyksen määrällä rakkautta riittävän vähän pidempään. Mutta kun ensi huuma haihtuu niin eikun ero ja uutta putkeen. Ja lapset saavat siinä sivussa selvitä miten parhaiten osaavat.

 • Irmeli

  Yksi uusi hajonnut unelma, kaksi uutta särkynyttä sydäntä tähän kyyniseen ja vihaiseen maailmaan. Ja taas usko pitkään parisuhteeseen sai kolauksen. Toisaalta toivon, ettet lue kommentteja ettei ihmiset pääse rikkomaan sinua vielä lisää, toisaalta toivon että luet jotta näet myös ihmisten hyvyyden. Itsekin pienen pojan äitinä monesti mietin kuinka parisuhde kestää kaiken tämän arjen p#skan mitä elämä sattui nyt kasaamaan tähän samaan kasaan. Itsellä ei onneksi ole julkisuuden taakkaa, kunhan vain oman pienen perheen saisi pidettyä pinnalla elämän aallokossa. Tsemppiä, älä mieti muuta maailmaa, vain teillä itsellänne on merkitystä.

 • Milja

  Paljon voimia sinne <3

 • Ellis

  Nanna, anna surun tulla ja keskity itsestäsi ja pojastasi huolehtimiseen. Voimia raskaaseen elämänvaiheeseen! Sinä selviydyt tästä.

 • Ansku

  Tosi surullinen uutinen!

  Pakko myöntää ettei tullu kovin yllätyksenä, somessa tai fitnesspäiväkirjoissa Jere ei ikinä ollut kovin kiinnostuneen olonen.

  Ansaitset Nanna vain parasta, oot mahtava tyyppi❤

 • Heli

  Harmittaa nuo negatiiviset kommentit puolestasi. Varmaan tarpeeksi vaikeaa jo ilman niitä. Kovasti voimia, toivottavasti sinulla on lähipiirissä hyvä tukiverkosto.

 • Johanna

  Miksiköhän karalahet ilmottivat tulevasta erosta jo nyt, kun olisivat vaan rauhassa tehneet erohommat ja muutot yms ja sitte myöh ilmoittaneet tyynesti erosta….halutaanko taas huomiota oikein kerrakseen ja ihailua ja myötätuntoa?… ?

 • Mimmi

  Olentan, että komentoijat aikuisia (vanhahtavista termeistä kuten “ruokko” päätellen vanhempiakin). Miten aikuinen ihminen perustelee itselleen, että on ok sanoa toiselle ihmiselle tuollaisia asiattomuuksia? Jos on paha olla, suosittelen juoksulenkkiä tai vaikka metsäkävelyä vihapuheen sijaan.

  Jaksamista Nannalle surullisessa tilanteessa ja ennen kaikkea näiden kypsien kommenttien kanssa.

  • Yoga girl

   Onneksi ihmiset jotka kommentoivat halventavasti ovat PELKKÄÄ ilmaa. Koskee erittäin montaa “ihmistä” tässä ketjussa. Olette minulle ja toivottavasti Nannalle pelkkää ilmaa. Tuon asenteen kun omaksuu voi vain hymähtää “ihmisten” keskeneräisyydelle.

 • Sanna

  Surullista kuulla. Voimia Nanna! ❤

 • Sonja

  Hyvät mielensäpahoittajat! Kaikki ei ole mustavalkoista. Elämä menee harvoin niinkuin suunnittelee. Te ette ole eläneen Nannan ja Jeren parisuhteessa, vaan he itse. Te ette menneet heidän kanssaan naimisiin, ette tehneet Jaxia saatikka päättäneet hänen nimestään. Kyseessä ei ole teidän elämä vaan Nannan, Jeren ja Jaxin.

  Nanna, tsemppiä suunnattomasti, oot upea! ♥

  • Tommi

   Meille kuitenkin kaikki nuo piti lehdissä ja somessa leveästi esitellä. No katsellaan kuinka tästä revitellään kohuotsikoita. He taatusti tulevat tällä rahastamaan, seurailkaa vaikka lehtiä. Säälittävää avioliiton häpäisyä, yrittäkää edes, heti ollaan luovuttamassa.

 • Life goes on, no problemos

  http://www.mikaelhuikari.com/minun-onnellisuus-ensin-lapsi-sitten-eroajista/

  ”Yksi meidän parisuhdemaailman tunnusmerkkihän on se, että mikä tahansa parisuhde voidaan päättää milloin tahansa. Kolme lasta – sanotaan nyt vaikka iältään viis, kaks ja yks ja voidaan erota… Heti. Ja näin kokoajan de fakto tapahtuu. Kato ku sä oot sun puolison ymmärtäjä ja haluat ajatella kokonaisuutta.” – Esa Saarinen

  Jere ja Nanna Karalahti eroavat.* Lapsi ei taitanut ihan päiväkoti-ikäiseksi ehtiä, mutta sentään ristiäisiin asti selvittiin. Tiedän monia, jotka eivät jaksa yrittää edes sinne asti.

  Näitä on nähty ennenkin: eron jälkeen sosiaalinen media täyttyy “tsemppiä” ja “olet rohkea” –toivotuksista. Kahden vuoden päästä lasta heitellään viikon välein talosta toiseen ilman, että hän oppii koskaan tuntemaan mitään paikkaa kodikseen. Lauantaisin mukula viedään mummolaan hoitoon, jotta voi lähteä baariin metsästämään uutta puolisoa. Ja joka sunnuntai lapsi viettää iltapäivänsä jomman kumman väsyneen ja krapulaisen vanhempansa kanssa…

  Mutta kaikki tehdään aina kaikkien parhaaksi, tietenkin.

  Vaikka yleisestä keskustelusta toisenlaisen kuvan saakin: on hyvä, että lapsella äidin lisäksi myös isä. Isyyttä / ehjää perhettä ei arvosteta tarpeeksi kulttuurissamme. Läsnäolevat vanhemmat ovat aina parempi kuin muut ratkaisut. Ydinperhe on lapselle aina parempi kuin uusioperhe. Vastalause: “ei ole silloin, jos ydinperheen vanhemmat tappelevat keskenään!” Menisivät terapiaan, opettelisivat ymmärtämään toisiiansa. Ennen kaikkea: oppisivat ymmärtämään itseään.

  Mutta eiväthän he mene. “Se on pääkaupunkiseudulla jo epidemia, miten päiväkotilapsien faijat lähtevät huokaisten: ei tää oo mun juttu!”** Ihmiset ovat itsekkäitä ja nykyään ei jakseta tehdä töitä parisuhteen eteen: minun onnellisuus ensin, lapset sitten. Nannannaa.

  Karalahden valitsema sitaatti eroilmoitukselle kuvaa tämän aikamme rakkauskäsityksen ongelmaa: rakkautta ajatellaan sydämenasiana, eikä päätöksenä; haluna pitää perhe koossa vaikeuksista huolimatta. “Sydäntäsi et voi paeta. On siis parempi kuunnella, mitä sillä on asiaa.” Mika Waltari kirjoitti, että ”ihminen ei tunne sydäntään.” Jos ihmisen sydän sanoo yhtenä kesänä menemään naimisiin ja ennen kolmatta kesää eroamaan, kannattaisiko sen ääntä kyseenalaistaa?

  “Mutta kun sä et nyt ymmärrä! Me erottiin aivan oikeista syistä!”

  Kyllä. On myös väkivaltaisia äijänrähjyksiä ja narsistimiehiä. Ja niistä tulee erota, mutta minkä helvetin takia niiden kanssa tehdään lapsia sitä ennen? Ihmettelen näitä yksinhuoltajanaisia, jotka valittavat kuppiloissa entisen miehensä olevan idiootti. Eikös siinä ole aika huvittava ristiriita: ENSIN tehdään lapsi idiootin kanssa ja SITTEN erotaan miehestä, koska hän on idiootti ja LOPULTA valitetaan sitä, että lasten hän on idiootti?

  Toimiva periaate on, että tee lapsesi sellaisen ihmisen kanssa, jonka tunnet.

 • Iitu

  Ihan oikeasti!!! Mikä ihmeen kiire ihmisillä on mennä naimisiin, hankkia heti lapsi??? Ette ole eläneet 3vuoden yhteiselonne aikana lainkaan ns. normielämää. Hypetystä, matkustelua, glamourhäät, “onnellisuuden” perikuva, lööpit ja tv-ohjelmat. Nanna, sait haluamaasi julkisuutta ja hyvät tienestit. Mua tosiaan säälittää tuollainen touhu! Kasvakaa aikuisiksi!!

 • Tarmo kantaa

  Ei saa antaa pelolle valtaa ja muuta tyhjänpäiväistä lätinää elämän kantamisesta ja auringonpaisteista.

 • GreenLove

  Harmi juttu! Muista Nanna, että jos ero tuottaa luopumisen tuskaa, ei ole väärin hakea apua! Se voi auttaa selkiyttämään ajatuksia ja pysymään päätöksessään, ettei suruhuuruissaan luule, että onni sittenkin olisi ollut se entinen liitto. Olet vahva nainen mutta anna toipumiselle oma aika!

 • Raisa Rauramo

  Ikäviä uutisia, olitte kivan oloinen pari. Toisia ei kai pitäisi neuvoa mutta monesti mennään liian nopeasti liian pitkälle parisuhteessa. Alkuhuuma ei ole sama kuin toistensa tunteminen , silloinhan kaikki tuntuu mahdolliselta ja ikävätkin asiat saavat ” kultareunat” . Varsinkin tuollaisen menneisyyden omaava ihminen kuin miehesi on, ei hän koskaan muutu. Se saattaa tuntua alussa siltä ja hän saattaa itsekin uskoa näin, mutta ensimmäiset arjen oikeat haasteet , lapsen syntyminen, yövalvomiset, normaalit lastentaudit yms väsyttävät myös vanhempia, etenkin äitiä. Se entinen kuuma kissa onkin väsyneempi mirri ja kaipaisi myös silityksiä kuten varmasti toinenkin osapuoli…mutta kun ei jaksaisi. Tässä tilanteessa on helppo nähdä vihreämpi ruoho aidan toisella puolella. No, tämä oli karrikoitu yleistys. Vinkkinä, etene seuraavassa parisuhteessa hitaammilla, tunnustelevilla askeleilla mihinkään kiirehtimättä! Voimia sinulle haastavassa elämäntilanteessa. Pärjäät kyllä!!

  • nannakaralahti

   Kiitos todella hyvästä kommentista ja neuvoista. Eiköhän tästä opittu. Kiitos kannustuksesta <3

 • Eroamassa minäkin

  Hei Nanna. Julkisuus tuo valitettavasti myös julkisen kivittämisen. Näillä kivittäjillä vaan on usein oma lehmä ojassa. Koeta kestää ja jättää loukkaavat puheet huomiotta. Tärkeintä on luottoystävät ja rakkaat ympärillä. Puolestani saat vapaasti hehkuttaa positiivisia asioita julkisuudessa. Enpä ole huomannut kenenkään facebook-kaverinikaan postaavaan kipeitä asioita facebookissa. Enkä silti ajattele, että pitäisivät kulisseja pystyssä.

 • Jossu

  Voimia ja jaksamista Nanna! En halunnut edes noita ikäviä kommentteja lukea, ovatpa ihmiset heti ilkeitä tietämättä asioista yhtään enempää. Blogin lukijana ei tarvitse tietääkkään enempää mutta blogin kautta on kyllä välittynyt se että sinä, Nanna, olet aito ja ihana ihminen <3 Sinä ja Jax pärjäätte, teitä elämä kantaa ja ansaitsette onnen ja ne teidän omat unelmat <3

 • Sk

  Huh. Onpa ilkeitä ja kamalia kommentteja!! Ihan suu auki lueskelin. Miten jotkut haluaa mässäillä toisten vastoinkäymisillä!?? Tsemppiä Nanna! Selviät tästä kyllä. Vaikutat vahvalta supernaiselta ja upealta äidiltä. :)

 • Terhi

  Tsemppiä Nanna ja voimia kaikkeen❤Vain te kaksi tiedätte mikä on oikea ja paras ratkaisu. Olet ajatuksissa!❤

 • Pauliina

  Tsemppiä Nanna oot vahva ja upea nainen! <3 nyt varmasti tuntuu raskaalta mutta ajan kanssa helpottaa ja tuutte pärjämään pienen pojan kanssa hienosti.

  Ei kyllä ole kivaa kun joudutte julkisesti näin henkilökohtaisia asioita avaamaan ja ottamaan vastaan arvostelua.
  Kauhea mitä lokaa ihmiset kirjoittaa sinulle tähän. Älä ota niitä henkilökohtaisesti. Pakko olla tosi inhottavia ja surkeita kateellisia ihmisiä, jotka ilkeilee noin kauheasti ihmiselle joka on vaikeassa elämäntilanteessa. :(

 • Sirkku

  Hei Nanna!
  Voisinpa pyyhkiä kaikki nuo ilkeät kommentit pois, ettei ne tois sulle lisää surua. Toivottavasti pystyt päästämään ne toisesta korvasta ulos!
  Toivon sulle ja Jaxille kaikkea hyvää ja ihanaa! Lämmin tsemppihalaus. <3

 • Mii

  Toista ei vain voi muuttaa.Oikea päätös.Voimia!

 • Marjo

  EI VOI OLLA TOTTA! Ihan kamala uutinen! Joku aika ihmettelin kommenteissa (en muista sanatarkkaan, enkä edes nimimerkkiä, ehkä “M”), miten sinunlaisesi ihana ihminen edes voi olla olemassa (ihmettelen edelleen ;) )! Toivotin rakkautta niin paljon, että riittää! Harmi, ettei sitä ollutkaan riittävästi. Sitä pelkäsinkin, mutta niin kovasti toivoin! No, mutta… Voimia sinulle ja kaikkea hyvää! Eroa ei kenellekään toivo, mutta sinä tästäkin selviät! Ja kun nyt näitä kommentteja olet saanut laidasta laitaan, niin kerronpa minäkin mielipiteeni tästä: Kun vanhempien välillä sopu säilyy ja lapsen elämässä on muutenkin turvallisia aikuisia ja mielellään yksi koti, ei vanhempien ero ole katastrofi. Teidän poika on vielä niin pienikin, ettei isompana edes muista vanhempien asuneen yhdessä. Toki toivon, että päätyisitte unohtamaan eron ja löytäisitte toisenne uudelleen ja yhteisen sävelen!!! Aurinkoisen kevään toivottaminen tuntuu jotenkin epäsopivalta tähän, mutta mitä sitten toivottaisin? Hmm… Jaxille hyvää syntymäpäivää! Olkoon ensimmäiset synttärit mukavat!

 • Nana

  Hei Nanna, toivottavasti sinä upea nainen luet tämän. Haluan toivottaa sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa.

  Itse olen myös eroamassa, moni ihminen on minulta kysynyt että miksi muutit nopeasti yhteen, suunnittelit lasta ja nyt haluatkin erota. Todellisuudessa kukaan ei tiedä oikeita syitä eroomme, enkä näe mitään syytä niitä puida kuon korkeintaan kumppanin kanssa. Mutta ne syyt ovat kyllä painavat.
  Elämässä rakastuu, tekee impulssiivisia asioita, menee naimisiin. Kaikki ei vaan voi aina sujua. Ei se haittaa, jotain hyvää ilmaantuu aina!
  Aurinko paistaa ja kesä voi tuoda vaikka mitä tullessaan, ihanaa sellaista meille ihanille naisille.

 • Brit

  Olen aivan sanaton ihmisten hävyttömistä kommenteista, koska juuri tällä hetkellä voin sanoa, että en ymmärrä tätä suomalaisten takap

 • Alma

  Erimielisyyet sovitaan. Ei erota. Asiaan liittyy draamaa, kukaan ei kysy sitä pojalta. Arvattavissa, ajan kanssa. Hetken huumaa ja ensimmäinen vauvavuosi. Nuin ikkään! *peukkua tähä välliin

 • Tetris

  Voimia tulevaan❤️. Jos kaipaat apua eron käsittelyyn, voin suositella eroasiantuntija Marika Rosenborgia. Hänellä on yksityisiä asiakkaita sekä eroryhmiä. Itse sain aikanaan avun eroryhmästä.

 • Tiina

  Vinkkejä on aina helppo jaella:) ,mutta olet Nanna kaunis,nuori nainen jolla paljon elämää edessä ja nyt sinulla on ainakin yksi mies joka kulkee varmasti rinnallasi koko loppuelämän<3

 • Uskalla olla rehellinen

  Miten sitä huomaisi ja ymmärtäisi ettei ole mitenkään erikoinen ja ettei toista voi muuttaa? Jos tietynlaista käyttäytymis/suhdekulttuuria on takana, miksi sitä olettaa että “minun kanssani asiat ei mene noin”. Kun ne kuitenkin menee alkuhuuman jälkeen. Todisteita on ja silti sokeana uskoo että minun kanssani hän muuttuu… kunpa olisimme viisaampia.

 • EiEnääAvioon

  Itse olen eronnut kahdesti. Kumpikin liitto kesti vajaat 10 v. Olisi pitänyt älytä erota paljon aiemmin, tai olla suostumatta kosintoihin alkujaankaan. Vapaudesta versoo onni. Onnellisuudesta lasten onni. Elämä kantaa, huonoon suhteeseen ei todella kannata jäädä, varsinkaan “lasten tähden”. He nimenomaan vaistoavat vanhempien välisen rakkaudettomuuden, näyttelemisen. Ihmisten pitäisi erota paljon enemmän. Monet eivät uskalla, vaikka jääminen huonoon suhteeseen sairastuttaa lapsetkin, antaa heille ikäviä eväitä elämään. Ei ole mikään tappio erota. Se on rohkeutta myöntää olleensa lopullisen väärässä kumppania valitessaan. Virheet on parempi korjata kuin jäädä asumaan onnettomuuteen. Ei yllättävä uutinen.

 • Roosa

  Paljon paljon voimia tulevaan! <3

 • Minna

  Kyllä huomaa, kuinka vaikeeta jollain ihmisillä voi olla, kun lukee noita järkyttäviä kommentteja. Säälin niitä ihmisiä, onneksi karma korjaa niiden elämässä asiat. Nuo kommentit kertovat jokaisen ihmisen omasta heikkoudesta, ja vain heikot arvostelevat muita. Sinä et arvostele muita kommenttipalstoilla etkä julkisuudessa, ottakoot muut sinusta mallia. Olet nanna uskomattoman vahva, fiksu ja lojaali ihminen ja kaikille meille tulee eroja, lapsia, häitä, suruja, pettymyksiä, iloja ja kaikkea! Olet vain julkisuudessa jonka takia siitä tehdään niin iso numero. Ero ei ole paheksuttavaa, vaan vahvan ihmisen päätös, paheksuttavaa olisi jatkaa liitossa, joka ei toimi, etenkin lasta ajatellen. Tuot meille muille vahvan naisen esimerkkiä ja uskaltaa elää ja tehdä asioita sydämen mukaan. Tsemppiä paljon tulevaan, nauti jokaisesta päivästä, jokaisesta auringonsäteestä, jokaisesta hetkestä pienen poikasi kanssa, sillä teidän elämä alkaa nyt!

 • Astro

  Vanhempien ei pitäisi erota vauvavuoden aikana. Asiat eivät ole normaalilla tolallaan, ei raskausaikana eikä vauva-aikana. Surullista, että kaikki heitetään hukkaan…

 • Elliel

  Hei Nanna,
  Paljon voimia ja jaksamista tähän myllyyn! En ole millään lailla julkisuudessa, mutta eräs itselleni vaikea yksityisasia päätyi lehtiin ja ne muutamat päivät olivat kauheita. Muista, että yksittäiset hölmöt kommentit eivät millään lailla edusta yleistä mielipidettä saati totuutta, vaikka ne jäisivätkin mieleen paremmin kuin kymmenen hyvää. Aurinkoisemmat päivät ovat ihan nurkan takana ja ehkä jo huomenna helpottaa!

  • nannakaralahti

   Moikka!
   Kiitos ihanista sanoistasi, päivä kerrallaan pitää mennä :) Tlläisistä kommenteista saa niin hyvän mielen.
   Mukavaa viikkoa sinulle!<3

   -Nanna

 • Jenni

  Paljon jaksamista ja voimia eroprosessiin. Olet vahva ja kaunis nainen. Toivottavasti poikanne saa molempien teidän jakamattoman huomion myös jatkossa.

 • Nimetön

  Kylläpä ihmisiä nyt kuohuttaa, varsinkin raha-asiat. Eron syistä en tiedä, mutta eiköhän tässä ole kyse ihan muusta kuin rahasta. Ihme ilkeilyä, mutta mitä tuollaisten negaihmisten mielipiteillä on edes väliä. Toiset ne jaksaa aina haukkua muita.
  Harmi että teidän parisuhde päättyy. Olisi Jaxin kannalta etenkin toivonut, että onnenne kestää, mutta elämä ei aina mene niinkuin toivoo.
  Voimia vaikeaan elämäntilanteeseen, ajan kanssa helpottaa.

  • nannakaralahti

   Kiitos kommentistasi, aurinkoista päivää sinulle! :)
   -Nanna

 • Meea

  Voimia Nanna! Kuuntele sydäntäsi ja tee päätökset sen kautta.❤

  • Milla

   Oot vahva persoona joten kyllä se siitä, sydän kertoo miten asiat on.❤❤

 • Daniela

  Voimia teille ❤

 • Anna

  Voi Nanna. Paljon voimia uudenlaiseen elämään ja pidä positiivininen mieli ja elämänasenne, kaikesta huolimatta❤ Anna uusien ovien avautua – me kaikki tuetaan sua ❤

 • Satu

  Ihan varmastikko asiaa ette kommentoi myöhemmin?? Esim. naisten lehdessä puolen vuoden päästä..epäilen. Voimia eniveis

 • jax ja pax huuleen

  Onpas iso nenäinen eukko. Ja teennäisen oloinen.

 • ILE

  TSEMPPIÄ ja voimia koko perhe Karalahti.
  Media on välillä ihan perseestä.

 • Marian

  “Never be a prisoner of your past, it was just a lesson, not a life sentence.”

  Kaikki me ollaan täällä oppimassa, jokainen kulkemassa sitä omaa polkua mutkineen ja tienhaaroineen ❤ Minun polkuuni kuuluu myös alle pari vuotta kestänyt avioliitto nuoruudessani, avioerosta minua arvosteltiin ja toiset tuomitsivat. Mutta päätin että he saavat ihan rauhassa olla omaa mieltään. Kolme vuotta erostani, monen mutkan ja oppiläksyn jälkeen tapasin nykyisen mieheni, tänä vuonna juhlimme 20v hääpäivää ☺ Olemme yhdessä läpikäyneet yhtä sun toista, kasvattaneet 3 upeaa lasta.

  Summa summarum: elämä on. Sinun polkuusi kuuluu nyt tällainen mutka, mutta matka jatkuu, kaikki järjestyy ☺ Elämä kantaa, aina, ihan varmasti. Ja sitä paitsi: a queen always turns pain into power. Niin kuin sinä teet jo nyt ❤

 • Mira

  Mahtavaa!! Tämän arvasin jo aikaa sitten kun Jerellä oli vaikeuksia maksaa elatuksia ekalle vaimolleen sekä Oksanalle.. Harvoin tuon tyylinen mies muuttuu.. Silti puolustit häntä kovasti ja et ollut mitenkään kiva Oksanalle.. Oma ex hyvin samanlainen kuin Jerekin.. Ekalle lapselleen ei elareita maksa ja kohdellut muutenkin kuin roskaa mutta uusi perhe on ja heille riittää aikaa ja rahaa. Mielestäni edes elatukset tulisi maksaa ja edes joskus muistaa lapsiaan, edes joulu ja synttärikortein jos muuhun ei kykene..

 • Myy

  Surullista, että ihmiset kokevat tarpeelliseksi kommentoida noin mauttomasti ja epäkohteliaasti. Jokaisen parin ero on omanlaisensa eikä sitä pidä kenenkään ulkopuolisen lähteä arvostelemaan.

  <3

 • Federa

  Toivottavasti kaikki menee erossa ja eron jälkeen hyvin. Naisen kannattaa muistaa oikeutensa erotessa ja juristin palkkaaminen voi olla ihan järkevä valinta, jos puoliso on osoittanut vastuuttomuutta aiemmin lapsia ja ex-puolisoa kohtaan. On paras tehdä asiat juridisestikin selväksi heti erotessa. Vastuullinen ja rehellinen ihminen suhtautuu juridiseen apuun ymmärtävästi.

  Toivon, ettet joudu tulevaisuudessa oikeuteen taistelemaan poikasi oikeuksista. Nyt kannattaa panostaa itseesi, eikä luottaa pelkkään suulliseen sopimukseen hyvänä hetkenä. Tilanteet voi muuttua ja välit kiristyä, jolloin suulliset sopimiset unohtuu. Oikeuskiistat on kalliita ja raskaita, joten sopimukset kannattaa tehdä hyvän sään aikaan kirjallisesti. Tsemppia eron kohdanneille naisille!

 • Minna 78

  Kuihdutin itseni kamalan kuntoon liitossa, jossa yritin olla lasten takia. Mieli murtui, ruoka ei maistunut, eikä mikään tuntunut miltään, ahdisti. Sitä vaan yritti pyörittää arka ja hokea itselleen, että kaikki kääntyy vielä hyväksi. Tilanne oli lopulta jo tosi paha ja läheiset auttoivat muuttamaan pois, kun en itsestäni saanut irti.
  Se tunne…..omassa kodissa, jossa tavarat olivat vielä laatikoissaan purkamatta…..oli mahtava! Oli helpompi hengittää ja nukkua….sen tajusi vasta sitten. Aikansa se vie kun huomaa ympärillään taas kaiken kauniin ja keskittyy pitkästä aikaa johonkin, esim. katselee ajatuksella jonkun ohjelman loppuun asti. Silloin tuntee itsensä jotenkin eheytyneeksi. Kaikkea hyvää sinulle ihana nuori nainen, pysytään siskot lujina!

 • sisko

  (tätä kommenttia ei tarvitse julkaista)

  ihan ensiksi sanon etten voi ymmärtää ja käsittää näitä ilkeitä kommentteja,miten voi olla ihmiset niin ikäviä että pitää tieten tahtoen pahaa mieltä toisille aiheuttaa, vieläpä niin että tuskin tunteekaan toista. ei kenelläkään yksinkertaisesti voi olla vara toisia moittia,tai no se kyllä kertoo että omassa elämässä on asiat pielessä ja pahasti.ihan uskomattoman pahansuopia sitä osataankin olla. ?

  kun luin tekstisi, tuli ihan äärettömän onneton ja myötätuntoinen olo puolestasi.tuli olo että voi kun pääsisin vain halaamaan,vaikka en tunnekkaan.niin elävästi palasi mieleen oma ero muutaman vuoden takaa,silloin kun odotin vielä ensimmäistä lastani.sitä tunnetta on vaikea sanoin kuvailla.vaikka toisaalta päätös helpottaa mutta sitten kun tulee kaikki ne hyvät muistot ja ihanat yhteiset ajat mieleen,niin kyllä sillä hetkellä tuntuu turhalta ajatella että aika parantaa,pikemminkin kun selviää päivän kerrallaan niin hyvä on! tulee mieleen että mitä olisin voinut tehdä toisin,tosiasiassa ei varmaan mitkään tekemiset tai tekemättä jättämiset olisi ollut pelastukseksi,ehkä antanut aikalisän.

  eron jälkeen tuntui ettei kukaan voi edellistä korvata,loppuelämä ilman kumppania oltava. vaan niin vuosien jälkeen se oikea tulla tupsahti,ja siltä oikealta hän kyllä alusta asti tuntuikin!

  mikä ei tapa,se vahvistaa! muuttuu elämän arvot kyllä,kunhan on selvinnyt menneistä.

  toivon sinulle Nanna sydämeni pohjasta voimia ja myötätuulia elämääsi,jaksat olla niin positiivinen kaikesta huolimatta (vaikkei kukaan voi tietää mitä sisimmässäsi tunnet) ! ❤ teet mahtavaa duunia heron parissa! :)

 • Elina

  Hei Nanna
  Toivon teille molemmille paljon voimia käydä läpi eron surua. Kaikissa suhteissa on myös niitä ihania ja hyviä asioita ja sitten on niitä vähemmän mukavia, kuitenkin elämään kuuluvia. Vanha kliseehän on, että se mikä ei tapa, vahvistaa. Kriisit elämässä saavat aikaan kasvua ja kehitystä, anna sille aikaa, ei ole hätää. Teillä on ihana lapsi ja hän tarvitsee teitä molempia erikseen ja yhdessä. Sydänlämpöiset voimahalit täältä?

 • Irkku

  Voimia ja aurinkoa Nannalle ja Jaxille! Keravan flikat pärjää aina ja kaikkialla! ?

 • Mikaela

  Tsemppiä Nanna ja Jax! Onpa kiva kuulla, että teidän ero tuli kuitenkin yhteisymmärryksessä. Itse olen jätetty ja petetty, joten aivan rikki. Siksi postauksesi antoi itsellekin voimia, että kaiken ei tarvitse olla likaista.

 • Viena

  Minusta on naurettavaa että ihmiset ei osaa sitoutua.

  • Elämää ei sen enempää

   Viena kirjoitti olevan naurettavaa, etteivät ihmiset osaa sitoutua. Ei, ihmiset kyllä osaavat sitoutua, moni sitoutuukin tyhmyyksissään, peloissaan, muita miellyttääkseen tai muista vääristä syistä väärään ihmiseen – oman hyvinvointinsa ja ihmisarvonsa kustannuksella. Mutta, Luojan kiitos, meidän EI TARVITSE enää nykypäivänä pitää loppuelämäämme kiinni vääristä valinnoistamme, virhepäätöksistämme. Toisin oli ennen, aikoina ennen päiväkoteja, tukia, aikoina jolloin yhteisön paine oli kuin uskonlahkoissa konsanaan:”Kristitty ihminen ei eroa!”. Onneksi kehitys kehittyy. Ja elämä onnellisempaan suuntaan jokaisen laiskanläksyn ja korjatun erheen myötä.

 • Tiina

  Hienoa, että olette uskaltaneet tehdä rohkean päätöksen ja kuunnella sydäntenne ääntä. Mielestäni elämää täytyy elää niinkuin itsestä tuntuu eikä ajatella muiden mielipiteitä, vain näin voi saavuttaa todellisen onnen. Paljon hyvää sinun ja Jaxin tulevaisuuteen! <3

 • Anne K

  Todella ikävää että yhteinen polku veikin teidät erilleen. Kaikkea hyvää elämääsi Nanna. Uskon että lähelläsi on paljon ihania tukijoukkoja, jotka auttavat jaksamaan ja antavat voimia tapahtuman yli. Päivä kerrallaan.
  Lämpimät halaukset yli maiden rajojen. <3

 • S-K

  Onnea uusiin haasteisiin. Ikävä kuulla, että ero tuli. On asioita joita ei voi etukäteen ajatella eikä myöskään suunnitella – ne pitää elää. Kokemuksien kautta ihminen oppii ymmärtämään itseään ja muita. Asioiden puntaroiminen eri vaihtoehtojen välillä on monimutkaista ja kultaisen keskitien löytäminen voi olla liian haastavaa ja silloin otetaan käyttöön äärilaidoissa olevat “selkeät” ratkaisut kuten ero. Te molemmat olette vahvoja persoonia ja uskon että haluatte elää elämää ennen lasta. Sitä elämää kun ei enää voi takaisin saada – nyt pitää elää tätä elämää. Jostain on aina luovuttava, saadakseen jotain tilalle. Nyt luovuitte yhteisestä perheestä, se mitä tilalle tulee on toivottavasti parempaa….

 • tollot

  Täällä paheksuu ikäviä kommentteja. Jos nämä Nannat ym. hömelöt haluaa itse olla julkisuudessa niiden pitää kestää myös kommentit.
  Jos tämä Karalahden akka oikeasti haluaisi olla pois julkisuudesta sen kyllä pystyy tekemään. Mutta kun ei halua.
  Kyllä se käy kipeää kun itsestään liikoja luulevan saippuakupla hajoaa.

 • Yoga girl

  Onneksi ihmiset jotka kommentoivat halventavasti ovat PELKKÄÄ ilmaa. Koskee erittäin montaa “ihmistä” tässä ketjussa. Olette minulle ja toivottavasti Nannalle pelkkää ilmaa. Tuon asenteen kun omaksuu voi vain hymähtää “ihmisten” keskeneräisyydelle.

 • Tiia

  Elämä eletään vain kerran. Eli siitä on otettava irti se mitä lähtee. Ihminen ei muutu jos ei itse sitä halua, usein ei siltikään vaikka halua olisikin. Jeren elämän tilanne on varmasti vaikea kaikkinensa vaikken häntä tunnekaan. Elämässä älä kadu mitään! Sait tältä elämän matkalta elämäsi lahjan eli poikasi, se on tärkeintä ja vaalit sitä. Älä varsinkaan ota ilkeitä kommentteja itseesi, panettelijoita kyllä löytyy… mutta kuten mainitsin elät vain kerran joten nauti siitä, päivä kerrallaan ja aina ihmisten kanssa jotka ovat sinun arvoisiasi. Ei ole mitään järkeä tuhlata elämää tätä ainoaa johonkin turhaan! Toivotan sinulle ja perjeellesi sekä kaikille muillekin aivan ihanaa elämää ja eläkää, nauttikaa! Elämä ei ole mitään tietyn maneerin noudattamista, olkaa onnellisia, lopettakaa muiden ihmisten solvaaminenja klise peace and love <3

 • Sannni

  Moi Nanna!

  Toivottavasti tämä kommentti tavoittaa sut. Halusin tulla kertomaan, että oon seurannut sun ja teidän elämää fitnesspäiväkirjoista asti. Ihailen sua naisena ja äitinä aivan äärettömän paljon. Mulla on itellä kaks poikaa, nuorempi heistä on teidän pojan kans samanikänen. Tämmöset uutiset ei ikinä tietysti oo kivaa luettavaa, mutta ite te varmasti tiedätte mikä on teille ja pojalle parhaaksi ja osaatte tehdä oikeat ratkaisut. Oot niin vahva ja positiivinen nainen, että varmasti selviät mistä vaan. Aina ei elämä mee suunnitelmien mukaan, semmosta se vaan on. Voimia ja tsemppiä sulle jatkoon. Ja voimia myös äitiyteen, se ei todellakaan oo helpoin duuni, mutta ehdottomasti paras <3 hyvää kevättä, oot huikee mimmi <3

 • ninni.j

  Jokaista kiinnostaa juoru jne. Ise olen nähnyt elämää paljon aina eroissa haetaan syyllisisiä ja syytöntä. 20.v aattelin vitun paskat aina jottain pettämistä tai jotain kun eroaaavat.. Nyt 34 v elän itse 14,v samassa suhteessa ja näenerobuumin. Mietin jokainen tehköön mitä lystää jokainen meistä elää kerran.. jokaisella on oma mittansa toiset antaututuu meill lähinnä ulkopuolististn panetteluita ja miehen suvun. silti ollaan yhes. mut minusta jos tuntuu ettei toimi oman mielen mukaan tekee itsensä sairaaksi. jokainen meistä yksilö ja ihailen ihmisiä joita tiiän et luultu onnellisimmaksi eroovat. ovat todella rohkeita. itse en ole kyennyt. vaikka rakastaa toista muttei toimi.

 • Hanna

  Avoimuus kannattaa. Voimia sulle ja Jaxille! Sulle ottajia riittää! :) Keväthän aina onkin uuden alku. Isoja päätöksiähän nuo eroasiat ovat, mutta ylitse päästävä asioita kuitenkin.

 • Toinen pienen pojan äiti

  Myrskyn jälkeen on AINA poutasää Nanna ? Tuska helpottuu vain ajan kanssa ja siitä puhumalla!

 • Teija

  En tunne sinua ollenkaan mutta blogisi ja fpk:n perusteella olen muodostanut mielikuvan vahvasta, valoisasta, lämpöisestä ja positiivisesta naisesta. Pidät huolta niin itsestäsi kuin läheisistäsi, ja he varmasti huolehtivat sinusta, jos tuntuu että omat siivet ei aina jaksa kantaa. Kaikkea hyvää <3

 • Serendipity

  Voi nanna!❤ Älä lue äläkä välitä noista pahoista kommenteista. Ne on kateellisia ja katkeria ihmisiä, jotka kirjoittelevat nimimerkkien takaa. Susta näkee et oot hyvä ihminen. Voimia sulle, kaikki kääntyy vielä parempaan❤

 • Krista

  Kertoo paljon ihmisestä, joka kivittää toista tämän heikkona hetkenä ja vaikeana aikana. Kunpa voisin pyyhkiä nuo ilkeämieliset kommentit pois.

  Jaksamista Nanna ❤ Sinulla on ihana poika, jonka kanssa jatkaa. ? Kauniita ja seesteisiä aikoja on varmasti luvassa, kun aallokko laantuu. Asenteesi on niin kovin lämmin ja kaunis, älä anna minkään muuttaa sitä. Varsinkin rakkaus ja lempeys poikaasi kohtaan huokuu sinusta.

  Kaikkea hyvää ja kaunista kevättä sinulle ja pojallesi ☀?

 • Maisa

  Minä sinuna Nanna ottaisin käyttöön kommenttien hyväksynnän ja jättäisin noiden mieleltään häiriintyneiden sairaiden kommentit pois. Purkakoot pahaa oloaan jossain muualla!
  Sinulle kaikkea hyvää elämässäsi. Olet tehnyt itse omat päätöksesi ja ne eivät kuulu muille!

 • Mari

  Ihan oikein, että jätät tuollaisen petturimiehen. Ei se siitä tule miksikään muuttumaan. Koita jaksaa, elämä voittaa ♥

 • Katariina

  Aika kultaa muistot<3 Asioista avoimesti puhuminen auttaa niiden käsittelyssä. Voimahalit<3 !!

 • Mervi

  Ikäväähän se on kuulla eroista oli ne hyviä tai huonoja valintoja. Olen kuitenkin sitä mieltä, että jos toisen on tuntenut vain muutamia vuosia ja avioliitolla on antanut ajasta reilun vuoden, en usko, että kaikki kivet on käännetty, jotta sopu löytyisi. Nykyään avioliitolla ei vain ole enää niin suurta painoarvoa ihmisten mielessä. Ajatusta tulisi laittaa enemminkin siihen, että minkälaiseen loppuelämän sitoutumiseen lupaudun sanomalla “tahdon”. Avioliitossa tulisi kahden ihmisen kasvaa, oppia sekä toteuttaa niitä alttarilla luvattuja asioita. Ne eivät ole pelkkiä “sanan helinää”! Kaikesta huolimatta, jaksamista arkeen sinulle Nanna!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee