• Lettu

  Aika-ajoin tavaroista ja vaatteista luopumisesta voi tulla jopa sellainen “puhdistautumisen” olo :)
  Harmillista, että Bebe au Lait- blogisi loppuu, mutta kaikella on aikansa. Kyllä sitä kova ikävä tulee. <3

  • Iina / MouMou

   Näköjään! Nyt on oikein putki päällä tässä luopumisessa eikä vielä ainakaan kaduta. Aika suunnata energia paremmin eikä jakaa sitä ihan joka suuntaan. <3

 • JohannaS

  Voi ei, kävin just tuola Beben puolella kommentoimassa ja nyt luin että lopetat sen :( Bebe au Lait on ollut yks mun lemppariblogeja, oon seurannut sitä alusta saakka, kun odotin silloin omaa esikoistani, joka syntyi samoihin aikoihin kuin Nöpsy. Voi että, ikävä tulee, mutta ymmärrän kyllä, ettei aika millään riitä kaikkeen ja jostain täytyy luopua. <3

  • Iina / MouMou

   Oli kyllä raskas päätös. Vähän helpottaa, että otan siitä pienen palasen tänne mukaan (jo senkin muodossa, että tämän blogin jutuista tulee arkisempia), mutta sellaisenaan Bebe vei postausvaatimuksineen liikaa aikaa. :( </3

   • JohannaS

    Olis kiva välillä kuulla Nöpsyn kuulumisia tälläkin puolella :)

    • Iina / MouMou

     Isot ja tärkeät jutut jaetaan takuulla. Tai siis ei nyt pottasaavutuksia ja sitä tasoa, mutta ne _tärkeät_. Ja onhan se rakas osa mun arkea. En voisi jättää rivien välistä pois. <3

 • Jenni S. | big mamas home

  Vau. Iso päätös. Mutta aikansa kutakin. Ymmärrän päätöksen hyvin, kun olet aloittanut päivätyössä. Ihan kaikkeen ei voikaan löytyä aikaa. :) Onnea päätöksestä.

  • Iina / MouMou

   Alkaa kyllä tunnit loppua vuorokaudesta kesken. Varsinkin, kun viikonloppuna haluaa oikeasti olla perheen kanssa, kun arkisin pojan kanssa on aamulla 1.5 tuntia ja illalla pari. :/

 • Paula

  Aloin lukea blogiasi sinä päivänä kun pakkasit sairaalakassisi, olin silloin itsekin viimeisilläni raskaana. Ja siitä asti olen ilolla juttujasi lukenut. Perheblogeja on noin miljoona, mutta niitä jotka ei ärsytä on vain kourallinen. Nyt kyllä vähän harmittaa, mutta eipä niitä tunteja bloggaajankaan päivässä sen enempää ole. :)

  • Iina / MouMou

   Onpa ihana kuulla. Ihan oikeasti tällaiset kommentit jäävät pitkäksi aikaa mieleen. <3

 • Sensei

  Löysin moumou-blogisi bebe au lait-blogisi kautta vuosi-kaksi sitten (kuka tässä ajan perässä pysyy?). Molempia olen tykännyt kovasti lukea mutta sitä olen ihmetellyt että miten oot jaksanut ja ehtinyt molempia kirjoitella niin useaan, vielä taaperon kera. En ihmettele yhtään että täytyy toinen lopettaa, Moumoun lukeminen jatkuu innolla edelleen! <3

  • Iina / MouMou

   En kyllä tiedä itsekään. Toisaalta mielenkiinto on heilunut jotenkin niin, että välillä on perhejuttuja ja välillä taas tyylijuttuja, mutta nyt tuntuu, että lapsen yksityisyys alkaa olla tärkempää koko ajan. Näkeehän pikkutyypin kadulla, joten kivoja vaatteita ja tekemisiä voin edelleen postailla, mutta potta-asiat, luonteenpiirteet, vaikeudet ja muut jäävät pois. Ja nehän oivat Bebessä isossa roolissa.

   Mutta hei ihana, että muutenkin luet myös tätä! Vähän jännittää, kuinka moni perhejuttujen fani tänne siirtyy. :) <3

 • Kvaakkuli

  Samoissa fiiliksissä Beben takia täälläkin. Harmillista, mutta ymmärrettävää💚 Mutta jatketaan täällä, ainakin perhejuttujen osalta🙂

  • Iina / MouMou

   Kiva kuulla! Mietin jopa, pitäisikö perhejutuille pyhittää jokin tietty viikonpäivä, jotta taaperojutuista kiinnostuneet voisivat tehdä täsmäiskuja. :)

 • jtta

  Silmätippavinkki myöskin! Itse suosin noita Bebanthen eye -tippoja yksittäispakattuina, jolloin niissä ei ole säilöntäainetta. Parit tipat silmiin ja loput kasvoille! Toimii seerumina, sillä sisältää hyaluronihappoa ja dekspantenolia!

  • Iina / MouMou

   Niitä mulla oli joskus näytteenä, mutta jäi tosiaan aina paljon yli. Olisinpa tiennyt silloin, että loput voi hyödyntää noin. :)

 • Syksylintu

  Niisk, miten sitä tulee toimeen ilman Bebe au Lait -blogia? Ikävä tuli jo nyt! Mutta ymmärrän päätöksesi paremmin kuin hyvin. Nämä pienet ihmiset tarvitsevat paljon huomiota ja sitä myös ansaitsevat <3.

  Olin moumou -blogisi lukija jo ennen tuota Bebe-blogia. Odotin esikoistani juuri samaan aikaan kuin sinä Nöpsyä ja tuo toinen blogisi ei olisi voinut osua paremmin kohdalleni. Ihan mahtavaa vertaistukea olen sieltä saanut itselleni (on tärkeä huomata synkempinä ja raskaimpina äiti-hetkinä, ettei ole koskaan ongelmien kanssa yksin), joten ISO KIITOS rehellisestä blogistasi <3. On ollut ihana seurata Nöpsyn kuulumisia ja sinun taivaltasi äitinä. Blogi oli juurikin niin ihana (kaikista perheblogeista ihanin!), koska se oli rehellisen kaunis ja siihen oli helppo samaistua.

  Paljon ihania perhehetkiä teille ja kiva, jos tänne päivittyy silloin tällöin Nöpsynkin kuulumisia <3.

  • Iina / MouMou

   En tiedä! Mulla on nyt sellainen olo, että “mun sy-sy-sydämestä puuttuu palanen”. </3

   Kiitos ihanasta kommentista. :)

 • Jannika

  Hei. Mielenkiintoinen blogi sulla! 🙂 Jos viitsit auttaa ja vastata kyselyyni alla olevassa osoitteessa, liittyy koulujuttuihini! 🙂

  https://fi.surveymonkey.com/r/256J8R7

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>