• Jenni S. | big mamas home

  Ah, mä niin muistan tuon tyylin. Yläasteella ei taidettu muuten pukeutuakaan. Minun suosikkiyhdistemäni oli ihan vain hame ja sellaiset levälahkeiset farkut. Tuo sinun yhdistelmäsi toimii kyllä tosi kivasti. Toisin, kuin ne minun ja kaverieni nuoruusvuosien yhdistelmät, joista tuli enemmän mieleen Woodstock. :D
  Täällä valmistaudutaan joulun lisäksi armottomiin pandabileisiin, kun esikoinen täyttää ennen joulua kaksi vuotta.

  • Iina / MouMou

   Hitsi, oiskohan mulle vielä mun tooosi leveät farkut. Pakko kokeilla joskus! :D

 • Äiti

  Ihan täydellinen sun vartalolle. Olen seurannut blogiasi noin 6 vuoden ajan. Tämä on ensimmäisiä asuja joka sopii täydellisesti sulle. Olet upea noin. Ihana kokonaisuus. Naisellinen äiti mutta söpöyttäkin löytyy. Nyt haluan itsekin tuollaisen kietaisumekon. 😊

  • Iina / MouMou

   Auts, aika paha, jos kuudessa vuodessa ensimmäinen! :D

   • Äiti

    Nyt vaan natsas. 👍 hyviä on ollut ennenkin. Nyt löyty paras.

    • Iina / MouMou

     Se on kyllä hyvä tunne. Siis itselläkin, kun katsoo peiliin. Mulle tulee se yleensä aina tiettyjen takkien kanssa. <3

 • Nea

  Ihana asukokonaisuus! Oon pitkään miettinyt samantyylistä, mutta vielä en ole osannut yhdistää oikein… Sulla toimii!

  • Iina / MouMou

   Ja silti epäilyttää jotenkin. Miten se onkin aina niin vaikea rikkoa omaa pukeutusmiskaavaa. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>