• E-Jossu

  taidanpa pistää jonoon meidän reseptikokeiluun! Itse voin suositella seuraavaa reseptiä. Liian tulinen meidän 2v herralle mutta vanhemmille maistui!

  https://www.nelliebellie.com/15-minute-peanut-curry-sauce/

  Nopalle koittaa tammikuussa jännät ajat, hänestä tulee nimittäin isoveli! Käytiin silloin kesällä Suomessa ja hamstrasin suomalaisia lastenvaatteita…silloin ei vielä tiedetty että tämä tulokas on tyttö, mutta onneksi Muumivaatteet on suht neutraaleja :)

  • Iina / MouMou

   Nam, kuulostaa ihanalta! <3

   Ja hei onnea! Aivan mieletön uutinen. :) <3

 • Lisa Love

  Heeheeeii MouMou! Pitkästä aikaa kommailen. Pahoittelen että tämä on niin satunnaista. Taukoja jopa vuosia vaikka oon lukenut juttujasi Jyväskylä ajoiltasi saakka. Pitäisi kunnostautua tässä hommassa oikeasti mutta laiska mikä laiska. Kiitos kaikista kivoista lukukokemuksista sekä kuvista jo vuosien takaa. <3

  Niin ja hei arvaappa, meikä nyt repäisi olemattomalla keskittymiskyvyllä ja vailla kokkaustaitoja luultavasti siitä syystä ja tuolla nyt kypsyy hellalla Tikka Masala ilman turkkilaista silausta koska se tulee vasta kohta. Kiitti reseptistä ja kaikesta. Palaan taas joskus asiaan. Ehkä vuoden päästä mutta luen silti! :)

  • Iina / MouMou

   HEI MÄ MUISTAN SUT! Tuliko hyvät Masalat? <3 :)

   • Lisa Love

    Jeeeeaaa. <3 Ihan mieletön kuulla eträ muistat vaikka olenkin maailman laiskin kommentoija. Tervetuloa tänään Tampereelle. Ois mukava tavata sut mutta tämän olotilani vuoksi en taida tulla shoppailemaan ja morjestamaan.

    Ruuasta tuli ihan hyvää perheen mielestä mutta itse söin sitä vaan syömisen ilosta koska mulla on kaamea flunssa. En maista enkä haista mitään. Kyllä teen toistekin koska ohje oli tarpeeksi helppo ja nopea valmistaa. 2v tyttäreni oli innoissaan kikherneistä ja vanhempi (joka ei syö lihaa) söi kokonaiset viisi kikhernettä. 😂

    • Iina / MouMou

     Toi on kamalinta aina flussassa! Hyvä ruoka menee “hukkaan” ja tekisi mieli syödä styroksipaloja! :D <3

 • Lisa Love

  Minä taas. Miehen passitin maistamaan ja kommenttia tuli heti. “Ei oo kyllä Tikka Masalaa nähnytkään mutta hyvää on.” Piti alkaa googlettamaan ja aika tomaattipohjaisiahan nuo tuntuvat olevan. Taidan heittää siihen purkillisen tomaattimurskaa tai paseerattua mitä tuolta kaapista löytyy. Vähän tuninkia.

  • Iina / MouMou

   Joo, nää Sannan ruokakassista napatut ohjeet on aina tosi riisuttuja versioita. Sama kuin tän porkkanakeiton kans, ainesosia voisi olla tuplasti enemmän! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee

>