• Jenni S. | big mamas home

  Näyttää todella hyvältä. <3 Mä niin perehdyn tähän kapselivaatekaappiin. Vaikka onhan tämä odotusajan vaatekaappi aika lähellä kapselia. Muutamia vaatekappaleita, joita yhdistellään mahdollisimman luovasti. :'D

 • NelliL

  Mielenkiintoinen idea. Kivalta näyttää puvusto.

 • riikka

  Hei! Mulla olis kysymys joka ei nyt liity varsinaisesti aiheeseen, mutta mainitsit jossain postauksessa paksuista pohkeista, niin onko ollu vaikea löytää sopivia housuja? mulla on vähän sellainen ongelma, että jos haluan kapealahkeiset housut, niin pohkeista tuntuu epämiellyttävän tiukoilta. jos jollain on kokemusta, saa vinkata hyviä merkkejä:)

  • Iina / MouMou

   ON. Pillifarkuissa on lähes aina pakko valita sellaiset, joissa on paljon elastaania (jolloin ne kuluvat puhki inhottavan nopeasti). Tavallisissa housuissa käytän leveämpiä lahkeita, joten ei ole niin ongelmaa, mutta farkkujen kanssa on tullut tapeltua.

   Mulle ratkaisu on siinä, että olen niin lyhyt, että esim. H&M:n vajaamittaiset farkut ovat mulle täyspitkät. Niissä mun pohje osuu sellaiseen kohtaan, jossa mallin polvi on suurinpiirtein, joten tilaa on enemmän! :D

   • riikka

    Kiitos paljon nopeasta vastauksesta:)

 • Nunu

  Ooh, ihania ihania!

  • Iina / MouMou

   Kiitti! Jännityksellä odotan, miten keksin näitä tuunata, etten kyllästy. :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>