• ccnoora

  Jos on noin cooleja kalsareita kun mitä sun pyykkinarulla on kuivumassa niin mielelläänhän sitä viettäisi mummokalsaripäivää vaikka joka päivä! ♥_♥

 • LauraL

  Mummokalsarit kunniaan! Ja taas hyvä muistutus siitä, että välillä voi relata ( ja ostaa uudet kalsarit)! :D

  • Iina / MouMou

   Hei, eipä edes lähdetä siihen, kuinka harvoin niitä muistaa/tajuaa ostaa uusia! :D

 • Sanna

  Netflix! Netflix! Netflix! Mummokalsarit on parhaita (ja mun kaikki pikkarit on oikeastaan just sellasia, mukavuus on parasta :D), ja musta tuntuu että mulla on muutenkin mummokalsaripäivä everyday:’D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  • Iina / MouMou

   Vähän samaan suuntaan on täällä lipsuttu. Sitten on vielä erikseen se “isomummo-osasto” eli ne lahkeelliset kalsarit, jotka on jo enemmänkin shortsit! :D (Niiden funktio on tosin saada juhlamekko laskeutumaan kauniisti, mutta SILTI.)

 • Nn

  Itse siirryin bokserimallisiin mummiksiin kun ostin niitä ensin vain urheiluun. Pikkuhiljaa sitä sitten tottui siihen, että alushousut on tukevat ja peittävät mummmikset siirtyivät jokapäiväkäyttöön. Nyt löysin btw Lindlistä neutraaleja super mukavia puuvillaisia. Ne ovat vain semimummiksi ja maksoivat tyyliin 8e 5kpl. Suosittelen parhaat ikinä!

  • Nn

   Ja niin mummmikset…*

  • Iina / MouMou

   Lidlissä on kyllä hyvät valikoimat! :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Toimitus suosittelee