• Heli

  Ehdottomasti peukut sille, että tapetti erilliselle levylle. Itselläni niiin ja aaahhhh i love it ❤️ Saa siirrettyä huoneesta huoneeseen ja samalla taltutettua sisustuskuumetta, kun taulu tuo joka huoneeseen eri ilmeen ☺️

 • Jenni S. | big mamas home

  Siis OMG! Mikä tapetti! I’m in love.
  Ikävä kyllä, mulla on kokemusta vain liisteröitävistä tapeteista. Silloin kun mä opiskelin tapetointia ei ollut tuollaisia. Hauskaa, että nykyään on taas tuollaisia siirrettäviä tapetteja, kun ennen muinoin tapetit kuului talon irtaimistoon ja ne muutettiin mukana, samoin kuin huonekalut. :D

  • Iina / MouMou

   Tuntuu, että kaikki asiat kyllä kiertävät kehää. Odotan, koska lankapuhelimet on taas muotia eikä luuri kulje mukana. :)

 • Elaine

  Moi!

  Olen huomannut, että taidat meikata kulmakarvat vähän erilailla nykyään? Mulle kulmakarvat on ikuinen murheenkryyni, niin mietin että mitä jippoja sulla on käytössä?

  • Iina / MouMou

   Joo, on tullut kokeiltua kaikki tavat melkein läpi. Ennen käytin vain kynää, mutta nykyään mulla on alla kynä ja päällä puuterimainen väri. Ja piirrän myös ensin “kehykset” kulmille, jotka täytän enkä vaan lähde suttaamaan kuten ennen tein. :)

 • NelliL

  Ei auta kuin kokeilla :) Aika kiva idea kaikin puolin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee