Jax ja Jaxin vaipat

Kaupallisessa yhteistyössä: Libero

Synnytyssairaalassa saimme käteemme Liberon 1-koon vaipat. Taisin kyllä monta kertaa pyytää kätilöä paikalle ns. neuvomaan vaipan vaihdossa kun en itse vielä osannut :) Kotiin tultaessa emme osanneet edes käsitellä muita kun Liberon vaippoja. Jossain 3-koossa kokeilimme paketin toisen merkin vaippoja vaihtelun vuoksi, mutta palasimme kiireen vilkkaan takaisin Liberoihin. Kolmet märät housut ja huono istuvuus Jaxin jaloille ja pyllylle eivät vakuuttaneet sen vertaa, että olisimme vaihtaneet merkkiä.

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Liberon kanssa. Kun sain kuulla yhteistyömahdollisuudesta, suostuin samantien. En tietenkään tekisi tälläistä postausta sellaisen merkin kanssa, minkä takana en voisi seistä. Me nimittäin olemme aina raahanneet (niitä paketteja muuten on monta jo tähän mennessä!) Liberoa kaupasta kotiin ja olemme välttyneet vuotavilta vaipoilta. Ehkä tämä luokitellaan jo niihin äitien “kakkavaikka”-keskusteluihin, mutta meillä ei koskaan ole ollut myöskään punoitusta tai ihottumia.

Libero on teettänyt suuren vaippatutkimuksen: 

 • 90 % Lvastanneesta vanhemmasta
suositteli Libero Touch -vaippoja
 • 97 % vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että  Libero Touch -vaippojen pehmeys on hyvä tai todella hyvä
 • 88 % vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että Libero Touch -vaippojen kyky ehkäistä vuotojaon hyvä tai todella hyvä
 • 93 % vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että Libero Touch -vaippojen istuvuus on hyvä tai todella hyvä

Minun mielipiteeni: Libero Touchit ovat erittäin pehmeitä, ei ole eteeni tullut vielä ainakaan pehmeämpiä. Istuvuudeltaan vaipat ovat samaa luokkaa kuin muutkin Liberon vaipat. Meillä käytetään nyt ristiin rastiin teippi- ja housuvaippoja. Vuotoja ei tapahdu, ellen itse kiireessä ole jättänyt kääntämättä siivekkeitä ulospäin. Tämän kääntämisen opin jo sairaalassa – kätilö neuvoi miten läpivuotoja pystyy estämään.

Minkä ikäisenä yleensä muuten vaippoja aletaan käyttää vain öisin? Miten vaipasta pääsee eroon? Sen aika ei kait kyllä ole vielä meillä edessä vuosiin, mutta se ei haittaa kun on näin ihana Libero-vauva pehmeen pyllyn kanssa.

<3:Nanna ja Jax

 • annika

  Jax on kyllä niin suloinen ja ison pojan näköinen jo, vastahan hän synty :) minkä ikäinen muuten Jax on ja ajattelitteko laittaa hänet myöhemmin päiväkotiin jos on tarve?

  • nannakaralahti

   Kiitos kivasta kommentista. Jax on nyt vuoden ikäinen :)
   Ja kyllä luultavasti laitan sitten kun sen aika on.
   Aurnkoista päivää sinnulle!

   -Nanna

 • loviisa

  Ihania kuvia!! Meillä oli tytöllä käytössä enimmäkseen muumivaippoja,koska ovat ainoita kotimaisia, suosimme kaikessa kotimaista ? Kuulin että tekevät nykyään 1kokoakin! Meijän tyttö jätti päivävaipan pois 1v10kk pois. Se vain jäi, suoraan pönttöhommat,pottaa en edes suosittele ? Wcpytty kiinnostaa enempi ja laps itse kiipeää siihen ketterästi. Yö vaippa on edelleen (2v2kk) ja sekin on kuiva lähes joka aamu. Kuitenkaan encuskalla jättää pois koska tyttö tulee usein meijän väliin joten mieluummin laitan sen vaipan kuin pesen lakanoita ? Tosi yksilöllisesti alkaa kuivaksi opettelu, kannattaa kesää hyödyntää, ei haittaa ulkona jos vahinkoja sattuu. ?

  • nannakaralahti

   Voi kiitos :) joo kesä on kyllä hyvää aikaa tuohon kuivaksi opetteluun, muutama omakin ystävä juurikin kesän aikana harjoittanut lapset päivä kuiviksi.
   Mukavaa viikkoa sinulle :)

   -Nanna

 • Martta

  Hei Nanna, tosi ihania kuvia ja hyvä kirjoitus. Meillä tykätään myös Liberon vaipoista :) Olisi kiva kuulla että imetätkö vielä? Luulen että kyllä, et ole ainakaan kertonut lopettaneesi. Monta kertaa päivässä? Ihan mielenkiinnosta kyselen kun olen paljon sinua seuraillut ja Jaxin kasvua on ollut hienoa myös seurata, paljonkohan Jax mahtaa olla pitkä? Näyttää jo niin kovin isolta. :) Itse lopetin imetyksen tammikuussa, vuoden verran imetin. Nyt enää yksi kerta päivässä, heti aamulla herätessä. Mukavaa kevättä!

  • nannakaralahti

   Moikka!
   Pahoittelut että vastaus kesti :)
   Kyllä vielä imetän, pikkuhiljaa varmaan alkaa loppumaan, katsotaan :)
   Mukavaa kesää sinulle :)

   -Nanna

 • Kii

  Meillä taas liberot päästää aina kakat selkään. Tällä viikollaki joka yö uus yökkäri päälle ku sotkeutunut edellinen. Päivisin mennään kestovaipoilla ja samaa ongelmaa ei ole. Ollaan kokeiltu normi liberoja ja tuota toucheja ja 3 ja 4 kokoja ei van pidä. Seuravkdi pitäis vaihta merkkiä tai kokeiöla yölläki kestoja niissä on vaan se ongelma ettei pissaa ime niin paljon..

 • kestopeppu

  Olipa pettymys, luulin otsikon perusteella kirjoituksen käsittelevän kestovaippoja :(

  Meilläkolmekestopeppua, ei yhtään niskakakkia eli edellisen kommentoijan kannattaa siirtyä täyskestoiluun. Tarpeeksi imua väliin ja villikset paketin päälle. Toimii takuuvarmasti.

  • nannakaralahti

   Voi pahoittelut pettymyksestäsi. Uskon, että jos kestovaippakokeilun saisi jo heti synnytyssairaalasta, jäisi se paremmin itselleni käyttöön. Siinä vaiheessa oltiin niin ummikkoina, että tein vaan miten minulle siellä opetettiin. Tosi hyvä pointti ja täytyy kyllä itse harkita myös kestovaippoja.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee